ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ξάνθη: Ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης οι καρναβαλιστές, παρέμβαση της αστυνομίας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Mα πόσο ανεγκέφαλοι είναι τέλος πάντων στην κηβέρνηση;;Επίτηδες με "η" διότι η λέξη Κήβος σημαίνει είδος πιθήκου με ουρά. Έστειλαν την αστυνομία για να καταστείλει το καρναβάλι στην Ξάνθη.!!! Η απάντησις του πλήθους ήταν πολλοί να έχουν ντυθεί αστυνομικοί και να ξεγελάσουν την κηβέρνηση. Έχει πάει κανείς από εσάς στο καρναβάλι στην Ξάνθη;; Αν δεν έχει πάει δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται εκεί. Ωραίες αναμνήσεις έχω από Ξάνθη...βέβαια εκεί δέχτηκα για πρώτη φορά και το δάγκωμα οχιάς, καθώς περίμενα το τρένο στο παγκάκι στην Σταυρούπολη Ξάνθης για να ανέβω στον Έβρο.

Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από την Ξάνθη με τον κόσμο να έχει ξεχυθεί στους δρόμους και να γιορτάζει το καρναβάλι.

Ήδη από το απόγευμα η κίνηση στο κέντρο της πόλης ήταν αυξημένη, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια επίσημη εκδήλωση για το καρναβάλι – καθώς αυτές έχουν αναβληθεί λόγω του lockdown και φέτος – δεκάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και άρχισαν να χορεύουν και να ανάβουν βεγγαλικά όπως γράφει το xanthinea.gr.


 
Η αυξημένη συγκέντρωση του κόσμου προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων, και αρχικά διεκόπη η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία μέσα στην πόλη, ενώ έγιναν συστάσεις στους πολίτες να αποχωρήσουν.

ΠΗΓΗ

 


1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Ο δυνάμενος χωρείτω και καρναβαλισθήτω, βρε άνθρωπε!

Αμάν, αυτοί οι εξωνημένοι τηλεπαραθυρισταί με το κατεβασμένο επισκύμνιον (ομηρική λέξις, πρβ. ουσ. σκυ-θρωπός),
τέτοια χονδρή αιμοβορία και κακεντρέχεια όπως και χαιρεκακία
και μίσος για εκδηλώσεις χαράς της ζωής και της ελευθερίας
(σε μια εβδομάδα όψεσθε τα ¨φτιαχτά¨ αποτελέσματα της εορταστικής παρασπονδίας...)
αυτό δεν περιγράφεται άλλως πως,
ει μη ως καραμπινάτη σατανική κρόνεια διαστροφή.