ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Πόσο μαλάκες είμαστε....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γ. Καμπάς ...."Έχουν ένα πυροβόλο 73 χιλ. που μερικές χώρες το χρησιμοποιούνε σαν άρμα μάχης, δηλαδή τα ΒΜΡ χρησιμοποιούνται σαν άρματα μάχης (δεν έχουν άρματα μάχης - έχουν αυτά) και το Marder έχει επάνω ένα ΠΟΛΥΒΟΛΟ 20 χιλ. Αυτό λοιπόν έχει μια μεγάλη διαφορά....".

Τι κουταμάρες λέει ο Καμπάς. Τα αντίστοιχα πυροβόλο δεν τον ένοιαζε όταν δόθηκαν στην Αίγυπτο...Οι γαλονάδες περιμένουν πώς οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση με τον ίδιο τρόπο που θα έκαναν πριν 20 χρόνια. Φελλοί. Θα γεμίσει ο ουρανός από loitering munitions, θα βαράει το πυροβολικό για 1 μέρα ακατάπαυστα και μετά θα έρθουν με γραβάτες. Εμείς αντί να έχουμε πάρει για αρχή harop και Spike nlos, μέχρι να επιλέξουμε το νέο σύστημα μικρής και μέσης αεράμυνας, καθόμαστε και ασχολούμαστε με εναέρια τάνκερ. 

Πόσο μαλάκες είμαστε....

Το λέω τόσο καιρό, Γκόγουιντ στη Γαλλία, χωρίς ΜΕΚΟ, 6 νέες. Αντάλλαγμα (και για τις Μπελαρά) πλήρης μεταφορά τεχνολογίας για Μίκα και το πάνελ του SF και βοήθεια "να αναπτύξουμε" δικό μας πύραυλο με βάση τον Αστέρ. Πλήρης αυτονομία δηλαδή στην αεράμυνα. Ή τώρα ή ποτέ. Άμεσα.

Υ.Γ Να βγάλουν οι ΗΠΑ και τα κανόνια από τα Α-10 και να βάλουν 38αρια περίστροφα. χα χα χα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, τα λες δεν τα λες για την ώρα έχουμε μόνο προδότες . Καλύτερα όπως λες να πουληθούν οι ΜΕΚΟ και να πάρουμε 6 GOWIND . Θέλουμε τεχνογνωσία aster για να αναπτύξουμε βαλλιστικούς πυραύλους . Δυστυχώς τα επιτελεία μας αναμένουν μάχες με ξιφολόγχες ακόμα στυλ ράμπο . Εμείς παρακολουθήσαμε την πανωλεθρία στην Αρμενία , αυτοί ?

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα Νικόλα....εμείς εδώ τα λέμε αν δεν μας ακούσουν έχει καλώς. Θα έρθει όμως η ώρα που θα την ακούσουν γενικώς.!! χα χα χα

Και τώρα πάω να απολαύσω το ελληνικό μου καφεδάκι...με 35 φουσκάλες και βαρύ γλυκό.Ακούγοντας...Sabaton Metal Machine χα χα Ξεκινάμε δυνατά πρωί πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Οι Sabaton είναι πολλοί ωραίοι . Τώρα τελειώνω τον Fredo και ανοίγω το μαγαζί ... Καλή μέρα να έχεις .