ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Drones.... ο Πανεπότης Οφθαλμός στον ουρανό σας παρακολουθεί.! Οι Παγκόσμιοι Ελεγκτές είναι εδώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H τεχνολογία μας έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε έχει δημιουργήσει ιπτάμενα ρομποτικά οχήματα , από μέγεθος βομβαρδιστικού μέχρι το μέγεθος μύγας .Σας εντοπίζουν, σας παρακολουθούν και αν χρειαστεί σας σκοτώνουν. Έτσι έχουμε μια παγκόσμια κυβερνο-κατασκοπεία όλων των πολιτών ,μέσα από έναν πολύ μεγάλο ιστό αράχνης. Κανείς δεν θα είναι ασφαλής απο τον Πανεπόπτη Οφθαλμό του Παγκόσμιου κράτους του Τυφώνα. Ακόμα και η αμφίδρομη Τηλεοθόνη του βιβλίου του Όργουελ "1984" θα είναι παιχνιδάκι μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Θα μπορούν να δουν τι κάνει ο καθένας από εμάς στο σπίτι του, και όχι μόνο εκτός σπιτιού του. Θα εντοπίζουν συγκεκριμένα άτομα από τον αέρα , μέσα από τα βιομετρικά συστήματα που θα υπάρχουν εντός των ανθρώπων, τα οποία θα λαμβάνονται με οπτική και υπέρυθρη παρακολούθηση. Αυτά τα εμφυτεύσιμα βιοτσιπ θα εμφυτεύονται πανεύκολα και ανώδυνα μέσα απο μια σύριγγα. Γιατί νομίζεται έχουν λυσσάξει να μας εμβολιάσουν όλους, δήθεν για να μην κολλήσουμε έναν ψευδοιό. Αυτό το βιομετρικό εμφύτευμα ή νανοτεχνολογία θα μπορεί να ελέγχει τις βασικές βιολογικές μας ανάγκες και όχι μόνο. Θα μπορεί να εντοπίζει την θέση οπουδήποτε πάνω στον πλανήτη, και θα μπορεί πάντα δορυφορικά να βλάψει την υγεία του φέροντος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι λογισμικό με βιομετρικές δυνατότητες παρακολούθησης έχει ήδη εγκατασταθεί στα μη επανδρωμένα ιπτάμενα αεροσκάφη ή drones.

 


Αυτοί οι Παγκόσμιοι Ελεγκτές θα μπορούν :

- θα μπορούν να ελέγχουν όλους τους πληθυσμούς..

-που βρίσκονται, αν κοιμόμαστε (από τον ρυθμό των κτύπων της καρδιάς), τι κάνουμε  για παράδειγμα αν τρέχουμε, αν περπατάμε, αν καθόμαστε , αν τρώμε, από τον έλεγχο που θα έχουν στις βασικές σωματικές λειτουργίες.

- να ακούνε το τι λέμε , καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι μιλάμε για απόλυτο έλεγχο και καταρράκωση της αξιοπρέπειας του ατόμου.

Με τον παγκόσμιο εμβολιασμό , και αυτών που θα βάλουν εντός μας, όλος ο πλανήτης θα παύσει να κατοικείται από ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , και θα κατοικείται από καθοδηγούμενες αγέλες φοβισμένων και άβουλων υπηκόων μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας. Μιλάμε για ένα Παγκόσμιο Δικτατορικό Πολίτευμα του Τυφώνα. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο διάφανο , σε έναν κόσμο χωρίς ιδιωτικές στιγμές. Σε έναν κόσμο όπου θα μοιράζεστε τις πιο προσωπικές σας στιγμές με το αόρατο , απρόσωπο και απρόσιτο Παγκόσμιο Σύστημα Διακυβέρνησης.

Έναν κόσμο στημένο αυθαίρετα, χωρίς τη συγκατάθεση σας, με νόμους απρόσωπους και σκληρούς ,που θα επιβάλλουν το πότε και πως θα δουλεύεται, θα τρώτε και θα κοιμάστε. Και το χειρότερο από όλα τα παραπάνω θα είναι ότι ΟΛΑ θα ελέγχονται (από αυτό που θα σας έχουν βάλει μέσα σας ), από αυτό που δεν θα δέχεται ούτε παρακάλια, ούτε απειλές, ούτε λαδώματα. Θα είναι απόλυτος και ακοίμητος φρουρός του συστήματος , και δεν θα βρίσκεται απλά και συνεχώς δίπλα μας, αλλά στην κυριολεξία ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Αυτήν την έννοια έχει "Το Μάτι που τα βλέπει Όλα". 

Υ.Γ Ο μόνος τρόπος να σταματήσει όλο αυτό το σύστημα , είναι να πάψει να υπάρχει και να πάψει να υπάρχει η δυνατότητα ύπαρξης του. Αυτό μια μέρα θα γίνει...όμως η ελευθερία έχει και το τίμημα της. Πόσοι άραγε είναι διατεθειμένοι να το πληρώσουν;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.zerohedge.com/markets/lockdown-proponent-bill-gates-quietly-funding-plan-dim-suns-rays

Ενδιαφέρον το παραπάνω άρθρο, φαίνεται ότι η ¨Ηλιακή ακτινοβολία και δραστηριότητα τους "ενοχλεί" και τους φοβίζει. Με το πρόσχημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα προσπαθήσουν να μειώσουν την ακτινοβολία που φθάνει στην Γαία και να διαφοροποιήσουν τις κοσμικές ενέργειες που μεταφέρονται και που συντελούν στην γονιδιακή αφύπνιση και ανέλιξη του ανθρώπου (και όχι μόνο αφού θα μπορούν να "ρυθμίσουν" και το κλίμα συγκεκριμένων χωρών)

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΚΙΜΩΝ πολύ σωστά.!! Όπως γνωρίζουμε ο ήλιος οι ακτίνες του επηρρεάζουν τα μάλα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του εγκεφάλου μας.!!!
Και τις ψυχικές εγγραφές....καθώς επηρεάζει και το αίμα και την αιμοσφαιρίνη.