ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ζήτω η παραπληροφόρηση!



Γράφει ο Λύκαστρος :

Με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο μαγικό Γκαντεμιστάν της πλαστής ευημερίας και ψευτιάς , αποδεικνύεται ότι όλα έχουν τις ρίζες τους στα χρόνια της ζαβής αριστεράς, της Σοσιαληστοσυμμορίας, και την «Τρωϊκής Κατοχής» τότε που όλοι μαζί φρόντιζαν να εξοντώνουν καθημερινά και συστηματικά τόσο τους δύστυχους Έλληνες εργαζόμενους όσο και τους Έλληνες επιχειρηματίες που προσπαθούσαν να επιβιώσουν με ό,τι έβρισκαν, χτυπώντας ακόμα και τους ντελιβεράδες ωθώντας τους στην ανεργία με απάνθρωπους νόμους, και το σπουδαιότερο, εξακριβωμένα πλέον, από ό,τι παρουσιάζεται σήμερα, αριστεροί και γκαντέμηδες ενεργούσαν για λογαριασμό ξένων πολυεθνικών για την πλήρη εξόντωση ακόμα και αυτών των Ντελιβεράδων.

Πρόσφατα ο «ακατονόμαστος γκαντέμης» έδωσε συγχαρητήρια στην InstaShop, για τη μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής ίδρυσης Start-up επιχείρησης που έχει γίνει ως τώρα, σύμφωνα με τις ασυναρτησίες που τροφοδοτεί καθημερινά τα ΜΜΕ.

Το ΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BUSINESS NEWS /Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, 20:35:44 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ φρόντισε αμέσως για την είδηση που βγάζει μάτι: https://www.amna.gr/business/article/483319/Sugcharitiria-tou-prothupourgou-gia-tin-exagora-rekor-etaireias-ellinikon-sumferonton
Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για την εξαγορά-ρεκόρ εταιρείας ελληνικών συμφερόντων

Μία είδηση που αφήνει εσκεμμένα και μεθοδευμένα την εντύπωση ότι χάρη στην σοφή διακυβέρνηση του ξαπλάκια η Ελλάδα πρωτοπορεί στον επιχειρηματικό τομέα.

Καραμπινάτη παραπληροφόρηση, δηλώνουμε, διότι σε αυτή τη περίπτωση δεν έχουμε κανένα ξεπούλημα Ελληνικής επιχείρησης σε ξένο πολυεθνικό κολοσσό στον χώρο του Delivery διότι απλούστατα δεν υπάρχουν πλέον Ελληνικές εταιρείες που μπορούν να πουληθούν σε τέτοιες τιμές. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Η εταιρεία InstaShop δραστηριοποιείται στον χώρο της Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ελλάδα και είναι ελληνικών συμφερόντων σύμφωνα και πάλι με τον «ξαπλάκια»

Η εταιρεία InstaShop όμως είναι Ντουμπαϊκών συμφερόντων να τον πληροφορήσει κανείς και ξεπουλήθηκε πρόσφατα στον Γερμανικό πολυεθνικό κολοσσό Delivery Hero (DHER.DE))για 360 εκατομμύρια δολάρια και σε αυτή τη περίπτωση η Ελλάδα είναι ένας απλός θεατής μαζί με το χάχανο που την κυβερνά.

Και το σπουδαιότερο της κυβερνητικής παραπληροφόρησης: Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Διεθνούς Οικονομικού Τύπου η εταιρεία Instashop είναι εταιρεία του Ντουμπάϊ και σίγουρα όχι Ελληνική.

Και για του λόγου το αληθές:

https://www.ft.com/content/ce77d370-b195-41cb-9101-a24b0d298a54

https://techcrunch.com/2020/08/26/on-demand-grocery-startup-instashop-acquired-by-delivery-hero-for-360m/?guccounter=1

https://www.reuters.com/article/us-delivery-hero-m-a/delivery-hero-buys-instashop-to-expand-in-middle-east-north-africa-idUSKBN25N0JI

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

El Dora-do Hellas, και της Ντόρας Γελάς το κάγκελο.
Μαζί θα τα διαλύσουμε.
John Wayne o Ξαπλάκιας και Robert Mitcham o Αϊδώνης.
Gunfighters for hire.
Be the first to know.

Τέλειο Λύκαστρε.



Ανώνυμος είπε...

Και το ξέπλυμα χρήματος (σε αγορά διαδικτυακής εταιρείας με τζίρο ελάχιστο έως μηδενικό), που το βάζεις;

Για να χαίρεται τόσο πολύ το Κουλι, μάλλον πήρε κι αυτος το κάτι τις του.

Ανώνυμος είπε...

Η παραπληροφόρηση και ο ρόλος του εξουσιαστή.
Ο Οργουελιανού τύπου πρωθυπουργός είναι φανερό ότι σε αυτή την περίπτωση απευθύνεται στον παρακάτω τύπο πολίτου:

Proletarian: Considered inferior and kept in total ignorance, you'll be fed lies from the Ministry of Truth, eliminated upon signs of promise* or ability!

Ο Προλετάριος : Θεωρείται κατώτερος και κρατείται σε απόλυτη άγνοια, τρέφεται με ψέματα από το Υπουργείο Αλήθειας, εξολοθρεύεται μόλις αρχίσει να παρουσιάζει ικανότητες για μελλοντική διάκριση.

*promise : showing signs of future excellence

ΕΡΙΩΠΑΣ