ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Η ΑΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ...ΘΥΜΑΤΑΙ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Η διαμάχη μεταξύ Agartha και Shambhala από το παρασκήνιο, έχει περάσει στο προσκήνιο, είναι πλέον εμφανής... και οπωσδήποτε παρουσιάζει τάσεις για να επεκταθεί. Τα πιόνια κινούνται και όλοι θα πάρουν θέση... οι δηλώσεις Μπακογιάννη και Τσιόδρα εναντίων του Τραμπ όσο αφορά τον Π.Ο.Υ. δεν είναι τυχαίες. Ανήκουν στην μια παράταξη .

Eάν  μέσα στο καλοκαίρι δεν τα βρούνε, τότε τα καλύτερα έρχονται από τον Σεπτέμβριο στον Καύκασο... κρατήστε και δύο περιοχές για αρχή... Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν στον ρωσικό Καύκασο και Κασμίρ μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν στον ινδικό Καύκασο... ἄτη → ὕβρις → νέμεσις → τίσις... την τίσι την έχει αναλάβει η Αλίκη και η Αλίκη έχει πολλές μορφές.

Μαζί με μια πληθώρα άλλων ιστορικών γεγονότων  εκτός των Μαυροβουνίου, Ουκρανίας και Γεωργίας, θα αναφερθούμε στην περίπτωση της Σερβίας, Αζερμπαϊτζάν… η πρώτη (Σερβία) είναι καθοριστικός παράγοντας για την χερσόνησο του Αίμου, η δε δεύτερη (Αζερμπαϊτζάν) για τον Καύκασσο. Για τον Καύκασο σας είχαμε γράψει ΕΔΩ, ....: 
" Ποια περιοχή εννοούσε ο Ιωάννης στην εποχή του, και ποια πραγματικά περιοχή είχε στο μυαλό του όταν έγραφε Harmagedon.;;  Αφού Har το Όρος η λέξη Mage-don  μας δίνει το Mag-Mακ που σημαίνει μεγάλη/ο  και don-Δών-Δωνία-Χθών . Και εδώ αρχίζω να θυμάμαι και να κάνω συνειρμούς...μεγάλη μάχη, Τιτανομαχία....που έγινε σε ποια περιοχή;; Μα στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας (Μυγδονίας) και της Θράκης, που εκείνη της εποχή ήταν διοικητικά μια ΕΝΙΑΙΑ περιοχή.!!
Η Μυγδονία ή Μυγδονίς ήταν περιοχή της Μακεδονίας ανάμεσα στον Αξιό και στον Στρυμώνα. Ακριβώς εκεί που δόθηκε η αρχαία μάχη...στο πεδίο της Φλέργας.
Όμως στην εποχή του Ιωάννη , Magedon ονόμαζαν και την μεγάλη χώρα των Μαγώγ....δηλαδή την Φρυγία , την πατρίδα των Ασσυρίων/Τρώων που βρίσκεται σήμερα στην Τουρκία η Καππαδοκία. Και στην Φρυγία μόνο ένα μεγάλο όρος υπάρχει...ο Καύκασσος
."


 Υ.Γ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ"  ΜΑΣ ΜΕΡΚΕΛΟΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Χε, χε. Επί τέλους και ολίγη δράσις!
Καταπέφαγέ μας η κλεισμάρα.
Ωμορφιαίς να βλέπωμεν, Ωμορφιαίς...