ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Κρεσέντο προκλητικών δηλώσεων Ερντογάν: “ Θα υπερασπιστούμε τους μουσουλμάνους σε Γάζα και Κύπρο”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γράφει μέσα στο άρθρο : " «Η εγγύηση της Τουρκίας πρέπει να αρθεί, ο τουρκικός στρατός πρέπει να απομακρυνθεί από την Κύπρο, η ΕΕ πρέπει να διασφαλίσει την ασφάλεια στην Κύπρο», αυτά είναι εντελώς απαράδεκτα πράγματα.... Δεν είναι καν δυνατό να προσφέρουμε την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων." !!!

Για να μιλάει ότι δεν θα αποσύρουν τον κατοχικό τουρκικό στρατό πάει να πει ότι δέχονται πιέσεις για να τον αποσύρουν.! Να θυμίσω τι λέγαμε ΕΔΩ , και ΕΔΩ σε ανύποπτο χρόνο , και μάλιστα από τον Δεκέμβριο του 2018..." Έχει αποφασιστεί ότι το νησί (Κύπρος) πρέπει να ελέγχεται στρατιωτικά μόνο από το ΝΑΤΟ. Παραμονή τουρκικού στρατού δεν πρόκειται να υπάρξει.Θα φύγουνε....Αν είναι έξυπνοι με το καλό και θα το παζαρέψουν για να πάρουν κάποια ανταλλάγματα.Αλλιώς με κλωτσές και θα φάνε και δάχτυλο χοντρό." .

Εγώ όμως ρε μογγόλια δεν θέλω να φύγουν τα στρατεύματα σας από την Κύπρο...εγώ θέλω να θαφτούν εκεί.!! Η Τουρκία θα μικρύνει , και άλλος θα είναι ο ηγέτης στην Κωνσταντινούπολη.
Οι δύο ακτές του Αιγαίου θα ΕΝΩΘΟΥΝ σας το είχαμε γράψει ως σχόλιο εδώ στον Ζευ Ελαύνοντα στις 30 Οκτωβρίου του 2018... Η Ιωνία από καταβολής κόσμου ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Το Χαλιφάτο του Έρντογαν μπαίνει στη συνήθη διαδικασία αποδόμησης και διάσπασης, που ακολουθήθηκε για όλες τις αραβικές και μουσουλμανικές χώρες της περιοχής, πριν καν προλάβει να συσταθεί και να αποκτήσει υπόσταση. What goes around comes around.

Επίσης λέγαμε ΕΔΩ, .."  Δυο αρχηγοί θα αναδειχθούν, ο ένας στον ανθό της Ανατολής που είναι η Κωνσταντινούπολη... ο άλλος δεν θα είναι στα Ιεροσόλυμα... δεν μου επιτρέπεται να γράψω το που θα είναι. Στην αρχαία χώρα της Αιγύπτου.. κάτω από την πυραμίδα της Γκίζας και υπό του πνεύματος αυτών που την έκτισαν... αυτός που φέρει στον δεξιό Μηρό τον αστερισμό του Ωρίωνα, που πατεί ταυτόχρονα σε δύο κόσμους (Αλ Γαουζά) και εναντιώνεται στον Ταύρο (το Θηρίο)... και οι Ρωμαίοι τον ταύτιζαν με τον Δικέφαλο Αετό... αυτός και μόνο αυτός ως επτάδα θα στέκει ορθός ανάμεσα στην εξάδα... και θα υπογράψει πρεσβεία ειρήνης ανάμεσα στους αντιμαχόμενους, για την λήξη του Α' μέρους του Γ΄Π.Π."

Ο καιρός δεν πλησίασε....ο καιρός ΗΡΘΕ.!

 

Συνεχίζοντας το κρεσέντο προκλητικών δηλώσεων με αφορμή την κατάσταση στο Ισραήλ, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέβη σε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τις άθλιες επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον μουσουλμάνων στη Γάζα και των Κατεχομένων, συνδέοντας τις δύο περιοχές.

