ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΦΩΤΙΑ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Kαι όσο σκέφτομαι ότι πριν 7 μέρες τραγουδούσα... :

 " Βρέχει φωτιά στη στράτα μου φωτιά που μ’ έχει κάψει" χα χα χα 
Αζέρικος Λόχος Μ/Κ Πζ καταστράφηκε  από Αρμένικα πυρά όλμων. Άγνωστος αριθμός εξ'αυτών, έχει εξουδετερωθεί/καταστραφεί. Ο αξκος που θα κάνει αυτό το πράγμα στον ΕΣ θα εκτελεστεί στο επιτόπου στο σημείο. Διότι τι βλέπουμε να κάνουν λάθος οι Αζεροι;; Δεν είχαν ταχύτητα . Δεν κάνουν ζιγκ Ζαγκ . Δεν έχει καπνογόνα .Το πεζικό περπατάει. Σας τα λέω απλά. Επόμενο ήταν να γίνουν ψητοί.
Το άρμα με σταθεροποίηση μπορεί να κάνει φίδι. Το επιτρέπει ο οπλισμός .  Αλλιώς στα παλιά κάνει στάση το ένα και βαράει ενώ το άλλο τρέχει μπροστά. Έτσι όπως πάνε ακόμα και τυφλός τους χτυπάει.!! Ήθελα να ήξερα ποιος τους έχει εκπαιδεύσει, τελείως ερασιτέχνες.
H επέλαση θα πρέπει να γίνει με κάλυψη πυροβολικού και αεροπορίας,οτιδήποτε άλλο είναι αποστολή αυτοκτονίας. Έτσι εξαφανίστηκαν τα τεθωρακισμένα της Αιγύπτου. Και των Ισραηλινών στην πρώτη φάση . Γενικά το όπλο ελιγμού θέλει ελιγμό.

 

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα ,από ότι μου έλεγε ένας πελάτης Αρμένιος , ο στρατός τους είναι πιο οργανωμένος από το Αζερμπαϊτζάν και φανατικοί πατριώτες . Με τα όπλα που έχουν από την Ρωσία μου έλεγε για την ώρα επικρατούν εκτός και αν λάβουν οι Αζέροι ενισχύσεις . Άρα όπως είχες αναφέρει και τα πρόσφατα επεισόδια στο Κασμιρ είναι προεόρτια . Έχουν και αυτοί άσβεστο μίσος για τους Τούρκους , οι δικοί μας θα μπορούσαν να τους υποστηρίξουν αθόρυβα και να υπάρχει στο μέλλον άλλο ένα εν δυνάμει μέτωπο για την Τουρκία .Η Γεωργία από ότι θυμάμαι είναι κάτω από πλήρη Αμερικάνικο έλεγχο , δεν ξέρω αν θα αντιδράσει . Περιμένουμε να δούμε , όταν έχεις κάτι νεότερο μας λες .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι έχεις δίκιο φίλε Νικόλα είναι περισσότερο οργανωμένος ο στρατός τους και πολύ πατριώτες. Με την σιωπηρή στήριξη της Ρωσίας θα επιτεθούν στους Αζέρους, και η αιτία θα είναι το φυσικό τους αέριο που θέλουν οι Ρώσοι να ελέγξουν. Η μοναδική μέχρι σήμερα κοντινή τους σύμμαχός είναι ...η Τουρκία, που αύριο όμως θα είναι σύμμαχος των Ρώσων.

Η δημιουργία της Ευρασίας είναι σε εξέλιξη και οι επιρροές στην ευρύτερη περιοχή της ΜΑ και ανατολικά του Ευφράτη άλλαξαν. Ήδη για μένα η Τουρκία, όπως είχα γράψει μετά από το πραξικόπημα και την οικονομική κατάκτηση της από τους Ρώσους αρχικά μετά το εμπάργκο του 2016 και σήμερα από τους Κινέζους μετά τις συμφωνίες μαζί της για οικονομική στήριξη, θεωρείται καμμένο χαρτί για την Δύση. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν στην Δύση και την απομακρύνουν..τόσο το καλύτερο για όλους.

Εμείς αν είχαμε ελληνική κυβέρνηση και είμασταν αυτόνομο κράτος, θα μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε όλο αυτό που γίνεται προς όφελος μας. Θα κάναμε μια συνάντηση χωρών που έχουν προβλήματα με την Τουρκία...Αρμενία, Συρία, Λιβύη, Αίγυπτο, Γαλλία, Ισραήλ , Κύπρο κ.λ.π δόξα το θεό έχουμε ένα σωρό ωραία μέρη για να τους φιλοξενούσαμε και θα δημιουργούσαμε έναν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας με σκοπό τον διαμελισμό της Τουρκίας.

kakos04 είπε...

Εδώ η κυβέρνηση φίλων του Ερντογαν συνεχίζει να αποσύρει όπλα από τα νησιά , γιατί είναι παλιά υποτίθεται , φέρανε όμως οι προδότες νέα για αντικατάσταση και περισσότερα ? (και αν έφεραν θα δουλεύουν ή θα την πατήσουμε σαν τα άδεια κιβώτια πυρομαχικών στην Κύπρο )? ΥΕΘΑ Γ.Παναγιωτόπουλος για αποστρατικοποίηση: «Αποσύρουμε οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο αλλά είναι παλιά» https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/918686_sto-pentagono-o-syriza-gia-tin-apostratikopoiisi .
Και τα παλιά χρειάζονται ακόμα και αν δεν δουλεύουν τα αφήνεις σε εμφανή σημεία να τα σφυροκοπά ο εχθρός να χαλάει χρόνο και πυρομαχικά .Ήμουν μικρός στον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου αλλά θυμάμαι ότι οι Σέρβοι είχαν βγάλει από τις αποθήκες ότι τάρταλο είχαν για να απασχολείται το ΝΑΤΟ να βομβαρδίζει αυτά να ξεθυμαίνει . Θυμάμαι στην Ρόδο σαν φαντάρος πολλά Σταγερ που δεν δούλευαν , αλλά τα απλώνεις πχ σε ένα οροπέδιο με δυο φουσκωτά δολώματα (decoy--http://www.inflatechdecoy.com/ ή https://www.rusbal.ru/o-maskirovke) πιο μεγάλης στρατηγικής αξίας και απάσχολείς την αεροπορία του αντιπάλου ή στέλνει μερικούς από τους φυτεμένους λαθρομετανάστες για αναγνώριση. Με μερικές γκουχ γκουχ κακές νάρκες θα δουν οι Τούρκοι και πυροτεχνήματα από τις δυνάμεις τους . Όλοι οι υπουργοί άμυνας θέλουν ισόβια που προδίδουν την χώρα μόλις αφήσουν το χακί που υποτίθεται υπηρετούσαν . Καλό βράδυ , φαντασία υπάρχει αν μας αφήσουν . Καλό βράδυ σε όλους .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Εδώ η κυβέρνηση φίλων του Ερντογαν συνεχίζει να αποσύρει όπλα από τα νησιά , γιατί είναι παλιά υποτίθεται , φέρανε όμως οι προδότες νέα για αντικατάσταση και περισσότερα ?

ΌΧΙ Νικόλα δεν τα αντικατέστησαν με άλλα.!! Είδες πόσο δίκιο είχα όταν έλεγα και μιλούσα ότι απο το 2000 μέχρι το 2020 έχουν κάνει ήδη σε ένα ποσοστό αφοπλισμό/αποστρατικωποίηση και απλά δεν το λένε στον κόσμο.

Φώναζα να βγεί κάποιος ΕΠΙΣΗΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ να μας πει το ποσοστό..και σήμερα διάβασα ότι ο ΥΕΘΑ Γ.Παναγιωτόπουλος μίλησε για ΑΠΟΣΥΡΣΗ παλιών , χωρίς όμως να έχουν κάνει αντικατάσταση στα παλιά. Κάτσε να δούμε ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ και την συμφωνία με τα Ραφάλ.