ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

Έτσι οργανώθηκε η παραπλάνηση των μαχητών της Χαμάς στην Γάζα… οι σήραγγες έγιναν τάφος (vid.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Oι Παλαιστίνιοι είναι μουσουλμάνοι και είναι σύμμαχοι με την Τουρκία. Τάσσονται υπέρ της Τουρκίας στο Αιγαίο και της αναγνωρίζουν ΑΟΖ. Οι Παλαιστίνιοι είναι σύμμαχοι των Τούρκων και εχθροί των εχθρών τους. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι το πολιτικό Ισλάμ εμπνέεται από την ιδεολογία του πανισλαμισμού (ενιαίο κράτος μουσουλμάνων έναντι «απίστων»), από το οθωμανικό παρελθόν, και θεωρεί τον Ερντογάν ηγέτη, υπέρ τουρκικού επεκτατισμού και επιρροής, κατά των δικαιωμάτων γυναικών και άλλων κοινωνικών ομάδων… και κατά της δημοκρατίας και ελευθερίας γενικότερα…θέλει όλους υποταγμένους στο «θέλημα του Αλλάχ»…συνεχίστε να στηρίζετε Χαμας ελλαδίτες μπαμπουϊνοι…Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τι μας έχουν κάνει οι Εβραίοι. Μέχρι πρόσφατα τα είχαν καλά με την Τουρκία και την υποστήριζαν.
Δυστυχώς στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχουν συμπάθειες και φιλίες αλλά συμφέροντα...και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε Έθνος ανάδελφο.!!


Ένα σατανικό τέχνασμα φέρεται να εφάρμοσε το Ισραήλ την Πέμπτη στην Γάζα με στόχο την πρόκληση σημαντικών απώλειών στην στρατιωτική μηχανή της Χαμάς και τη χρησιμοποίηση του “όπλου” των τούνελ, εναντίον των εμπνευστών του…

Πιο ειδικά σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισραηλινός Στρατός μετέφερε τις προηγούμενες σημαντικές ενισχύσεις στο νότο στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας (1η Ταξιαρχία Golani, 35η Ταξιαρχία Αλεξιπτωτιστών, 7η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία) από βόρειες και κεντρικές περιοχές της χώρας με σκοπό την έναρξη μιας χερσαίας επιχείρησης εντός της Γάζας για την καταστροφή της στρατιωτικής υποδομής της Χαμάς.

Η επικείμενη χερσαία επίθεση στην Λωρίδα της Γάζας ανακοινώθηκε από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις το βράδυ της Πέμπτης. Η ανακοίνωση μιας χερσαίας επίθεσης από τον επιτιθέμενο είναι ένα μάλλον περίεργο γεγονός όταν δε η ανακοίνωση ανακαλείται αργότερα τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Αν δε ο επιτιθέμενος επικαλεστεί «επικοινωνιακό πρόβλημα» για αυτό το «λάθος» και ο οργανισμός αυτός που έκανε αυτό το λάθος είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ τότε πραγματικά κάτι κρύβεται πίσω από αυτό το «λάθος». Σύμφωνα με εκτιμήσεις το επικοινωνιακό λάθος των Ισραηλινών δεν ήταν τίποτα άλλο παρα μια παγίδα που έστησαν στην Χαμάς.

Το τέχνασμα των Ισραηλινών αποσκοπούσε στην κινητοποίηση των ανεπτυγμένων δυνάμεων της Χαμάς μπροστά στην απειλή της χερσαίας εισβολής στην Γάζα και την συγκέντρωσή τους στα υπόγεια καταφύγια το γνωστό “ΜΕΤΡΟ” της Χαμάς για να αποφύγουν την άμεση αντιπαράθεση με τον πιο ισχυρό Ισραηλινό Στρατό.

Με την απαγκίστρωση των δυνάμεων της Χαμάς από τα σημεία που είχαν αναπτυχτεί στην Λωρίδα της Γάζας και την συγκέντρωση αυτών στα υπόγεια τούνελ οι Ισραηλινοί κατάφεραν να χειραγωγήσουν την Χαμάς και να την ωθήσουν να συγκεντρώσει τις διεσπαρμένες δυνάμεις της σε συγκεκριμένους υπόγειους χώρους που όπως φαίνεται ήταν ήδη γνωστοί στην Ισραηλινή Αεροπορία η οποία με τη σειρά της τους κατέστρεψε.

Με το τέχνασμα τους οι Ισραηλινές Ένοπλές Δυνάμεις κατάφεραν να διαχωρίσεις τους μαχητές της Χαμάς από τους αμάχους και να τους βομβαρδίσει με τις λιγότερο παράπλευρες απώλειες. Στην αεροπορική επιχείρηση συμμετείχαν 160 αεροσκάφη και ελικόπτερα τα οποία απογειωθήκαν ταυτοχρόνως από 6 αεροπορικές βάσεις και έπληξαν 150 στόχους στο βόρειο τμήμα της Γάζας με 450 πυρομαχικά εντός 45 λεπτών.

Όπως είχε δηλώσει το Δεκέμβριο ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah τα περισσότερα όπλα, πύραυλοι και υποδομές της Χαμάς έχουν παραχωρηθεί από την επίλεκτη Δύναμη Quds των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασής.

Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη επίλεκτη Δύναμη αξιοποίησε τις διπλωματικές σχέσεις του Ιράν με το Σουδάν για την δημιουργία ενός εργοστασίου κατασκευής ρουκετών στα εδάφη της Λωρίδας της Γάζας επαυξάνοντας την αυτάρκεια της Χαμάς σε πυρομαχικά.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...Έθνος ανάδελφον και μηδενικής ανοχής και αυτομάτου πολεμικής αντιδράσεως
έναντι πάσης ξένης επιβουλής είναι το Ισραήλ.

Η Ελλάς, μεταπολιτευτικώς κυρίως (1974 κ. ε.),
και ως συνεπές ευρωεσπέριον δημοκρατικόν προτεκτοράτον (ξενοπροστατευόμενον) είναι έθνος ανάδελφον και ασπόνδυλον
διό και άνευ κεχαραγμένης εις, μέλλοντος και παρελθόντος, βάθος χρόνου
- ήτοι στερούμενον - εθνικής παιδείας, στρατηγικής και πολιτικής.
(Εξ ού και το μόνον παγκοσμίως κράτος έχον αναφανδόν ξενοκίνητον κομμουνιστικόν κόμμα (Κ.Κ.Ελλάδος.) και όχι Ελληνικόν (Ε.Κ.Κ.)
Κ.Κ.Ε. το οποίον πρώτον εχάραξε τον δημοκρατικόν δρόμον της,
ελέω παγκοσμίου συναδελφοσύνης, εθνομειοδοσίας.
Διό και μετά το 1974 αντημείφθη δια τούτο υπό των δημοκρατικών πολιτικών νεοΓερμανοδοσιλόγων αναχθέν εις επίσημον του ελληνικού προτεκτοράτου εθνικήν ιδεολογίαν και εις αντικατάστασιν της έως τότε εθνικής παραδόσεως.

Κράτος Ο.Φ.Α. (gone by the wind) δηλαδή. Δυστυχώς.

Ούτως ούν εχόντων των πολιτικών πραγμάτων σήμερον εν Ελλάδι,
ο εκάστοτε κυβερνών δικαιούται - συντάγματος και δικαστικής ανεξαρτήτου εξουσίας ¨εις τα χαρτιά¨ ισχυόντων, και όντων διακοσμητικής πολιτικής αξίας και μόνον),
δικαιούται κλέπτειν και ακολασταίνειν, ασυστόλως και κατά βούλησιν,
ως υπό τετραετή προθεσμίαν απόλυτος Μονάρχης, εξασφαλίσας ως δοσίλογος εγκάθετος της ξένης προστασίας, και δι' όσα εθνικά εγκλήματα και προδοσίας ήθελε διαπράξει, την ασυλίαν αυτής και τας μεμισθωμένας δοξολογίας του ενορχηστρωμένου δημοκρατικού τύπου
ώστε ευδοκίμως και εθνοκαταστροφικώς ούτος τερματίσας,

περασάτω ο επόμενος, πλήιζζζζζ!1