ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Έβρος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις κατασκευάζουν εμπόδια και θέσεις μάχης…

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Επιτέλους.!!!! Αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε βλέπω. Άλλωστε το έχω πει αρκετές φορές , και πριν ένα χρόνο ΕΔΩ , αλλά και ΕΔΩ. ..." Η Τουρκία πάντως μέχρι τον Μάρτιο του 2021 ΔΕΝ μπορεί να μας κάνει πόλεμο.!!"...Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα μάθουμε αν θα πάμε σε ΠΟΛΕΜΟ μέχρις εσχάτων η όχι.!! Τις εικόνες κάτω από το άρθρο τις πρόσθεσα εγώ....δεν υπήρχαν στο κυρίως κείμενο. Και όπως λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις προχωρούν στην κατασκευή και την τοποθέτηση τεχνιτών εμποδίων και θέσεων μάχης, στην επισκευή παρατηρητηρίων, αλλά και στην τοποθέτηση φωτισμού κατά μήκος των ελληνικών συνόρων στον Έβρο. Οι εργασίες πραγματοποιούνται παράλληλα με την κατασκευή του φράχτη μήκους 26 χιλιομέτρων.

Στις εργασίες, που πραγματοποιούνται με τις οδηγίες και κατευθύνσεις του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), συμμετέχουν μονάδες μηχανικού και διμοιρίες κατασκευών των σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων της περιοχής του Έβρου. Στόχος των εργασιών είναι να διευκολυνθεί το έργο του προσωπικού της ελληνικής αστυνομίας και της Frontex στη διεξαγωγή περιπολιών, στην παρατήρηση αλλά και στην ασφαλή αποτροπή εισόδου.


  


 

ΠΗΓΗ

13 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλημέρα...
Γιατί λές ότι δεν μπορεί να μας κάνει πόλεμο η Τουρκία μεχρι το Μάρτιο 2021 ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΥΚΑΣΤΡΟ .
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΑΓΛΥΦ.

Χρήστος είπε...

Παιδιά νομίζω ότι λήγει η συνθήκη της Λωζάνης.. δεν ξέρω σίγουρα αυτό θα το επειδή πει ο Λ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Απάντηση και στους δύο σας.

Επειδή η Τουρκία ακόμη δεν είναι έτοιμη. Αλλά δεν έχει σημασία ποιος θα κυβερνά στην Τουρκία...ακόμη και να πέσει ο Ταγλυφ....Κεμαλικοί και άλλοι έχουν συνέχεια και ισορροπία στην εξωτερική πολιτική τους έναντι της Ελλάδας.
Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι πολεμικές τους προετοιμασίες...γιατί νομίζετε δεν στέλνουν τουρκικό στρατό στα διάφορα πολεμικά μέτωπα που ανοίγουν, αλλά στέλνουν τζιχαντιστές μισθοφόρους...κρατάνε τις δυνάμεις τους για εμάς.

Διότι εμείς ΔΕΝ είμαστε ούτε Συρία, ούτε Λιβύη..ούτε Αρμενία. Εμείς θα είμαστε ο πιο δύσκολος και δυνατός αντίπαλος..αν φυσικά μας αφήσουν να πολεμήσουμε όπως πρέπει οι πουλημένοι πολιτικοί.

Υπάρχει ακόμα ένας άλλος λόγος...αλλά προς το παρόν δεν είναι για να γραφτεί δημόσια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Χρήστο ότι λήγει η Συνθήκη το είχα γράψει ΕΔΩ :

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_37.html

Ας ξαναγράψουμε κάποια πράγματα, διότι ίσως έτσι κάποιοι καταλάβουν το γιατί η Τουρκία ΔΕΝ θα κάνει απολύτως τίποτε μέχρι το 2020-2021. Και αυτό διότι το 2022 λήγει η Συνθήκης της Λωζάνης.!! Ας δώσουμε ένα παράδειγμα..Το 2017 έληγε η Συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας για την στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης στην Κριμαία. Το 2008 ο τότε και νυν υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρώφ, διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία θα φύγει από την Σεβαστούπολη εάν η Ουκρανία δεν ανανεώσει την σύμβαση, και ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο λιμένα! Βεβαίως γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια, το 2014 (6 χρόνια μετά το 2008 και 3 χρόνια πριν την λήξη της σύμβασης του 2017) η Ρωσία έκανε ένωση με την Κριμαία, όπου ενσωματώθηκε στην Ρωσική δημοκρατία! ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ή ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ...ΟΧΙ ΜΕΤΑ.!!

