ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Τις τελευταίες 3 μέρες γίνεται χαμός στα σόσιαλ και στα ειδησιογραφικά σάιτ σχετικά με το θέμα κατασκοπείας, που μας έκανε ρεζίλι όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια.
Όταν πιάνεις κάποιον για κατασκοπία και μάλιστα μέσα σε στρατιωτική μονάδα, δεν το βγάζεις πρωτοσέλιδο. Το κουκουλώνεις και προσπαθείς να το αξιοποιήσεις στο έπακρο. Γιατί εκτός των άλλων, ξέρει περισσότερα απ αυτά που κατάφερες να μάθεις. Άρα κρατάτε μικρό καλάθι.
Αν είχαμε σωστές μυστικές υπηρεσίες θα έβγαζαν "απαγορευτικό" σε όλα τα ΜΜΕ και στα σάιτ για το θέμα. Δεν είναι μόνο η ανικανότητα αλλά και το ρεζιλίκι. Αυτό που φάνηκε είναι μόνο η μύτη από το παγόβουνο. Μια κατασκοπεία λειτουργεί διαφορετικά με διαφορετικούς παραμέτρους !!
Όταν ένας κατάσκοπος καλείται ας τα πούμε με "ορίσματα", οι "ιδιοκτήτες" του κατάσκοπου ορίζονται ως έμμεση αναφορά στα "ορίσματα". Αυτό σημαίνει ότι εάν τα ίδια τα αντικείμενα "ορίσματος" αλλάξουν , θα αλλάξει και η αναφορά μας σε αυτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου