ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ερντογάν μετέφερε περίπου 1000 στρατιώτες στα σύνορα με την Αρμενία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H πιθανότητα τουρκικής εισβολής στην Αρμενία είναι πολύ υψηλή. Παρά το τέλος της ένοπλης σύγκρουσης στο Καραμπάχ, η κατάσταση στην περιοχή εξακολουθεί να είναι πολύ επικίνδυνη.Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο πόλεμος εκεί δεν τελείωσε ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Αρμενίας.

Και δεν αναπτύσσονται μόνο στρατιώτες , αλλά  και επιθετικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης, πυροβολικού,τάνκς κ.λ.π


Πριν από λίγες ώρες, ένα  τουρκικό στρατιωτικό αεροπλάνο προσγειώθηκε στην περιοχή Ygdir, παραδίδοντας αρκετές δεκάδες στρατιωτικό προσωπικό και πυρομαχικά στα αρμενικά-τουρκικά σύνορα. Η τουρκική πλευρά δεν έχει ακόμη σχολιάσει την κατάσταση, ωστόσο, δεδομένης μιας σειράς δηλώσεων από την Άγκυρα, ενδέχεται να ξεσπάσει μια σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών,αν και είναι προφανές ότι αυτό δεν θα γίνει χωρίς τουρκική πρόκληση.

 

7 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Και τι θα κάνει η Ρωσία εάν η Τουρκία χτυπήσει την Αρμενία ;;

Πάλι θα σφυρίζει αδιάφορα ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι Μιχάλη θα σφυρίζει αφιάφορα,και όχι μόνο η Ρωσία αλλά και το ΝΑΤΟ και η Αμερική και όλοι θα κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτε.!!! Ποιός να μιλήσει τα συνεταιράκια του Ερντογάν;; Δεκαετίες τώρα ο Αγωγός Μπακού-Τυφλίδα-Τσειχάν, της BP (που ανήκει στον Ρότσιλντ) γεμίζει με δολάρια τις τσέπες όλων των μεγάλων παιδιών της Αγοράς! Και τα τσουβάλια με δολάρια έγιναν περισσότερα όταν πάνω στον αγωγό αυτό συνδέθηκε και το τεράστιο κοίτασμα του Κασαγκάν από το Καζακστάν!
Η Αρμενία καθώς και το Ναγκόρνο Καραμπάχ αποτελούσαν πάντα εμπόδιο για τα Τουρκικά συμφέροντα. Η τουρκία δεν τα κάνει όλα αυτά χωρίς να έχει γερές πλάτες, εντολές άλλων ακολουθεί. Μήπως νομίζει κανείς ότι η Αμερική θα πει τίποτε;;; Και αυτή την πάπια θα κάνει, πόσοι γνωρίζουν ότι η BP τροφοδοτεί με καύσιμα τον αμερικάνικο στρατό;;;

Να μιλήσει ποιος; Ο Μπέρνανρτ Λούνει o CEO της BP; Που είναι OPERATOR στο joint venture του Αγωγού, μαζί με όλο τον ... πλανήτη ; Και τι να πει ο Λούνεϊ στους μετόχους του που οικονομάνε μιας κι εκεί έχουν το 30.1% των μετοχών; Ότι πρέπει να παρέμβει η Μεγάλη Βρετανία ας πούμε; Γιατί να το κάνει; Τσιμουδιά λοιπόν…Αυτά να τα βλέπουμε εμείς για να μας γίνεται μάθημα.!!!
Όπως δεν θα βρεθεί κανείς να μιλήσει για την Αρμενία...έτσι δεν θα βοηθήσουν καθόλου και εμάς.Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μόνος σου, μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος.

ΑΡΡ. είπε...





Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μόνος σου, μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος.
--------------------------------------------------------------------------

Κι όταν μάλιστα αυτά τα (εθνικά) νύχια έχει φροντίσει επιμελώς και δημοκρατικότατα να αφαιρέση ένα προς ένα τα τελευταία 46 έτη η ξένη πρσστασία του ελληνικού προτεκτοράτου, τηι αγαστήι συνεργασία της εγχωρίου εβραιομασωνίας και εβραιοκουκουεδίας.