Χρήστος είπε...

Ναι φίλε Λ εδώ το διάβασα και εγώ αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς τι και πώς απλά τώρα το ξαναδιάβασα για να το εμπεδώσω καλύτερα...

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε Συμφωνώ με αυτά που γράφεις σωστά είναι... αλλά μην ξεχνάς ότι ο Ερντογάν νιώθει τεράστια πίεση: 1. Από μια ομάδα αποστράτων (Ισλαμιστών) που τον επηρεάζουν πάρα πολύ. 2. Τον πιέζει ιδιαίτερα τώρα τελευταία όλη η αντιπολίτευση και 3. Έχει με τις δηλώσεις του τις εμπρηστικές, έχει σε ένα μονόδρομο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Και τέλος η οικονομία έχει κυριολεκτικά καταρεύσει παρά τις κρυφές οικονομικές ενέσεις απο Κίνα και Κατάρ. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι σε ένα αδιέξοδο. Και επειδή κάποιοι σύμβουλοί του του έχουν πει ότι είμαστε του χεριού τους δεν αποκλείεται να είναι μέσα στα σχέδιά του. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θέλει πόλεμο ο Ερντογάν... αυτός θέλει να τα πάρει όλα με τον τσαμπουκά του και με εκβιασμούς επειδή γνωρίζει ότι εδώ κυβερνούν πουλημένα τομάρια που είναι υπάλληλοι της Μέρκελ. Οπότε αν δεν του βγει με τους εκβιασμούς που μας κάνει τι θα κάνει μετά ;;;

kakos04 είπε...

Αυτοί κάνουν προετοιμασία για να ετοιμαστούν , εμείς πως θα τα καταφέρουμε με τον εχθρό να κυβερνά , χωρίς ανταλλακτικά για τα ελικόπτερα , χωρίς τορπίλες , πως θα υποχρεώσουμε τους προδότες να κάνουν προετοιμασία αντί να μας αποδυναμώνουν (όπως λες σε κάθε τους κίνηση είμαστε στρατηγικά και χειρότερα χωρίς εξαιρέσεις), ενώ ταΐζουμε τον μισό στρατό του Ερντογάν με έξοδα μας και τον τοποθετούμε σε στρατηγικά σημεία εις βάρος μας . Ωραίες οι οχυρώσεις αλλά αρκετοί αντίπαλοι θα είναι στα μετόπισθεν και εμείς χωρίς όπλα , πρέπει να έχουμε μάτια στην πλάτη και για πολλούς δικούς μας που θα μας την κάνουν είτε για $$$ είτε για ιδεολογικούς λόγους . Από τι θα εξαρτηθεί ο ολοκληρωτικός πόλεμος που λες σε σχέση με τα κοιτάσματα . Καλό μεσημέρι .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δυστυχώς φίλε Νικόλα έχουμε πολύ ΜΕΓΑΛΟ και ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα με τις προθέσεις που έχει το σάπιο πολιτικό σύστημα.Εδώ γνωρίζουμε και ετοιμαζόμαστε για να πάμε σε πόλεμο...και ο Μητσοτάκης με τον νέο πτωχευτικό κώδικα, περί ατομικής πτώχευσης θέλει να μας φτιάξει το ηθικό για να πάμε σε πόλεμο με τους Τούρκους.!!!

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ.
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΝΥΠΑΚΟΉ.
ΑΛΛΩΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ: Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θέλει πόλεμο ο Ερντογάν... αυτός θέλει να τα πάρει όλα με τον τσαμπουκά του και με εκβιασμούς επειδή γνωρίζει ότι εδώ κυβερνούν πουλημένα τομάρια που είναι υπάλληλοι της Μέρκελ.

Ακριβώς φίλε Νικόλα...αλλά όταν κάνει πόλεμο τον κάνει πάντα εκ του ασφαλούς.!! Για παράδειγμα στην Κύπρο , η Τουρκία έκανε την εισβολή αφού πρώτα είχαν πάρει την Μεραρχία από εκεί οι πουλημένοι πολιτικοί. Με βοήθεια από Αγγλία από τις αγγλικές βάσεις εκεί, δίνοντας τις κινήσεις των Ελληνοκυπρίων στους Τούρκους με με με με ένα σωρό βοήθεια από την Δύση.

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε λές ότι: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΝΥΠΑΚΟΉ. ΑΛΛΩΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
Πές μας δυο λόγια παραπάνω γιαυτό και πως μπορεί να γίνει ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νίκο αυτά τα 300 καθάρματα μέσα στην Βουλή είναι οι αντιπρόσωποι μας, οι οποίοι ψηφίστηκαν από λαό για να μας αντιπροσωπεύουν , αλλά και η Κυβέρνηση. Όταν τους ψηφίζεται τους νομιμοποιείται να σας αντιπροσωπεύουν και να ενεργούν αντί για εσάς. Με την ανάκληση ...τους παίρνετε την εξουσία απο τα χέρια. Είναι όπως όταν δίνεις ένα πληρεξούσιο σε ένα δικηγόρο για να κάνει την δουλειά αντί για εσένα.

Με την ανάκληση είναι σαν να παίρνεις το πληρεξούσιο πίσω..και στέλνεις τον δικηγόρο στο ταμείο ανεργίας. Μετά δεν νομιμοποιείται να ενεργεί για εσένα. Όλα είναι συμβάσεις και ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ...Οι βουλευτές οι πολιτικοί και η κυβέρνηση σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μας! ...Όλοι μας νομίζουμε ότι ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ λειτουργεί κατ' εξουσιοδότηση μας, πλην δεν είναι όμως έτσι !
Παρευρίσκεται για λογαριασμό μας όπου θέλει, αποφασίζει ότι θέλει, υπογράφει όποια σύμβαση θέλει, διαχειρίζεται την περιουσία μας όπως θέλει και για τις πράξεις του δεν χρειάζεται την άδειά μας, ενεργεί σαν να είμαστε εμείς, ένας ένας ξεχωριστά, ή όλοι μαζί ως ομάδες.. Οι πράξεις του όμως, δεν βαρύνουν αυτόν, αλλά βαρύνουν μόνο εσένα.
Οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μας!

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ..ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για παράδειγμα ...αν είστε πέντε αδέρφια και έχετε ένα οικόπεδο εξ αδιαιρέτου και οι τέσσερις αδελφοί συμφωνούν να το πουλήσουν και διαφωνεί ο ένας, μπορεί το οικόπεδο να πουληθεί; Όχι σε καμία περίπτωση, πρέπει να συμφωνήσει και ο πέμπτος γιατί όλοι είναι εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες με ποσοστό 100%! Αν όμως οι τέσσερις με διάφορα κόλπα (γνωστός Συμβολαιογράφος, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ) το πουλήσουν, ένα είναι σίγουρο: Αυτός που αγόρασε το οικόπεδο χωρίς την υπογραφή του πέμπτου αδελφού, αγόρασε όπως λέμε λαϊκά, ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ και οι τέσσερις αδελφοί που πούλησαν το οικόπεδο και αγνόησαν τον έναν αδελφό ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΆΠΑΤΗ!! Τόσο απλά.
Αν θέλεις να πάρεις την χώρα σου πίσω, πρώτα ξεκινάς παίρνοντας την ζωή σου πίσω Ανακαλώντας όλους τους ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ!
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!