ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ


ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ...ΕΖΗΣΑ ΜΟΝΟΣ
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΝΟΣ..
ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΩ ΤΩΝ "ΠΟΛΛΩΝ" ΕΙΣ "ΕΝ"
ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ...ΥΠΟ ΜΗΔΩΝ ΠΛΑΣΘΕΝΤΑ
ΕΖΗΣΑ ΜΟΝΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑ "ΕΝ-ΕΝΙ"
ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ..ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ
ΙΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ...ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΛΥΨΑ
ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΖΩΣΑ,Η ΠΑΛΛΟΥΣΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΛΕΒΕΣ
ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Η "ΕΝ ΕΜΟΙ" ΒΙΟΥΣΑ
ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΙΕΡΕΥΣ..ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΑΙΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ
ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΑΡΧΗΣ..ΑΥΤΟΓΕΝΝΗΤΟΣ
ΥΠΗΡΞΑ ΗΜΕΡΑΣ ΔΥΟ..ΠΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ..ΠΡΟ ΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
ΟΡΑΤΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΕΡΓΟΝ ΕΜΟΥ ΕΣΙ....
ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΗΡ..ΚΑΙ ΘΕΟΠΑΤΩΡ
ΕΜΨΥΧΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ...ΕΜΒΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΒΙΑ
ΕΡΓΟΝ ΕΜΟΥ ΕΙΣΙ...ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ!!
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ...ΤΟ ΠΡΟ ΕΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ
ΤΟ ΕΜΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΘΗΝ....ΚΑΙ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΡΓΟ ΜΟΥ!!Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ
ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΕΒΗ....ΕΡΓΑ ΜΟΥ
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ...ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!
ΠΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ..ΑΝΕΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!
Ε Ι Μ Α Ι    Ε Λ Λ Η Ν!!


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΙΕΡΕΥΣ..ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΑΙΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ"
και μετά ήρθε η λαίλαπα του εβραιοχριστιανισμού που επικράτησε δια πυρός και σιδήρου, εξοντώνοντας εκατομμύρια Έλληνες στην Σκυθόπολη, σκλαβώνοντας τον Ελληνισμό για 2.000 χρόνια...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ποιος φταίει αγαπητή μου κυρία που ήρθε αυτή η λαίλαπα και εξόντωσε εκατομμύρια Έλληνες στην Σκυθόπολη , και συνεχίζεται αυτή η εξόντωση έως και τις μέρες μας;;;
Θα πρέπει να καταλάβετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι ότι...ο ισχυρός επιβάλει την θέληση του μέχρι εκεί που του το επιτρέπει ο ανίσχυρος.Όσο φταίει ο ισχυρός που επιβάλει με βίαιο τρόπο την θέληση του, άλλο τόσο και περισσότερο φταίει ο ανίσχυρος που επέτρεψε να βρεθεί σε αυτή την δυσμενή για αυτόν θέση.

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥ;;;

Όταν οι μισοί ελληνόφωνοι σφάζονται με τους άλλους μισούς...για ψεύτικες και ξένες ιδεολογίες...ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ τότε ο εχθρός θα βρει άδειες τις επάλξεις....όταν ο ελληνόφωνος κάτοικος της χώρας, δεν μπορεί να ξεχωρίσει μετά από τόσους αιώνες των εχθρό, τότε ΔΕΝ φταίει ο εχθρός που βρίσκει μαλάκες και υποτάσσει...αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ κάτοικος της χώρας των Ελλήνων.

Υ.Γ Ακόμα υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι οι Έλληνες και οι Τρώες ήταν το ίδιο γένος.!!! Ο Μόλωχ είναι ο Άμμων ο όποίος ζήταγε να του κάνουν θυσίες "άλατος".Προμηθέας-Άμμων-Κρόνος εν και το αυτό...σύμφωνα με τους Ορφικούς.Αλάτι, δηλαδή "MLH" στα φοινικικά. Προφέρεται Μάλχ ή Μόλχ.
Ο θεός Άμμων είναι ο Μολχ τον οποίον εχουν καταγράψει οι νεοχάρακτοι "Μόλωχ". Τον θεό Άμμων τον λάτρευαν οι Τρώες.
Και δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Ηλιακοί Έλληνες πολέμησαν τους βάρβαρους Τρώες....πριν από τον Τρωικό ο Ηρακλής πάλι είχε πολεμήσει και νικήσει τους Τρώες.Οι Τρώες ΔΕΝ είχαν καν Ελληνικά ονόματα, απλά ο Όμηρος μέσα στην Ιλιάδα μας δίνει τα εξελληνισμένα ονόματα των Τρώων μια και είναι δύσκολη η προφορά τους από τους Έλληνες.ΔΕΝ μιλούσαν καν ελληνικά...ο Λυκόφρονας στο έργο του "Αλεξάνδρα" μας αποκαλύπτει την γλώσσα τους...." Σφιγγός κελαινής γήρυν εκμιμούμενη" δηλαδή η Κασσάνδρα μιλά με την φωνή της ΜΑΥΡΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ την μιλιά.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο εχθρός μας κυβερνά αγαπητή μου...ο ίδιος πανάρχαιος και ύπουλος εχθρός που ξέρει και αλλάζει πρόσωπα και ονόματα...και κάποιοι τον πιστεύουν για ίδιο γένος με εμάς.!! Λές και οι προγονοί μας ήταν τρελοί και και δεν ήξεραν καλύτερα από εμάς...5 φορές τους πολέμησαν....πότε με τις εκστρατείες του Ηρακλή...πότε με την Αργοναυτική Εκστρατεία...πότε με τον Τρωικό....η με τις εκστρατείες των Ελλήνων εναντίων των ΥΞΣΩΣ η Xk-Ysos XAIK TOYΡ ήταν και ο Έκτωρας , το οποίο Έκτωρας είναι το εξελληνισμένο του όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Y Μ Ν Ο Σ!!

ΑΡΚΑΔΙΑ...ειναι τοπος...χωρος προελευσης...πατριδα τι;;;

HΛΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΗΛΙΑΚΕ ΑΝΕΜΕ.....για τις Ηλιακές Ελληνικές ψυχές, πατρίδα είναι ο Ήλιος.Διότι αυτές οι ψυχές γεννιόνται/δημιουργούνται εντός του πυρηνικού εργοστασίου του ηλίου. Χρειάζονται όμως και ένα "καθαρό σκεύος"=σώμα.
Όσο πιο καθαρό και αναλλοίωτο είναι από προσμίξεις με αλλογενή στοιχεία αυτό το "σκεύος"=σώμα τόσο περισσότερο θα αποδώσει η ψυχή αυτά για τα οποία ενσαρκώθηκε.

Όπως ο Ήλιος είναι το ΚΕΝΤΡΟ (η ΚΑΡΔΙΑ των πλανητών) στο εκάστοτε Ηλιακό Σύστημα...έτσι και η ΚΑΡΔΙΑ...είναι το Κέντρον στο ανθρώπινο σώμα, στο οποίο κατοικεί η Ψυχή.
Το ηλιακό Πυρ της Ψυχής τοποθετείται στην θέση της Καρδίας ....για αυτό κα η κεντρική θέση του θέση του ήλιου είναι σύμφωνα με τον Πρόκλο " Κραδιαίος"....το ψυχικό άτομο αναφέρεται και ως ψυχικός ήλιος ...αλλά και εμπύριος λόγο της θερμοκρασίας ....αυτό το ψυχικό άτομο η Ελληνική Κοσμοθεωρία το τοποθετεί σε συγκεκριμένο σημείο του ανθρωπίνου σώματος στην ΚΕΑΡ-ΔΙΑ και συγκεκριμένα στον αριστερό κόλπο αυτής.

Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι ΑΡ-ΚΑΔΙΑ = ΚΕΑΡ-ΔΙΑ...ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

(..έτσι και η ΚΑΡΔΙΑ...είναι το Κέντρον στο ανθρώπινο σώμα, στο οποίο κατοικεί η Ψυχή.)
Είχα την εντύπωση ότι η ψυχή έχει έδρα στο μέσον του εγκεφάλου,καθώς είναι και δύσκολη μια χειρουργική επέμβαση εκεί.Σε αντίθεση με την καρδιά που γίνονται μεταμοσχεύσεις.Είναι σαν να μπορεί η φυχή να αλλάζει σώμα-όχημα.Δεν έχει παρατηρηθεί όμως σ αυτούς αλλαγή προσωπικότητας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ακόμα και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι η Καρδία ήταν η έδρα της ψυχής, και γι' αυτό την άφηναν μέσα στο σώμα..δεν την έβγαζαν για την βάλλουν στα Κανωπικά αγγεία....όπου τοποθετούσαν τα άλλα ζωτικά όργανα του νεκρού.Και αυτό διότι πιστευόταν ότι η καρδιά του νεκρού θα ζυγιζόταν με το φτερό του Ma'at (αλήθεια) από τον θεό Άνουβι. Αν ήταν πιο βαριά από το φτερό (από τις κακές πράξεις), θα ταϊζόταν στο δαίμονα Ammit.

Αλλά και εκτός από τους Αιγύπτιους αν θα δεις εικόνες από τους Αζτέκους όπου ο αρχαίος ιερέας κάνει ανθρωποθυσία....βγάζει και κρατά την καρδία του θύματος, με το αριστερό του χέρι....κ ΚΕΑΡ-ΔΙΑ ήταν σημαντική και για αυτούς , τον εγκέφαλο τον πετούσαν τους ήταν άχρηστος...όλη η Γνώση της Ψυχής βρισκόταν στην Παλλόμενη Καρδία.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ο ιερέας και ο κάθε ένας που δείχνει κάτι,μπορεί να το βρήκε έτσι και αυτός το συνέχισε.Εγώ θα πρέπει να το εξετάσω με τη σύντροφο μου(λογική)για να δω αν στέκει,η είναι(παπάτζα).
Γι αυτό λοιπόν να επαναλάβω ότι σε άτομα που δεν έχουν καθόλου καρδιά προσωρινώς και υποστηρίζονται με μηχανική καρδιά,δεν έχουν απολέσει συνείδηση η ταυτότητα.Πως γινεται λοιπόν να λείπει η ψυχή τους και να συνεχίζει η ζωή σ αυτούς....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ρένο...Στήν σπλαχνοσκοπία ή Ιεροσκοπία το πρώτο πράγμα που εξέταζαν μετά την θυσία δεν ήταν η Καρδιά;;
Γιατί την Καρδιά και όχι τον εγκέφαλο;;
Διάβασε εδώ...." Υπάρχει η πεποίθηση ότι έχει και νοημοσύνη,"