Ουαί και αλίμονο στην νέα γενιά προπάντων.
θα έχει την τύχη των προδομένων Ποντίων και Ιώνων.
Εν μια νυκτί, αφού εκουσίως προαφοπλισθή, θα κατασφαγή,
αιφνιδίως, εκ των έσω και έξω και αμαχητί...
Μιλάμε για, όχι απλά, ¨Ελλάς εάλω¨ αλλά για Graecia fuit, Graeci fuerant. (¨Ελλάς υπήρξεν, ¨Έλληνες υπήρξαν.¨)

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Τότε λοιπόν η μόνη ελπίδα είναι να προσευχηθούμε στον Θεό των Ελλήνων ώστε να στείλει γρήγορα την Νέμεσιν και να τιμωρήσει τις Ύβρεις.

Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν έχω αρχίσει να απογοητεύομαι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να μην απογοητεύεσαι φίλε Μιχάλη, μόνο να ΘΥΜΩΝΕΙΣ.!! Όσο περισσότερο θυμώνουμε τόσο το καλύτερο.Οι Έλληνες είμαστε εκ φύσεως πολεμιστές. Και ένας πολεμιστής δεν απογοητεύεται, καταστρώνει την τακτική του, εφοδιάζεται, και περιμένει. Θα μας δοθεί η ευκαιρία , και συνήθως αυτή η ευκαιρία έρχεται όταν επικρατεί χάος.!!

Και μην νομίζεις, εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε περισσότερα από άλλους λαούς. Παράδειγμα οι ρώσσοι...νομίζουν ότι είναι κυρίαρχο κράτος , δεν ξέρουν ότι ο Ρότσιλντ μετέφερε τον γερμανό Σρεντερ από την Gazprom στην Rosneft, μια εταιρεία στην οποία η BP (δηλαδή ο Rothschild) έχει μερίδιο 20%, για να είναι τα μάτια και τα αυτιά για τον Rothschild στην Rosneft. Για αυτό και η Ρωσία κάνει την πάπια στο Ν.Κ και στην Αρμενία....ο Πούτιν, ο Τράμπ, ο Μπάιντεν, η Μέρκελ και οι άλλοι ηγέτες είναι απλά πιόνια. Άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις, αυτοί απλά εκτελούν. Αν εγώ όμως σήμερα πω σε έναν Ρώσο ότι δεν είναι ρωσική η Rosneft...θα με βρίσει και θα πει ότι του λέω ψέμματα. Οι άλλοι λαοί είναι σε χειρότεροι κατάσταση απο ότι ο κάτοικος της χώρας.

Υπάρχει ένας παγκόσμιος "καρκίνος" που έχει απλώσει τα πλοκάμια του , και έχει κάνει μετάσταση σε όλες τις χώρες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Όλοι οι λαοί είναι θύματα αυτής της συμμορίας.

ΑΡΡ. είπε...


Θαρσείν χρή.
Οι Έλληνες θα σώσωμε τον κόσμο αυτόν μια μέρα και πάλι γιατί εμείς τον δημιουργήσαμε.
Κι αυτό όχι από μυξοχριστιανική αγάπη αλλά γιατί και η δική μας σωτηρία
περνά, μοιραία και νομοτελειακά, από την σωτηρία όλης της ανθρωπότητος.
Όσο βαθύτερα τα θεμέλια της παραιτήσεως-απογοητεύσεως τόσο υψηλότερος ο ουρανοξύστης της επ' αυτών νίκης.
Η ζωή είναι η ψυχή της ελευθερίας, δεν αναγνωρίζει ούτε υπακούει ποτέ της
στην σκλαβιά του θανάτου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε ΑΡΡΙΩΝ...σημαίνει ότι όχι μόνον δεν εφησυχάζουμε αλλά ψάχνουμε να δούμε τι προσδοκούν να πετύχουν απ τις πιθανές μας αντιδράσεις.. Αυτό δε σημαίνει ότι μένουμε αμέτοχοι στην γενοκτονία μας. Το αντίθετο...Η συνένωσή μας είναι η μόνη λύση. Μνημοσυνη ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, όσο ακόμη ΕΙΜΕΘΑ άνθρωποι κι όχι μεταλλαγμένοι κλώνοι του εαυτού μας...