ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στον Πλανήτη των Πιθήκων εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

 
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 
 
Ήξερα όταν ήρθα εδώ στις Πιθηκούσες Νήσους για να σας θαυμάσω , ότι τα κόμματα θα ήταν εξ' ορισμού η χέουσα πληγή των κοινωνιών, και ειδικά της Ελληνικής κοινωνίας. Πολλά τα κομματόσκυλα που μπροστά στο συμφέρον της τσέπης τους δεν ορρωδούν πουθενά. 
 
Διότι βλέπετε η ύπαρξη τους βασίζεται στην επιβίωση του παρόντος εξουσιαστικού μοντέλου, της κοινοβουλευτικής δικτατορίας (που πάει προς απόσυρση και αυτή)....και ότι είτε το κράτος θα επιβιώσει  και τα κόμματα/κομματόσκυλα και παρτάκηδες  είτε το έθνος. 
 
Επίσης  έχω γράψει πολλές φορές και από ότι φαίνεται  δείχνω να έχω την τάση  να το επαναλαμβάνω όποτε χρειάζεται, έστω και αν δέχομαι από ανώνυμους σχολιαστές επιθέσεις βλακωδών αίολων ενοχών προς το πρόσωπο μου… ότι στην χώρα των Ελλήνων κατοικεί ένας λαός δειλών παρτάκιδων, που κατά απροσδιόριστα χρονικά διαστήματα δίνουν με την ψήφο τους, ισχύ σε φαύλους, ψεύτες, κλέφτες και προδότες, ως πολιτικό καθρέπτη της κοινωνίας τους, και όλο αυτό το έχουν ονομάσει ελευθερία και δημοκρατία!
 
Όμως αυτά σε λίγο τελειώνουν. Εδώ έχει κλείσει ο ιστορικός κύκλος της νεότερης Ελλάδος με πολιτικό τρόπο, και να είστε βέβαιοι ότι δεν γράφω για τυχών ενοχές, η κάποιους φόβους μου. Αλλά για γεγονότα που έρχονται.
 
Υ.Γ  Πρέπει να έχεις αρχίδια ψυχής για να κοιτάς την αλήθεια και τον θάνατο κατάματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα πέφτεις. Έρχεται τρέχοντας νέα εθνική συμφορά, χειρότερη του 1922. Το θέμα είναι ποιοί θα επιβιώσουμε.

ΑΡΡ. είπε...



Αυτή την φορά το πλοίον (το κράτος κέλυφος Ελλάς) μέλει βυθισθήναι αύτανδρον και άνευ σανίδος σωτηρίας. Τετέλεσται τα ψέματα. Εκτός και αν μας προλάβωσι παρεμβληθησόμενα απρόβλεπτα υπερφυσικά γεγονότα.

Μάθετε λαοί: Κοινοβουλευτική δημοκρατία = παγκοσμιοποιημένη αποικιοκρατική δημοκρατΟΡία.


ΑΡΡΙΩΝ. είπε...



Δηλώσεις Έλληνος αρχηγού ΓΕΕΘΑ εν όψει τουρκικών ναυτικών εξορμήσεων που απεριφράστως και προκλητικώς απειλούν και διεκδικούν εμπράκτως την θαλασσίαν και όχι μόνο, επικράτειάν μας:
(Για όσους ξέρουν διαβάζειν πίσω από τας λέξεις διαβλέποντες και προδικάζοντες στρατιωτικεπιχειρησιακόν αποτέλεσμα...)

..................................................

¨Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ισχυρό Στρατό Ξηράς, ισχυρό Ναυτικό και Αεροπορία και τις νίκες για την αποτροπή, τις φέρνουν από κοινού. Κανείς δεν μπορεί να το πετύχει μόνος. Σε αυτό τον χώρο εδώ (στη Ρόδο) είδαμε ένα κομμάτι δυνατοτήτων. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τι θα μπορούσε να γίνει σε ένα πεδίο μάχης, υπό πραγματικές συνθήκες.

Το έργο μας είναι να εκπαιδευόμαστε, να δείχνουμε τις δυνάμεις μας γιατί δεν θέλουμε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο σε πραγματικές συνθήκες. Και ο μόνος τρόπος είναι να είμαστε ισχυροί, αποφασισμένοι και έτοιμοι.
Ως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είμαι σε θέση να δηλώσω ότι και μπορούμε και γνωρίζουμε πώς θα λειτουργήσουμε εάν χρειαστεί –κάτι το οποίο απευχόμαστε όλοι”.

................................................

Όστις διαβλέπει εις τα ανωτέρω πνεύμα ηττοπαθείας, αμηχανίας, ευθυνοφοβίας και ΕΛΙΑΜΕΠικού πολιτικού ορθολογισμού ανάλογον του ελληνικού πολιτικού προσωπικού πρέπει να είναι νατιβιστής, πολεμοχαρής και εθνομεγαλοϊδεατιστής.
Τέτοια ακούνε οι σύμμαχοι και οσονούπω αποστασιοποιούνται, οι δε Μογγόλοι αποθρασύνονται και κερδίσαντες ήδη τον υβριδικόν καθ' ημών πόλεμον ετοιμάζονται για την νέαν άνευ μάχης (βλ. Κύπρος, Ίμια) αιγαιομεσογειακήν επικράτησί των. (εμείς θα κάνωμεν πώς εμβολιαζόμεθα φυσικά, ξέρομεν το ενδοτικόν ποίημα. Όπως και το ¨τί να καν'ς, να κάειτς να μαλών'ς; αφού φ.α. και πετρέλαια δεν βγάειζς, αυτοί έχουν τέσσερα θαλασσοαντλητικά κι εσύ μηδέν.)
Επομένως έχουν απόλυτον δίκαιον όσοι λέγουσι ότι εις τον πόλεμον οι Έλληνες πάντα νικούν και τούτο διότι οσάκις ηττώνται απλά δεν πολεμούν καν προδοθέντες δια πολιτικών αποφάσεων εκ των έσω. Εδώ τον νέο Μιαούλη, τον Σαλιάρη, damnatio memoriae αποφεύγουν να τον παρουσιάσουν τα γαμημένα, τηλέ και μη, γερμανοτουρκο Μ.Μ.Ε. μήπως δια τοιούτων πατριωτικών προτύπων γίνωσιν οι Έλληνες Σπαρτιάται νατιβισταί αντί για γιουσουφάκια τρυποκαλαθισταί δίκην του εμετικώς προβαλλομένου ΕλληνοΝιγηριανού ειδώλου.

Δεν μας σώζει επομένως τίποτα παρά μόνο η γονιδιακή μας τρέλα (οίστρος) και ο θεός, τρελός κι αυτός, της Ελλάδος (τρελαθείς ίνα μας σώση από τους της πολιτικοθρησκευτικής ορθότητος σωτήρες μας.) Γιατί ο έτερος σταυρωθείς, αιώνες τώρα, στην ίδια άβολη και ατιμωτική θέσιν και κουρασθείς, φαίνεται ότι παρητήθη ημών οριστικώς.