ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΕΝΑΣ ΥΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΛΕΦΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΚΑΤΙ ΜΥΡΜΉΓΚΙΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ CHEERLEADING ΤΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΝΑΣ ΥΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΛΕΦΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΚΑΤΙ ΜΥΡΜΉΓΚΙΚΑΚΙΑ,  ΚΑΙ ΤΟ CHEERLEADING ΤΟΥΣ.

Στο Rain-forest ζούσε μια αποικία μυρμηγκιών που το πάλευε. Δεν είχαν ακόμη ανακαλύψει τις τάσεις, είχαν κάνει κατανομή εργασιών και έκαναν πραγματάκια με δουλειά μυρμηγκιού για να βγει η φωλιά, φευ, στο ξέφωτο.
 
Όμως κάθε τρεις και λίγο, περνούσε από εκεί πιο δίπλα ο ελέφαντας,. Που με μια του πατουσιά τους τα χάλαγε όλα! Και φτου σου πάλι από την αρχή, σαν σε μνημόνιο μετά από μνημόνιο να ήταν η κατάσταση, ένα πράμα.
 
Οπότε μια μέρα, ο Παύλος ο μέρμυγξ που του την είχε δώσει αυτή η κατάσταση, ζήτησε τον λόγο στην i-folia που είχαν φτιάξει για να συνενοούνται και για να μαθαίνουν την γραμμή, και τους είπε:
 
"Ωρε σύντροφοι έτσι δουλειά δεν γίνεται! Κάθισα και υπολόγισα ότι ο Ελεφας ζυγίζει 1856 κιλά. Ο κάθε ένας από μας μισό γραμμάριο φαγωμένος και άχεστος. Αν μαζευτούμε όλοι, και τα 4δισ από τις άλλες φωλιές του δάσους καλά φαγωμένοι και αχεστοι και ανέβουμε στο δέντρο και του την πέσουμε όλοι μαζί όταν περνάει από κάτω, θα τον λιώσουμε! Τι λέτε;; "
 
Διαβουλεύσεις, ψηφοφορίες, να σου και μία συνδιάσκεψη χωρίς να έχει γίνει ακόμα το αποφασισμένο οργανωτικό συνέδριο κλπ, χωρίστηκαν σε τάσεις. Αλλά στο τέλος πέρασε η πρόταση να του την πέσουνε. 
 
Και μια μέρα, του την έπεσαν κατά το επιτελικό το σχέδιο. Αλλά όχι όλοι μαζί, σε κύματα, κατά τάσεις. Όμως ο Ελέφας κάνοντας ένα τίναγμα έτσι, τα έστελνε διαδοχικά όλα κάτω στο χώμα να τον κοιτούν έντρομα, σαν να τα χτύπησε ρεύμα υψηλής τάσης. Όλα εκτός από τον Παύλο που παρέμενε γαντζωμένος πεισματικά σε μια τρίχα του αφτιού του ελέφαντα, να το δαγκώνει..
 
Και τότε οργανώθηκε από κάτω μια ομάδα cheerleading που του φώναζε πληκτρολογώντας ασταμάτητα κατά τάση :
 
"Κράτα καλά ρε Παυλή και σκίστωνε!" 
 
όσο μια άλλη, η πιο comme ill fault διαφωνούσε για την έκφραση "σκιστωνε" επί της αρχής και για την λαϊκίστικη πρακτική του δαγκάνειν στο fair play.
 
Τέλος εκπομπής και ότι κατάλαβες κατάλαβες για τον έλεφα, που συνεχίζει να μεταλλάσσεται (σχετικό αυτό που λέγαμε ΕΔΩ για να μάθεις σε τι) σε ότι γουστάρει. Και για το play του διαίρει και βασίλευε στο Rain forest σε εμβολιασμενους και ανεμβολίαστους, που ποτέ δεν είναι fair,.
 
Εδώ, στο Ελλαδησταν, ο Ελέφας αργεί να μεταλλαχθεί και επιμένει στο ίδιο χιλιοπαιγμένο παίγνιο, που δεν είναι καθόλου fair.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: