ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ "ΒΡΩΜΑΕΙ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.!!



Γράφει ο Λύκαστρος :

Πως είναι δυνατόν να έχουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ , όταν ο ιός επηρεάζει θανατηφόρα ΜΟΝΟ ένα τμήμα του πληθυσμού;; Δεν θα ήταν πιο ακριβές να χαρακτηριστεί ως γενετικά κατασκευασμένη γενοκτονία παρασιτικών μελών της κοινωνίας που καταναλώνουν και δεν συνεισφέρουν στα συνταξιοδοτικά ταμεία;;
Υπολογίστε πόσα τρις σώζονται από τις συντάξεις και πόσα τρις  αν πεθάνει το 80 % όλων των αποδεκτών. Πατήστε στο Google και μάθετε τα νούμερα που πληρώνει η κάθε χώρα σήμερα για συντάξεις . Προσθέστε τα και υπολογίστε το 80 % αυτού. Τόσο παγκοσμίως σώζεται!!!! Το σενάριο είναι αλήθεια. Ο ιός είναι ένα ΟΠΛΟΚυκλοφόρησε για να βλάψει την οικονομία του Τραμπ. Κυκλοφόρησε γνωρίζοντας ότι δεν θα σκοτώσει / εξαλείψει τις παραγωγικές ηλικιακές ομάδες. Έπρεπε όμως να δημιουργήσουν μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ....αλλά

-1ον οι θάνατοι από την απλή γρίπη δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως πανδημία.
-2ον ένας ιός, μπορεί να χαρακτηριστεί ως πανδημία ειδικά όταν αυτός "ξεφεύγει από τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών" και πάρει τις ανάλογες διαστάσεις από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μπορεί να σπείρει τον πανικό στο πεινασμένο για πανικό κοινό.
Όποτε γίνεται εύκολο το να επηρεάσεις τις αγορές παγκοσμίως ειδικά όταν βάζεις να  βγει ο ΠΟΥ και το χαρακτηρίσει ως πανδημία. Μετά από κει και πέρα μπορείς να πεις ότι όλα γίνονται σχεδόν μόνα τους.


Ο Σοσιαλισμός στην πράξη μας ήρθε . Ο κορονοϊός προσφέρει την ιδανική ευκαιρία γι' αυτό.Όλες οι μικρές επιχειρήσεις πάνε ΦΟΥΝΤΟ , η οικονομική αυτοτέλεια τελειώνει, κανείς δεν θα έχει την δυνατότητα να επιβιώσει αυτόνομα, όλοι θα εξαρτώνται από την ελεημοσύνη και τις ελάχιστες παροχές του Κράτους, όλοι θα έχουν τις ίδιες απολαβές, όλοι θα παίρνουν την ίδια σύνταξη κ.λπ.
 Μιλάμε για μια ανώδυνη, αυτόματη, άμεση και χωρίς αντιδράσεις, μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος. Αν όχι άμεσα τώρα, τότε σίγουρα την επόμενη δόση, που δεν θ' αργήσει. Εν τω μεταξύ, τρισεκατομμύρια από τις αποταμιεύσεις του κοσμάκη χάνονται στο λουτρό αίματος των χρηματιστηρίων, το χρήμα απαξιώνεται και όλες οι αξίες χάνουν τη έννοιά τους.
Βέβαια, οι εκλεκτοί, και Εβραίοι των αγορών, δεν θα τραβήξουν κανένα ζόρι, αυτοί έχουν ξεφορτώσει εγκαίρως.

Τα κομμόντιτυς, στα οποία είχαμε παρατηρήσει εδώ και χρόνια, ότι επενδύουν οι πολυεθνικές και οι μεγάλες χρηματιστηριακές, θα είναι η μοναδική εμπράγματη αξία, αν συνεχιστεί ο κύκλος της οικονομικής κατακρήμνισης. Ίσως μαζί με την καλλιεργήσιμη γη, η οποία όμως στις περισσότερες χώρες, έχει περάσει στα χέρια των πολυεθνικών ομίλων και των εταιρειών τροφίμων. Η επόμενη μέρα, για την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, θα επιβεβαιώσει το ρητό, ότι «δεν μπορείς να δεις ποιος κολυμπούσε γυμνός, μέχρι να υποχωρήσει η παλίρροια». Και δυστυχώς, όλοι μας θα διαπιστώσουμε, ότι κολυμπούσαμε γυμνοί. Όλη αυτή η ιστορία ΒΡΩΜΑΕΙ κι έχει αντιφάσεις...



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΣΜΠΑΡΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΓΩΝΙΑ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ,ΘΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΟ ,ΒΟΛΙΚΟ !!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ !!! ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ !!! ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ !!!

ΝΕΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ …ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ !!! (ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΤΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ !!!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΣΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΗ, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ,ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΉΤΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ !!!

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ,ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!! ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ

ΘΕΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ !!!

ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ !!!
Έ UNA PROVA GENERALE .

Μπάμπης είπε...

Κοροϊδοιός.Αλλα μας
μαγειρεύουν.
Να τους τα δώσουμε να τα φάνε.

Ανώνυμος είπε...

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/blog-post_7.html

Λύκαστρε,τελικά ο ιός είναι επικίνδυνος;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 16 Μαρτίου 2020 - 12:17 μ.μ.

" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ !!! ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ !!! ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ !!!"

Συμφωνώ και συνυπογράφω σε όλα. Απλά να πω ότι οι ψυχές μας για αυτούς είναι ενέργεια. Παίρνουν ενέργεια από μένα από σένα, από όλους μας...δεν έχουν τα ίδια αισθήματα και ενσυναίσθηση με εμάς.!! Έχουν άλλη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και ΔΟΜΗ...εσύ νομίζω μπορείς να με καταλάβεις τι θέλω να πω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε,τελικά ο ιός είναι επικίνδυνος; "

Όχι για όλους...μόνο για τους ηλικιωμένους και για αυτούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Αλλά και πάλι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.!! Υπάρχουν οι Έλληνες...υπάρχουν οι Άτλαντες...υπάρχουν και τα ΥΒΡΙΔΙΑ.!! Τα υβρίδια δεν είναι τόσο ανθεκτικά σε ιούς και λοιμώξεις. Παλαιότερα ΠΡΙΝ την μεγάλη καταστροφή στον πλανήτη...υπήρχαν 72 είδη διαφορετικών ανθρώπων πάνω στην γη....ΔΕΝ είμαστε όλοι το ίδιο...άρα ο ιός δεν επιδρά το ίδιο σε όλους μας.!!

ΑΡΡ. είπε...


Ταυτόχρονα με τας εξ Ανατολών πανδημίας που εξοντώνουν τον γηγενή δυτικό πληθυσμό (Βλ. Βυζάντιο, Ιουστινιάνειος πανώλις, 643 μ.Χ. εκατομμύρια νεκροί, το 1/5 χονδρικά του πληθυσμού, κυρίως Έλληνες ήδη γενοκτονηθέντες ανηλεώς προ τριών αιώνων περίπου εις Σκυθόπολιν, το αρχαιοελληνικόν ολοκαύτωμα...)
επελαύνουσι και Αττιλοτζεκισχάνιοι ορδαί και ώσπερ ακάνθινος στέφανος (Σλαύοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, κ.λ.π.) ¨κατσικούνται¨ καταλαμβάνοντας τας συνοριακάς και ανυπερασπίστους περιοχάς του ελληνικού χώρου. Όπερ επαναλαμβάνεται και σήμερον εις τον βασικόν ελληνικόν ηπειρωτικόν και νησιωτικόν εθνικόν κορμόν (σταδιακή κατάληψις ελληνικού χώρου μέσω δημιουργίας λαθρομεταναστευτικών ισλαμοθυλάκων, τηι εγκληματικήι συνεργεία-προδοσία του εθνοπροδοτικού κοινοβουλευτικού κατεστημένου.)
Τυχαίο; Ουκ οίμαι.

Ελήλυθεν γαρ ο έσχατος καιρός
και ο έσχατος αγών.

Αι μεγάλαι αγαθαί δυνάμεις
του σύμπαντος
και ουράνιοι πατέρες
είεν μεθ' ημών.




Ανώνυμος είπε...

τι είναι το ¨κατσικούνται¨ ???

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τι είναι το ¨κατσικούνται¨ ??? "

Είναι όπως λέμε μας κατσικώθηκαν στον σβέρκο.!

Ανώνυμος είπε...

α, χίμαιρες δλδ... πρέπει να βρείτε τρόπο να πατήσουν στο έδαφος, μόνο έτσι θα απαλλαγείτε...

Ανώνυμος είπε...

http://fytrogerm.blogspot.com/2012/11/blog-post_10.html?zx=e878422a462b72d

για δειτε εδω λιγακι...