http://share24.gr/pos-kardia-litourgi-os-enas-defteros-egkefalos/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αγαπητέ Ρένο το ήξερες ότι κατά τις μεταμοσχεύσεις διάφορων οργάνων Καρδιάς συνήθως ,έχει παρατηρηθεί το παράξενο φαινόμενο της κληρονόμησης(από τον λήπτη) διαφόρων χαρακτηριστικών του ατόμου που απεβίωσε.Τα φαινόμενα αυτά περιλαμβάνουν από αλλαγή συμπεριφοράς μέχρι και προβολή σκηνών από τη ζωή του νεκροί σε μορφή ονείρων!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Στο εξωτερικό, στα πρώτα μαθήματα της Ιατρικής σχολής όταν φτάσουν στην ανατομία της Καρδιάς ακριβώς αυτό το πράγμα αναφέρουν.
Υπενθυμίζουν στους φοιτητές ότι οι αρχαίοι Έλληνες υποστήριζαν ότι η "Κεαρ-δία" σκέπτεται. Θέση βέβαια που η σύγχρονη Δυτική Ιατρική απορρίπτει παντελώς.
Επομένως γιατί απορούμε όταν στις θυσίες ζώων αλλά και ανθρώπων (βλ. Αζτέκους) ο ιερέας προσπαθεί να ...καταλάβει το μήνυμα των θεών απ' την καρδία (Βλ. σπλαχνοσκοπία).
Ο αρχαίος ιερέας, το κεφάλι το θεωρούσε άχρηστο και το πετούσε. Προσπαθούσε όμως ο άθλιος "τυφλοπόντικας" να κλέψει γνώση απ' την καρδία.
Αν λοιπόν ο εγκέφαλος είναι αναγκαίος ή όχι, προσωπικά θα σου έλεγα ότι εκτός απ' την απλή υπηρεσία, της ρύθμισης της θερμοκρασίας που του έχει ανατεθεί απ' την "Εξέλιξη", εκτελεί και χρέη " Αρχειακής Αποθήκης". Είναι με λίγα λόγια ένας "θερμοστάτης" και ένα "Έπιπλο με συρτάρια αρχειακού υλικού".
Σ΄ολες τις περιπτώσεις "υδροκεφαλισμού" ο θάνατος του ασθενούς πάντοτε προκαλείται από μία απότομη αλλαγή θερμοκρασίας.
Τό θέμα αυτό έχει μελετηθεί και σε σχέση με τις περιπτώσεις "νεκρών εγκεφάλων" σε ζωντανά σώματα. Σε μία αλλαγή θερμοκρασίας η καρδιά έπαιρνε αμέσως την θέση του εγκεφάλου, σκεφτόταν δηλαδή και ρύθμιζε τους παλμούς για να επιτύχει την εξισορρόπηση της σωματικής θερμοκρασίας.
Εύχομαι να μην αργήσει η επιστήμη να επανέλθει στην άρχική θέση που υποστήριζαν οι αρχαίοι Έλληνες, ότι δηλαδή η "Κεαρ-δία" σκέπτεται και όχι ο εγκέφαλος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διάβασε και αυτό..." Διαίσθηση: υπόθεση του νου ή της καρδιάς;"

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/05/blog-post_3922.html

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ναι το γνωρίζω...όπως και το στομάχι λειτουργεί ως τρίτος εγκέφαλος και πάει λέγοντας σε τόσα άλλα.
Η απορία μου εστιάζεται σε άτομα που(δεν έχουν πλέον καρδιά) και μέσα στο σώμα υπάρχει μηχανική αντλία με εξωτερική υποστήριξη για να παίξει τον ρόλο της.Αν ήταν λοιπόν εκεί η έδρα της,δεν θα μπορούσε να υπάρχει συνείδηση πλέον,γιατί έφυγε.Άλλο το θέμα της μεταγχειρητικής κατάστασης και της ενθύμισης των κυττάρων του δότη προς τον λήπτη,γι αυτό και προκύπτει καινούργια εγχραφή στοιχείων,ξένη ως τώρα στον πάσχοντα,γιατί τα κύτταρα έχουν γίνει (αχταρμάς)

Ανώνυμος είπε...

Reno, προσπαθεις να συνδεσεις την αυλη ψυχη με τον μυικο ιστο της καρδιας...εκει βρισκεις τοιχο γιαλινο...βλεπεις αλλα δεν καταλαβαινεις..

Δεσ'το σε περισσοτερα επιπεδα..

ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Προσπαθώ σχεδόν πάντα να μην αφήνω κενά στην αναζήτηση της γνώσης,γιατί μετά είναι δύσκολο.Στα πολύ σοβαρά θέματα όπως αυτό,είμαι πολύ επιφυλακτικος και προσεχτικός..