Ο ίδιος τόνισε ότι “η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού μέχρι το τέλος. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό, δεν εμπιστευόμαστε κανέναν εκτός από εμάς.

Όσοι δεν μιλούν για το αίμα που χύνεται από το τρομοκρατικό κράτος που ονομάζεται Ισραήλ, πρέπει να γνωρίζει ότι θα έρθει η μέρα, που δεχθεί τα ίδια πυρά.

Η Ιερουσαλήμ είναι η κοινή κληρονομιά όλης της ανθρωπότητας αφού φιλοξενεί τα ιερά μας. Ο αθώος παλαιστινιακός λαός, είναι αποδέκτης των απάνθρωπων επιθέσεων και μιλάμε μόνο για μουσουλμάνους.

Ζητώ αποφασιστικότητά και δράση  το συντομότερο δυνατό από διεθνείς οργανισμούς, ειδικά από τον ΟΗΕ και τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας”, τόνισε ο ίδιος, ενώ παραβλέπει ότι και για την Κύπρο ο ίδιος οφείλει να εφαρμόσει συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ένα άλλο θέμα στην ημερήσια διάταξη του Ερντογάν, ήταν και η Κύπρος. Η αποτυχία να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα στη Σύνοδο Κορυφής της Κύπρου στη Γενεύη στα τέλη Απριλίου δεν φαίνεται να τον αποθάρρυνε.

«Η εγγύηση της Τουρκίας πρέπει να αρθεί, ο τουρκικός στρατός πρέπει να απομακρυνθεί από την Κύπρο, η ΕΕ πρέπει να διασφαλίσει την ασφάλεια στην Κύπρο», αυτά είναι εντελώς απαράδεκτα πράγματα. «Δεν εμπιστευόμαστε κανένα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα αφήνουμε την Κύπρο ποτέ αφύλακτη στην ελληνοκυπριακή επίθεση. Δεν είναι καν δυνατό να προσφέρουμε την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων. Θα συνεχίσουμε τη διπλωματία με χώρες σε διεθνείς πλατφόρμες τις επόμενες ημέρες. Αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι δεν εμπιστευόμαστε κανέναν εκτός από εμάς”, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό από τα λόγια του Ερντογάν, το Κυπριακό θα παραμείνει ως μια πολύ καυτή ατζέντα αυτό το καλοκαίρι. Είναι γνωστό ότι μια νέα Κυπριακή Διάσκεψη Κορυφής σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στη Γενεύη ή τη Νέα Υόρκη τους επόμενους μήνες.

Ο Ερσίν Τατάρ παίρνοντας την σκυτάλη τόνισε: “Ενημερώστε ολόκληρο τον κόσμο ότι η εγγύηση της Τουρκίας δεν θα αρθεί. Οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα αποσυρθούν από το νησί. Εάν οι Τούρκοι στρατιώτες φύγουν, την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει η σύγκρουση, και χειρότερες καταστάσεις θα συμβούν από τη Γάζα. Η Τουρκία και ο τουρκικός στρατός είναι η ασφάλεια μας. Ευχαριστούμε τον κ. Ερντογάν και τον τουρκικό λαό”, τόνισε ο ίδιος.

Η Τουρκία δεν θα κάνει πίσω στην δημιουργία κράτους στα Κατεχόμενα, αφού τρέμει στην ιδέα δημιουργίας στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ στο νησί, όπως ήδη σχεδιάζει η συμμαχία. Η πορεία των επερχόμενων εξελίξεων θα αλλάξει τα πάντα στο διάβα της, προκαλώντας τεκτονικές αλλαγές και στο νησί της Κύπρου, λόγω κυρίως των ραγδαίων εξελίξεων στην Μ.Ανατολή, στις οποίες θα κληθεί να δράση συνολικά η δύση.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Hello darkness


Hello darkness, my old friend
I've come to talk with you again
Because a vision softly creeping
Left its seeds while I was sleeping
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of silence


https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4