ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Για την μηντιακή τρομοκρατία περι του κορωναιού.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Για την μηντιακή τρομοκρατία περι του κορωναιού: 

Πάνω από 22.000 μ.ο. άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ιταλία από τις επιπλοκές της εποχικής γρίπης η οποία δρα περίπου την ίδια περίοδο με τώρα (Δεκ.- Απρίλιο) και χτυπά ακριβώς το ίδιο ηλικιακό και με ιατρικό ιστορικό γκρουπ με τον κορωναιό. Η Ιταλία έχει υψηλή θνησιμότητα λόγω του μεγαλύτερου μ.ο. ηλικίας πανευρωπαϊκός.
https://www.sciencedirect.com/…/artic…/pii/S1201971219303285
Από Κορωναιό: 3200 το τελευταίο δίμηνο.

Στην Ιταλία η περιοχή της Λομβαρδίας (όπου έχουμε το 70% των θανάτων από τον ιό) είχε σχεδόν διπλάσια θνησιμότητα από την υπόλοιπη χώρα σύμφωνα με τελευταίες στατιστικές πριν τον ιο
https://www.statista.com/…/number-of-deaths-in-italy-by-re…/
Επίσης 99% των θανάτων ήταν από επιπλοκές ανθρώπων που είχαν πολλαπλά σοβαρά θέματα υγείας με μ.ο. ηλικίας 80 έτη
https://www.epicentro.iss.it/…/Report-COVID-2019_17_marzo-v…
Κλείστε τις τηλεοράσεις. Έχετε ένα τρομερό όπλο γνώσης αλλά και αποβλάκωσης στα χέρια σας ανάλογα πώς το χρησιμοποιείς. Λέγεται ιντερνετ. Ιδίως όσοι πήγαν πανεπιστήμιο και κάνατε στοιχειωδώς έρευνα δεν έχετε δικαιολογία.

 Για όσους λόγω φόβου ζητούν απαγόρευση κυκλοφορίας μια υπενθύμιση:
Απαγόρευση κυκλοφορίας τον τελευταίο αιώνα είχαμε στην κατοχή και σε μεμονωμένες μόνο ημερομηνίες επί χούντας.  Μην μου αρχίσετε τα «ανευθυνότητα» κλπ. Υπάρχουν τα λελογισμένα μέτρα και υπάρχει και η καθυπόταξη. Υπάρχει επίσης η πραγματική πανδημία και υπάρχει ο κορωνοιός. Βρείτε τις διαφορές.
Πανδημια, ορισμός: https://www.merriam-webster.com/dictionary/pandemic?fbclid=IwAR1f0Kf9rBX03l4xgGMUibfu_pR0gNym2uiOi-vdJA0agXBIIUPyLegrfdo

"affects exceptionally high percentage of the population"
στην Ιταλία μεταξύ 14-17 κόλλησαν 5 εκατομμύρια εποχική γρίπη και πεθάναν 68000 με το ίδιο ηλικιακό κλπ προφίλ

4 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα.Διαβάζω για ανθρώπους της ελίτ,πρίγκιπες, ηθοποιούς, παρουσιαστές κ.λ.π
να ... έχουν την ανάγκη να μας ενημερώσουν ότι έχουν κορονογιό.
Γιάντα το κάνουν;
Παρατηρώ επίσης ότι κάποιοι δημοσιογράφοι θέλουν ντε και καλά να αυξηθούν τα θύματα, γιατί παραμένουν σε χαμηλά ακόμα επίπεδα.Πάντως πολύς κόσμος έφαγε το παραμύθι τους.Δεν μπορείς να πείσεις δικούς σου ανθρώπους.Η αυτοκρατορία του φόβου.Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω μαλωσει με ολους τους συγγενείς μου που δεν θελουν να παω η να ερθουν σπιτι μου για καφε,καθότι είμαι μονος μου επειδή εχασσα την γυναικα μου και τα παιδια μου είναι στην Αμερικη,και αναζητω καποια ανθρωπινη συντροφια εστω για λιγο,κανενας δεν με θελει,χθες τους πηρα ολους τους γαμωσταυρησα και τους ειπα ότι δεν θελω να τους ξαναδω ποτε,καλυτερα μονος μου παρα με μαλακες γυρω γυρω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε...μην τους δίνεις σημασία, και αν μπορείς να βγαίνεις έξω να σε βλέπει ο ήλιος. Αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις το αμάξι σου και να πας επάνω σε ένα βουνό η σε μια ερημική παραλία...να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να σε δει ο ήλιος -που για μένα είναι το καλύτερο γιατρικό- τότε να κάνεις τον καφέ σου και να κάθεσαι στο μπαλκόνι του σπιτιού σου όταν έχει ήλιο.!! Θα δεις πόσο καλύτερα θα νοιώσεις, και ψυχικά αλλά και σωματικά.

Υ.Γ Μαζί με την συνοδεία μουσικής θα απολαμβάνεις καλύτερα τον καφέ σου. Κάντο και θα με θυμηθείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Μπάμπη το κάνουν για διάφορους λόγους...άλλοι να λόγους δημοσιότητας, γιατί αλλιώς κανείς δεν θα μιλόυσε για αυτούς...και άλλοι διότι έτσι τους λένε αυτοί που τους πληρώνουν.!! όλα αυτά τα βοθροκάναλα για τα οποία δουλεύουν ανήκουν στους εξουσιαστές. Τους βάζουν αυτούς σαν "πρώτη γραμμή" παραπληροφόρησης για να "τσιμπάνε" οι αδαείς. Ο Μαρινάκης όμως το έκανε για άλλο λόγο...διότι είχε δικαστήριο...και δεν ήθελε να πάει.

Τώρα για αυτό που λές ότι θέλουν να αυξήσουν τα θύματα...ακόμα και ο αριθμός που δίνουν δεν είναι ο σωστός.Στην Κίνα όπως και σε όλες τις άλλες χώρες, το ποσοστό θνησιμότητος είναι τεχνητά παραφουσκωμένο, ως αποτέλεσμα της μη λήψης τεστ στο σύνολο του πληθυσμού.
Είναι σαν να κάνεις τεστ παπ μόνο σε γυναίκες άνω των 50, με τεράστιους όγκους στο στήθος και με βάση το πόσες από αυτές θα πεθάνουν από καρκίνο του στήθους, να βγάζεις ποσοστό θνησιμότητος για το σύνολο του πληθυσμού.
Προφανώς, θα έβγαζες ένα ποσοστό θνησιμότητος από καρκίνο του μαστού, γύρω στο 40% του συνόλου του πληθυσμού.
Το συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι επιδιώκουν, να φουσκώσουν τεχνητά σε υπερβολικό βαθμό, το ποσοστό θνησιμότητος από τον κορωνοϊό.
Να δημιουργήσουν δηλαδή ένα μπούγκι μαν, για να καταφέρουν να περάσουν χωρίς αντιδράσεις, κάποιους σχεδιασμούς.

Χθές όλοι φώναζαν και έλεγαν έχουμε και άλλο θύμα μια γυναίκα 93 ετών που είχε βηματοδότη , σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα...και ΟΛΟΥΣ αυτούς τους εντάσσουν στο ότι πέθαναν από τον κορονοιό.!!! χα χα χα είναι για να γελά κανείς με όλα αυτά.