ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Σουηδικές ειδικές δυνάεις στέλνουν 150 στελέχη στην Taskforce Takuba στο Μάλι.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η  έχουσα φήμη φιλειρηνικού κράτους και μη μέλος του ΝΑΤΟ- Σουηδία στέλνει έναν Λόχο Ειδικών Επιχειρήσεων στο Μάλι για την αντιμετώπιση της ισλαμικής τρομοκρατίας. Πότε θα σπάσει επιτέλους το δικό μας μεταπολιτευτικό ταμπού;;;
Τι θα κερδίσει η χώρα μας από τη συμμετοχή της στο Μάλι: 
Εκπαίδευση με λεγεώνα .
Εκπαίδευση σε δόγμα μεσαίας ταξιαρχίας*.
Εκπαίδευση περιπόλων - οχημάτων πεζικού .
Εκπαίδευση αερομεταφοράς, αεροκίνησης .
Κλαίμε γονατιστοί να πάμε χτες.!!
* Δόγμα μεσαίας ταξιαρχίας είναι  Ταξιαρχίες με τροχοφόρα μέσα που καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις μέσα στη μέρα. Σαν αυτές που πήγαν στο Κόσσοβο.

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Έχεις δίκιο ότι θα ήταν πρώτης τάξεως εκπαίδευση για τον στρατό μας . Καλές οι ασκήσεις , αλλά οι πραγματικές μάχες με εκπαιδευμένο προσωπικό δίνουν άλλη εμπειρία . Και θα βλέπαμε και πως πολεμούν οι εξειδικευμένοι των άλλων . Το θέμα είναι αν στείλουμε στρατό να πάρουμε σοβαρά ανταλλάγματα . Πολλών ειδών . Καλημέρα (το βιντεάκι με το raphal ήταν πολύ καλό ).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Και θα βλέπαμε και πως πολεμούν οι εξειδικευμένοι των άλλων . Το θέμα είναι αν στείλουμε στρατό να πάρουμε σοβαρά ανταλλάγματα . Πολλών ειδών .

Kαλημέρα φίλε Νικόλα..έχεις δίκιο συμφωνώ απόλυτα. Αλλά και μόνο που θα ξεσηκώνονταν όλες αυτές οι αριστερές λουλούδες αν στέλανμε εκεί στρατό για εκπαίδευση , αρκούσε για να γουστάρουμε. Τώρα για το πόσο "εξειδικευμένοι" είναι και οι άλλοι...μην παίρνεις και όρκος.!!
Σουηδικές ειδικές δυνάμεις = Ανέκδοτο.
Πριν 5 χρόνια σε ασκήσεις κατά λάθος κάψανε ένα δασάκι ( 7-8 δέντρα) από λάθος ρίψη πυρομαχικών και έπεσε κλάμα για κάνα μήνα.

Σου έχω και άλλο βίντεάκι
https://www.youtube.com/watch?v=t7jj7DFxUSk