ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΠΕΡΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Διάβαζα πριν λίγες μέρες ότι η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγόρευσε επίσημα τη λειτουργία όλων των τραπεζών Ρότσιλντ στη χώρα.Οι Ούγγροι ως λαός, ουδέποτε ήσαν αποικιοκράτες, ουδέποτε ξεκίνησαν ένα επεκτατικό πόλεμο για να επιβληθούν στους γύρω από αυτούς λαούς. Μπορεί κάποιος να κατηγορήσει ότι ήσαν συνεργάτες του Γ΄Ράιχ... Ναι! όπως είναι τώρα συνεργάτες του Δ΄ Ράιχ, τα μνημονιακά κόμματα της Βουλής των Ελλήνων, που έχουν ξεπουλήσει τον ίδιο τον λαό τους στους διεθνείς τραπεζίτες και στα κράτη της Ε.Ε. 


 Αλλά αυτό δεν κάνει τον λαό και τους πολιτικούς της Ουγγαρίας, λιγότερο ανθρώπους, μιας και οι πολιτικοί της Ουγγαρίας ΔΕΝ ξεπούλησαν τον λαό τους στην διεθνή τραπεζοσυμμορία, δείχνοντας έτσι θάρρος ανθρωπιάς, κάτι που δεν το έχουν δείξει οι πολιτικοί της Ελλάδος για τον λαό τους, ενώ ταυτόχρονα υποκρίνονται για τον ανθρωπισμό τους και τον δήθεν πολιτισμό τους, απέναντι σε άλλους μακρινούς από εμάς λαούς!
Πριν λίγο καιρό  άκουγα μια ραδιοφωνική εκπομπή του Α. Μαζαράκη που σέβομαι για τις γνώσεις του. Σε αυτή την εκπομπή ο Ανδρέας, αναρωτιόνταν γιατί οι πρώην σοσιαλιστικές χώρες του Ανατολικού Μπλοκ, (νυν ομάδα Βίσεγκραντ), που διοικούνται κατά ουσία από πρώην σοσιαλιστές, δεν ανοίγουν τα σύνορα τους, στους λαθροεισβολείς της Ασίας και της Αφρικής.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω τόσο στον κ. Μαζαράκη, όσο και σε άλλους, ταυτόχρονα.

 Οι πρώην σοσιαλιστές του Ανατολικού Μπλοκ, ναι μεν ήταν σοσιαλιστές προς τα εργατικά δικαιώματα, αλλά λόγο Ι. Στάλιν, που είχε εδραιώσει στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. τον εθνικομπολσεβικισμό (βλ. και Δ. Κιτσίκη), ουδέποτε ήσαν φυλετικά σοσιαλιστές, δηλαδή φυλετικά διεθνιστές! Για παράδειγμα, η σοσιαλιστική Αλβανία του Χότζα, ήταν και παραμένει εθνικιστική... δεν χώνευε και δεν χωνεύει τους Σλάβους και τους Κινέζους είτε επί σοσιαλισμού είτε επί καπιταλισμού. Απεναντίας οι νυν σοσιαλιστές του Δυτικού Μπλοκ (Ευρωπαϊκή αριστερά), λόγο της διεθνιστικής φυλετικά φύσεως των καπιταλιστικών Η.Π.Α. ήσαν και παραμένουν φυλετικά διεθνιστές! Μην περιμένει κάποιος κάτοικος του Δυτικού Μπλοκ των φυλετικά διεθνιστών, ότι τα πρώην σοσιαλιστικά κράτη θα δεχθούν να συμμετάσχουν σε καπιταλιστικές φυλετικές παρτούζες, υπό οποιοδήποτε καπιταλιστικό προπαγανδιστικό πρόσχημα, περί ανθρωπισμού κ.λ.π. Έστω και αν η φύση του διεθνιστικού φυλετικά καπιταλισμού, επιβάλει το φυλετικό μωσαϊκό,για να περάσει καλύτερα το πολιτικό του σύστημα, κάνοντας τον άνθρωπο να έχει την ελεύθερη επιλογή είτε να γίνει καταναλωτής, είτε να γίνει εμπόρευμα προϊόν... σε μερικές περιπτώσεις και τα δύο ταυτόχρονα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: