ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ...ΚΑΙ ΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 

Γράφει ο Λύκαστρος :

Κλιματική κατάρρευση. To γνωρίζαμε ότι έρχονταν. Κάποιοι θεωρούσαν και θεωρούν ότι δεν υπήρχε, ότι ήταν κινδυνολογία, Είμαστε πλέον πολύ αργά, είμαστε στο και 5....τα λέγαμε και παλαιότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ , αλλά και ΕΔΩ. Το λέγαμε...η
Ειμαρμένη θα συμβεί…η Μήνη θα έρθει και για τις δύο ακτές του σημερινού Ατλαντικού ωκεανού, είναι θέμα χρόνου. Η Στύγα έχει ξυπνήσει.!!  Τα σημεία που εμφανίζονται, όλο και ποιο έντονα στον πλανήτη , είναι σημεία... εγκυμοσύνης!Ο Έρωτας... δηλαδή τα πρώτα σημάδια αλλαγής της συχνότητας της γης, εμφανίστηκαν αρχικά με το φαινόμενο Ελ Νίνιο πριν από 30+ έτη... αυτό είναι ένα φαινόμενο που το παθαίνει η γη κάθε... περιοδικό κύκλο, καθ' ορισμένων ετών.
Στο μέλλον φαινόμενα όπως ο τωρινός Ιανός ή ο τυφώνας Teddy στον Ατλαντικό θα είναι πολύ πολύ χειρότερα, πιο καταστροφικά, από ότι τώρα.!

Όπως ξέραμε ότι η οικονομική κρίση θα πλήξει τη χώρα το 2008. Όμως το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία ήταν αλλού για αλλού. Έτσι και τώρα γνωρίζουμε ότι αυτό που έρχεται είναι τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΜΕΓΑΛΟ που μόνο μέσα στην μυθολογία των Ελλήνων το συναντά κανείς. Σύμφωνα με την επιστήμη της Αστροφυσικής η άνιση ελκτική επενέργεια πάνω στην γη, από τον ήλιο και την σελήνη σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ συντελούν ώστε η Γη κατά κάποιο τρόπο να ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ. Επομένως ο άξονας της Γης δεν μπορεί να διατηρήσει την ίδια πάντοτε θέση , αλλά υπόκειται με μια μετάθεση. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης του άξονα είναι ότι η γραμμή των δεσμών που συνδέει τα ισημερινά σημεία μετακινείται επί της ελλειπτικής και αλλάζει θέση συνεχώς το εαρινό σημείο σε αυτήν. Αυτό το εαρινό σημείο διατρέχει στην πάροδο του χρόνου ολόκληρο τον κύκλο της ελλειπτικής σε διασ΄τημα περίπου 25.796 ετών.

Η επιστήμη της Αστροφυσικής επίσης μας πληροφορεί ότι  στο άμεσο μέλλον θα συμβεί μια κατακλυσμιαία πολική μετατόπιση . Η πιο επίφοβη και τρομακτική μετατόπιση των γεωγραφικών πόλων της Γης. Αυτή λένε θα συμβεί όταν ο φλοιός τη Γης γλιστρήσει γύρω από τον πυρήνα του, αλλάζοντας έτσι της θέσεις των μαζών ξηράς σε σχέση με τον άξονα της. Βεβαίως αναφέρονται και άλλοι μηχανισμοί αλλαγής της θέσης των γεωγραφικών πόλων της Γης. Και ο Πλάτωνας μας έχει μιλήσει για αυτήν την Ανατροπή του Σύμπαντος και της Τροπής του ήλιου .

" Κατά την οποίαν μετεβλήθη η ανατολή και η δύσις του ήλιου και των άλλων άστρων από όπου τώρα ανατέλλουν , εις αυτόν τον τόπον έδυον τότε και ανατέλλουν από τον αντίθετον τόπον..."....ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΤΙΜΑΙΟΣ

Βέβαια υπάρχει και το Χάαρπ , οι Αμερικάνοι ισχυρίζονται ότι το χρησιμοποιούν μόνο για επιστημονικούς σκοπούς , όμως ως συνήθως  λένε ψέμματα. Διότι με αυτό όχι μόνο εκβιάζουν και και κατασκοπεύουν όλες τις χώρες, αλλά και "φυσικά" καιρικά και κλιματολογικά φαινόμενα . Δηλαδή προσκαλούν     διαστροφή και αλλαγή των καιρικών συνθηκών προκειμένου να πλήξουν τις χώρες οι οποίες δεν υπακούν στις εντολές τους. Αυτή όμως η βίαιη αλλαγή των καιρικών συνθηκών πάνω στην Γη από τον ανθρώπινο παράγοντα, προκαλεί στον ζώντα οργανισμό την Γη  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Όταν ο άνθρωπος διαταράσσει την ΣΥΝΘΗΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ που υπάρχει μεταξύ θερμού και ψυχρού  και των υδάτινων ρευμάτων πάνω στον πλανήτη...τότε αυτό που θα πάρει θα είναι τεράστια καταστροφή.

Υ.Γ Ένας από τους λόγους για τους οποίους γίνεται ο Γ'Π.Π είναι και ότι πολλές χώρες θα εξαφανιστούν....κάποιοι δεν θα έχουν πατρίδες για να κατοικήσουν.!!


7 σχόλια:

kakos04 είπε...

Αυτά που περιγράφεις θα επηρεάσουν τους πάντες , ακόμη και αυτούς που είναι στον κόσμο τους (εδώ έχει γίνει καμιά προετοιμασία ?). Η συμπεριφορά των συμμάχων μας που μας υποσκάπτουν τόσα χρόνια εξηγείται στο ότι θέλουν τα εδάφη μας για να επιβιώσουν , αν κατάλαβα καλά από προηγούμενα άρθρα η περιοχή μας θα χτυπηθεί λιγότερο από τις αλλαγές . Με τους πολέμους θα αδειάσουν πολλές χώρες από έμψυχο υλικό για να μείνουν οι επιζώντες . Το νέο ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος που έλεγες με επιστασία των Άγγλων θα είναι από τους επιζώντες ? Η αλλαγή πόλων τι θα σημάνει για την ανταρκτική , θα είναι ξανά χωρίς πάγο , και για τον άλλο αντίπαλο που έλεγε ο Ερίωπας ότι είναι εκεί ? θα φανερωθεί ? Καλημέρα .

Ανώνυμος είπε...

Γιά όσα συμβαίνουν σε αυτή τη περιοχή που φαίνεται στον χάρτη, συμπεριλαμβανομένης και της Λιβύης...βλέπε:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B1

Ο Παράγων Τοποτηρητής της Ανταρκτικής έστειλε πολλά ...δωράκια στον Μογγόλο εφέτος. Δεν χρειάζεται να φανερωθεί διότι κυκλοφορεί παντού Ελεύθερος.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα...μου κάνεις πολλές ερωτήσεις, θα απαντήσω σε ότι μπορώ. Ναι οι "σύμμαχοι"" γνωρίζουν τι έρχεται ο Γ'ΠΠ δεν γίνεται για τα πετρέλαια, αυτό είναι η δικαιολογία για τις μάζες.Πολλές χώρες θα γίνουν ακατοίκητες....εκεί που τώρα είναι πολικές περιοχές θα είναι εύκρατες...η Ανταρκτική δεν θα έχει πλέον χιόνι.!!! Και το πράσινο νησί στην Λευκή θάλασσα....θα έχει μπλέ θάλασσα.Η μισή Αμερική θα καταβυθιστεί...το ίδιο και η Κίνα.

Η Μεσόγειος είναι η Καρδία Γη του πλανήτη...είναι η Μέση Γη...δεν λέγεται τυχαία έτσι. Πάρε ένα πορτοκάλι...και τοποθέτησε στο κέντρο μια πινέζα. Στην θέση της πινέζας είναι η γεωγραφική θέση της Ελλάδας, γύρισε τώρα το πορτοκάλι πάνω κάτω και γύρω γύρω....η πινέζα θα παραμείνει πάντα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ άσχετα αν φέρεις το πάνω κάτω του πορτοκαλιού. Πές ότι το "πορτοκάλι" είναι η Γη...όπου και να πάνε οι πόλοι...δεξιά, αριστερά, πάνω κάτω....η Ελλάδα θα είναι το ΚΕΝΤΡΟ και η Καρδιά του πλανήτη. Μπορεί άλλες περιοχές να παγώσουν και άλλες να καταβυθιστούν...η Ελλάδα θα παραμείνει το Λίκνο Ζωής του Πλανήτη.

Δηλαδή κατ’ ουσίαν μέσα σε λίκνο – θερμοκοιτίδα, ηλεκτρομαγνητική ίππη, χαοτικών καταστάσεων ευρισκόμεθα, ώστε να χωρίσει η ήρα από το στάρι.

….η μεν γαρ Ίππα του παντός ούσα ψυχή και ούτω κεκλημένη παρά τω θεολόγο τάχα μεν ότι και εν ακμαιοτάταις κινήσεσιν αι νοήσεις αυτής ουσιώνται, τάχα δε και δια την οξυτάτην του παντός φοράν, ης έστιν αιτία, λίκνον επί της κεφαλής θεμένη και δράκοντι αυτό περιστρέψασα τον κραδιαίον υποδέχεται Διόνυσον· τω γρα εαυτής θειότατω γίγνεται της νοεράς ουσίας υποδοχής και δέχεται εγκόσμθιον νουν…. (βλ. και Πρόκλος Σχόλια στον Τίμαιο του Πλάτωνα 1.407.24 - 1.408.2).

kakos04 είπε...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , θα τα μελετήσω αν και χωλαίνω στην αποκρυπτογράφηση των μύθων όπως εσείς που είστε προχωρημένοι . Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις , καλή συνέχεια .

Ανώνυμος είπε...


"Ο Παράγων Τοποτηρητής της Ανταρκτικής έστειλε πολλά ...δωράκια στον Μογγόλο εφέτος. Δεν χρειάζεται να φανερωθεί διότι κυκλοφορεί παντού Ελεύθερος."

αφού το 2015 του επέστρεψαν το δικό του όπλο?
Και ενώ το σκηνικό,χρονικό μοιάζει με ζωηρή φαντασία, μερικοί γνωρίζουν πως είναι πέρα για πέρα αληθινό.Φυλάει τόσο μυστικά το νησί.


Ανώνυμος είπε...

@23 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:24 π.μ.
"..αφού το 2015 του επέστρεψαν το δικό του όπλο.."


https://www.facebook.com/hdiaxronikiistoriatonellinon/posts/328226367537399/

και ...με λιγες περισσοτερες λεπτομεριες...

http://www.invisiblelycans.gr/proti-pagkosmia-anafora-i-kivotos-tou-archangelou-gavriil-oli-i-alithia/

Αναρωτηθηκα πολλες φορες τι θα μπορουσε να ειναι αυτο που με τοση προσοχη και δεος , αρχηγοι κρατων και θρησκειων ,μετεφεραν απο την Αραβια σ'ενα φαινομενικα , ερημο σημειο του πλανητη!!!
Τι θα μπορουσε να ειναι τοσο ισχυρο , ιερο , η ισως και επικινδυνο και σε ποιον θα μπορουσε να ανηκει?


Η φραση ομως "...Ο Παράγων Τοποτηρητής της Ανταρκτικής..." εριξε λιγο φως στις σκεψεις μου!
Καποιες φορες τα οπλα δεν εχουν την υποσταση που ειναι ευκολο να υποψιαστουμε.... για παραδειγμα και ο ΝΟΜΟΣ ειναι οπλο...οπως και ο ΛΟΓΟΣ...

Λυσιας


Ανώνυμος είπε...

Λυσιας
23 Σεπτεμβρίου 2020 - 2:21 μ.μ.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ,ο τόπος που ήταν θαμμένο το συγκεκριμένο "όπλο",γιατί εκεί και όχι σε μια άλλη ιερή περιοχή, κάτω από τζαμί?
Το ενδιαφέρον μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όταν εστιάσει κάποιος στο χειρόγραφο των οδηγιών που δίνονται στον Μωάμεθ από τον Γαβριήλ.

"...Ο Παράγων Τοποτηρητής της Ανταρκτικής..." εριξε λιγο φως στις σκεψεις μου!
Κατέθεσε αυτές τις σκέψεις σου που φωτίστηκαν εάν είναι εύκολο.
Επίσης τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως "όπλα" ανάλογα με το προαναφερόμενο νομίζω πως θα υπάρχουν άλλα.
Σίγουρα η πεζή καθημερινότητα,ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το άυλο, και το υπερφυσικό δεν μας διευκολύνει να αντιληφθούμε την σωστή υπόσταση τους.