ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ F-35 ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

To έχουν πει και το έχουν δηλώσει ευγενικά, πολλές φορές με τον δικό τους τρόπο τι θα πάρουν οι Τούρκοι (καλύτερα να μην το γράψω) δημόσια και σε διαφορετικά μέρη.
και εδώ " Israel to US Don't Sell F-35s to Turkey"
και εδώ   " Israeli officials are concerned about a deal to provide F-35 stealth fighter jets to Turkey, and the issue is currently being discussed with the United States
και εδώ " F-35 Joint Program Office on Thursday said it will continue to execute c urrent program plans with all partners and to abide by any future policy directions."
και εδώ  " Ιsrael Fears Sale of Advanced F-35s to Turkey "
και εδώ  " Ιsrael wants US to Keep F-35 Upgrade Capabilities SECRET From Tourkey"
και εδώ   " Why is Washington seeking to block the sale of F-35 fighter jets to Turkey? "

Από ότι γνωρίζω  το Ισραήλ είναι έτοιμο να αντικαταστήσει την Τουρκία στο πρόγραμμα...Και μάλλον έτσι θα γίνει...ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ F-35, ΟΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ.
 Σταματήστε να κάνετε μάγκα τον Μογγόλο. Ξέρουμε πολύ καλά ήδη τι ισχύει.(στην Νεβάδα σκουριάζει μια παραγγελία αμερικανικών μαχητικών του Πακιστάν από τα μέσα της δεκαετίας του '80)


Δεν υπάρχουν σχόλια: