ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όχι απλά έχουμε μπλέξει άσχημα....αλλά ο εχθρός δεν είναι μόνο γύρω μας, αλλά και στην Βουλή και στην Ελληνική Αστυνομία και στον Στρατό, και σε ΟΛΕΣ τις δομές του κράτους,!! Kαι λεωφορεία από την τουρκία στους Δήμους της Αττικής ....54 δήμοι έχουν αγοράσει τα KARSAN.  Το τι κάνει ο κάθε ιδιώτης δεν με ενδιαφέρει, αλλά το Κράτος όμως το οποίο το πληρώνουμε εγώ και εσείς με τους φόρους μας...μας ενδιαφέρει που δίνει τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ , ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.  ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!Πάμε πάλι για να το εμπεδώσουμε ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;;;ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!
Την ώρα που η Τουρκία εξαπέλυε εισβολή στον Εβρο και η Ελλάδα αναγκάστηκε να στείλει στα σύνορα εκατοντάδες Έλληνες Αστυνομικούς να μας προστατεύσουν από τον στρατό του Ερντογάν, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ!


Πρόκειται για το Τουρκικό 28θέσιο λεωφορεία μάρκας TEMSA (φωτό) με ειδική διαμόρφωση για μεταφορά ενόπλων αστυνομικών δυνάμεων!

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για κράτος αλλά για κανονικό κουκλοθέατρο, όπου έχουν επικρατήσει κατά κράτος οι νταλαβερτζήδες και τα γιουσουφάκια του Ερντογάν!

Έχουμε μπλέξει αδέρφια, κι έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα!

5 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Η αγορά έγινε από κάποιον αντιπρόσωπο εταιρείας sfakianakis, εμείς νομίζαμε ότι ήταν κρητικά λεοφωρεία.... Γράψε λάθος, είπαμε λάθος, επόμενος....

Χρήστος είπε...

Το συγκεκριμένο άρθρο το έκανα ανάρτηση στο facebook έχει τρεις ώρες δεν έχω πάρει ούτε ένα like ή έστω να είναι σκεπτικοί φυσικά στα α****** μου ε αλλά θέλω να πω ότι αν έβγαζα βυζιά και κόλους θα τρέχανε όλοι ας τα βόδια να κοιμούνται τάισέ τους και λίγο σανό βάλτους να βλέπουν και big brother και θα είναι χαρούμενοι... Τελικά όντως θα πάμε αδιάβαστη... Αγαπητέ φίλε και φωτεινέ αετέ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ¨ΠΥΡΟΣ ΑΙΝΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΝΟΣ.¨

Ο υβριδικός πόλεμος που υφίσταται ο Έλλην σήμερα εκ μέρους των γενιτσαρομεμέτηδων προαιωνίων εχθρών του, και από συμφώνου δυστυχώς με τους εγχωρίους γερμανοτουρκοτσολιάδες της κοινοβουλευτικής Γερμανοκρατίας που κάνουν το παν δια το κατακρημνίσαι το ηθικόν του, είναι κάτι το ασύλληπτο και πρωτοφανές και για τον πιο δεστραμμένον νουν.

Ουδείς άλλος λαός άντεξε επί πολύ αυτό το διαχρονικό ¨ηθικό¨ μαρτύριο, ¨πάντα γελαστός και γελασμένος¨ και χωρίς ¨εκπτώσεις ψυχικού μεγαλείου¨ όπως αυτός, ίσως επειδή ουδείς άλλος λαός δεν αιμάτωσε και δεν κυνηγήθηκε τόσο όσο και ουδείς ηγαπήθη και ανυψώθη τόσο όσο αυτός ο Έλλην.
Και ο οποίος είναι θαύμα το πώς αντέχει ακόμα αυτόν τον, έξωθεν και έσωθεν. ψυχοβομβαρδισμόν τόσων αιώνων εθνικής υποτελείας και εθνικών διωγμών, αυτός ο ευγενής άρχων της ιστορίας και ανιδιοτελής διδάσκαλος του πολιτισμού.

ο μόνος που ο ως πνευματικός υιός θεού ξέρει, υπεράνθρωπα και θεϊκά, μετατρέπειν την κατάρα της ανθρωπότητος σε ευλογία και το σκοτάδι της βαρβαρότητος σε εξημερωτικόν κάλλος και αναμορφωτικόν φως,
ο αποκλειστικός φορεύς της ηλύσιας ¨κεντρικής¨ μνήμης που κατεβάζει ευφρόσυνα τους θεούς στην γη και ανεβάζει τον άνθρωπο φιλοσοφικά στο ουρανό.

Εγνώρισε στον κόσμο την έκστασι του πνεύματος της ελευθερίας,
το ερωτικό ρίγος του πώς είναι το εγγίζειν σε κάτι, υπεράνθρωπα και θεϊκά, μεγάλο.
Και είναι αυτό που κάποιοι κρόνειοι νεομεγάλοι, νεοτύραννοι της ανθρωπότητος, δεν εσυγχώρησαν στον Έλληνα ποτέ. Γιατί ως φαίνεται εστάθηκαν και απεδείχθησαν πολύ μικροί, μειράκια έως νήπια, μπροστά του,
μπροστά στον ιδικόν του ψυχικόν πλούτο και το αξεπέραστο ανθρωπιστικό του μεγαλείον, αυτό που αυτοί δεν ένιωσαν ποτέ και γι αυτό και εμίσησαν γιατί οι ίδιοι γεννήθηκαν ψυχικά στείροι. Κι ακόμα δεν συγχωρούν.
Γι αυτό και ου συγχωρηθήσονται κι συτοί εις την εσχάτην Κρίσιν ποτέ.
















kakos04 είπε...

Σε λίγο θα μας δίνει τα επόμενα σε μισή τιμή ή και τσάμπα , αλλά μπορεί να έχουν καρκινογόνες ουσίες μέσα ή πιο άμεσα καμιά εκρηκτική ύλη ή και τα δύο , μην χαλάνε στο μέλλον αντιαρματικά οι Τούρκοι . Αν περιμένουμε τα αυτονόητα προστασίας από όπαδους του Κούλη - Ξετσίπρα- Παπαβλαμμένου , δεν θα χρειαστούν οι Τούρκοι ούτε στρατό να μας επιτεθούν . Τα ταλέντα που τα παρέλαβαν φαντάζομαι ούτε για τα παραπάνω έψαξαν ούτε αν έχει κανένα πομπό να στέλνει συνέχεια την θέση του στους Τούρκους .Είναι ξεφτίλα να επιλέγεις να αγοράζεις από τον εχθρό σου και να τον χρηματοδοτείς , αμ το άλλο , προσπαθεί η «κύπρος για βέτο στην Τουρκία και οι δικοί μας προσπαθούν να το μπλοκάρουν .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα....Μαγκιά τους των Μογγόλων, ότι με τους άχρηστους που μας κυβερνάνε, μπορούν και μας τα κάνουν όλα αυτά....και κονομάνε από πάνω με την βλακεία μας.!!