ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

"Ελευθερία" σου λένε αν κάνεις το εμβόλιο. Αρχίδια!! Σε λίγο ούτε συντάξεις δεν θα έχουν να πληρώνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

"Ελευθερία" σου λένε αν κάνεις το εμβόλιο. Αρχίδια!! Σε λίγο ούτε συντάξεις δεν θα έχουν να πληρώνουν . Εκεί να δεις σκλάβους, υπερχρεωμένους, άνεργους, στον δρόμο ...αλλά "ελεύθερους" εμβολιασμένους. Ασχολούνται όλοι με τον ιό και το εμβόλιο λες και αν κάνουμε το εμβόλιο μετά θα τρέχουμε ανέμελοι στα λιβάδια... Η ανεργία ή φτώχεια η παραοικονομία η κοινωνική απομόνωση η διάλυση της μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης, οι κλειστές επιχειρήσεις, οι απολύσεις τα νέα εργασιακά με μισθούς πείνας η αύξηση της εγκληματικότητας που για 100 ευρώ θα τρώει ο ένας τον άλλον, τα δάνεια οι κατασχέσεις από τράπεζες και δημόσιο οι πλειστηριασμοί ο τουρισμός που μέχρι να σηκώσει κεφάλι θα κάνει 3 έτη μετά το τέλος της πανδημίας. 

Η επαιτεία πολιτών για 100 ευρώ επιδομάτάκι, η κατάρρευση της υγείας ... Αυτά δεν τα βλέπουν που έρχονται Το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα θα μοιάζει με παραμυθάκι των Άντερσεν. Οι αυτοκτονίες  θα φαντάζουν λύτρωση...και ήδη είναι για τους περισσότερους αυτόχειρες. Η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας θα έχει συνέπειες χειρότερες από την ίδια την πανδημία. Μπορεί κάποιοι να πούνε ότι είμαι απαισιόδοξος . και ότι χρειάζεται περισσότερο αισιοδοξία στην ζωή μας.
 Η αισιοδοξία είναι για τους μοιρολάτρες . Ή θα δεις το πρόβλημα όπως ακριβώς είναι ή άρχισε να ψέλνεις τον παρακλητικό κανόνα και περίμενε να σε σώσει ο από μηχανής θεός. Προτιμώ λοιπόν να φαντάζω απαισιόδοξος στα μάτια κάποιων και να σχεδιάζω όποια δυνατή ατζέντα επιβίωσης και όποιο δυνατό πλάνο απόδρασης από αυτή την κατάσταση από το να είμαι αισιόδοξος και αδρανής.

 Οι μόνοι που έμειναν να προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι καλά στη χώρα... είναι οι εναπομείναντες, χαμηλού IQ, ψηφοφόροι του Κούλη...και οι εχθροί του λαού...οι δημοσιογράφοι..

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Αρχίδι, τί ποιητική και πλαστική λέξις!
Αφού ένα αρχίδι κι ένα μύδι έκαναν τον Αρχιμήδη
κι έν' αρχί-δι με καρούλι έκανε αρχι-γό το Κούλι!