ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Θα τους κάνουν αέρα οι Αμερικάνοι τους Τούρκους...όπως τους τα έκανε αέρα και ο Μακρόν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ακόμα δεν βγήκε ο Μπάιντεν και το μήνυμα της Τουρκίας είναι ξεκάθαρο.." Όχι σε μονομερή συμπεριφορά ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο."

Μην σκέφτεστε κυρώσεις θα σας πικράνουμε...Έχουν να φάνε πολύ γλέντι οι Δημοκρατικοί από Τούρκους, Κινέζους και Ρώσους και φυσικά εμείς θα την πληρώσουμε. Καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε αυτό που έρχεται. Ήδη ο μογγόλος τους το λέει..Η Τουρκία δεν είναι πλέον μια χώρα που συρρικνώνεται από ή φοβάται τις κυρώσεις. Οι κυρώσεις θα αυξήσουν περαιτέρω την αποφασιστικότητά μας».
Θα τους κάνουν αέρα οι Αμερικάνοι τους τούρκους , όπως τους έκανε και ο Μακρόν...Μέχρι 20 Ιανουαρίου θα ξεσαλώσουν και ο Τραμπ δεν πρόκειται πλέον να κάνει κάτι γιατί το βλέπει τον πόλεμο προσωπικά με τους νεοταξίτες και θα δρα εσωτερικά στις ΗΠΑ. Μετά τις 20/1 θα αρχίσει το πραγματικό γλέντι με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ο Τραμπ μετά την απώλεια της επανεκλογής του θα σκεφτεί 100% επιχειρηματικά και έχει επιχειρήσεις στην Τουρκία Το ίδιο έχουν και κάποιοι από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του (βλ.BOEING) Σκεφτήτε λοιπόν αν το 50% των Αμερικανών αντιπολιτεύεται τους άλλους μισούς τι έχει να γίνει εκεί πέρα. Ο Πουτιν και οι σύμμαχοι του τρίβουν από τώρα τα χέρια τους.
 
Από τα  Ίμια και μετά  έχει αρχίσει να τους χορεύει όλους ο τούρκος. Η ΝΤΠ πραγμάτων ηττήθηκε στην Συρία και άφησε 2 υπερδυνάμεις στην Ασία να δυναμώσουν κι άλλο με αποτέλεσμα να ελέγχουν την παραγωγή την τεχνολογία και την ενέργεια. Όποιος δεν το έχει καταλάβει αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει Η Αμερική διχασμένη όπως είναι τώρα θα συρρικνωθεί και θα ηττηθεί περισσότερο. Και επειδή το αμερικάνικο εγώ θα πληγωθεί ο πόλεμος είναι μονόδρομος και αυτός θα γίνει στην γειτονιά μας .
 
Θα δείτε ότι η Τουρκία θα τους ξεφτιλίσει περισσότερο γιατί άμμεσα ή έμμεσα θα εκμεταλλευτεί τα γεγονότα των εκλογών και θα κατηγορήσει διεθνώς το Μπάιντεν σαν κλέφτη.Σας  λέω θα ζήσουμε μαγικές καταστάσεις όταν η Τουρκία θα υποστηρίζει τον Τραμπ σαν σοφό και θα κατηγορεί τους δημοκρατικούς σαν κλέφτες συντηρώντας την εσωτερική διχόνοια των ΗΠΑ. Άσε που υπάρχει περίπτωση τώρα που θα φύγει ο Τραμπ να αρχίσει και ο Κιμ τα δικά του πάλι. Το ότι η λίρα έφτασε 8 στο δολάριο και δεν έχουν κλείσει οι τράπεζες στην τουρκία που οι πρώτες θα έπρεπε να είχαν κλείσει από τότε που ήταν 6,5 θα έπρεπε να είχε προβληματίσει κάποιος αλλά δεν. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι την προστατεύουν την τουρκία. Με τέτοια οικονομία κάνει 3 πολέμους και δεν έχει καταρρεύσει ακόμη;;

2 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Ο Ερντογάν έχει αντιληφθεί πλήρως την ηθική και ιδεολογική παρακμή της Δύσης και γι'αυτό ονειρεύεται την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Κι εγώ εάν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα.

Εάν ήμουν Ερντογάν και είχα απέναντί μου "ηγέτες" όπως ο Κούλης, ο Alexis, η Φώφη και ο Μπαρουφάκης, θα έπινα ήδη τον καφέ μου στην Θεσσαλονίκη..

Όσο για τους Ευρωπαίους χλεχλέδες, ο Έρντυ τους έχει για πλάκα...

Το ξαναλέω : ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!

ΑΡΡ. είπε...


Τα μόγγολα έχουν γονίδια και ένστικτο πτωματοφάγου ύαινας και γύπα. Οσφρίζονται την εσωτερική-ηθική σήψι του θηράματος πολύ προτού αυτή
εκδηλωθή εξωτερικά και σωματαποιηθή και τότε επιτίθενται.
Κρίμα. Αν είχαμε τώρα εμείς Ιωνία, Πόντο και Κων/πολι (οικονομία),
θα ήμασταν βιώσιμο ανεξάρτητο κράτος κι όχι δημοκρατική μαριονέτα
και θα παίζαμε στα ίσα όπως τώρα η Μεμετία Δύσι και Ανατολή.
Αλλά έτσι που μας έκαναν σαν τα μούτρα τους οι ευρωατλαντικοί,
ας λουσθούν τώρα τα τρομοκρατικά τζιχαντολαθρολύματά τους.

Η Ελλάς είναι ήδη ένα δημοκρατικά αφελληνισμένο, λαθρομπασταρδεμένο κρατικό μόρφωμα-προτεκτοράτο.
Ζητείται λοιπόν η μοιραία σφαίρα που είτε θα την θάψει ή θα την αναστήσει. Το χειρότερο βέβαια είναι να μην υπάρξει καν αυτή η σφαίρα. Γιατί αυτό θα σημαίνει θάψιμο οριστικό.