ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Η ΩΔΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σας έγραψα πριν λίγες μέρες ότι "περίεργα" πράγματα συμβαίνουν και ότι άνοιξε η Πύλη των θεών. Στο Σύμπαν επικρατεί μεγάλη αναταραχή για όλα αυτά που γίνονται εδώ στην Γαία. 

Πρόκειται για ωδή παρακμής. Πρόκειται για ψευδοπολιτισμό που δεν μπορεί παρά να ρίξει αυλαία τέλους. Ό τι πιο θλιβερό, ο τι πιο βλάσφημο και αμαρτωλό, οτι κατώτερο γέννησε η ενσάρκωση, είναι αυτό το είδος ανθρώπου.

Το  Πρώτο Συμβούλιο των θεών υπό την αιγίδα του Ζευ συγκλήθηκε επ' αφορμή της ύβρεως του σιδηρούν γένους, της δολοφονίας και ανθρωποφαγίας από τον πατέρα του τον Φρύγα Πέλοπα και της απόπειρας εξαπάτησης των θεών να προσφέρουν τον νεκρό προς βρώσιν στους θεούς. 

Το ψήφισμα ομόφωνο: αφανισμός. Ακολούθησε ο Κατακλυσμός Δευκαλίωνος. Το δεύτερο Συμβούλιο --δε μπορεί παρά να -- συγκαλείται στην εποχή μας.

Έχουν αηδιάσει ακόμα και οι θεοί και ουδέποτε θα φανταζόταν το μέγεθος της απάτης, της σήψης, του ψεύδους και του βδελύγματος που με την οποία θα εξοπλιζόταν ο άνθρωπος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες,

μηκέτ᾽ ἔπειτ᾽ ὤφελλον ἐγὼ πέμπτοισι μετεῖναι
ἀνδράσιν, ἀλλ᾽ ἢ πρόσθε θανεῖν ἢ ἔπειτα γενέσθαι.
νῦν γὰρ δὴ γένος ἐστὶ σιδήρεον·

Ερμηνεία

Άμποτε να μη ζούσα εγώ σ᾽ αυτήν την πέμπτη γενεά,

με τους ανθρώπους της· καλύτερα να ᾽χα πεθάνει πιο μπροστά

ή να γεννιόμουν ύστερα. Γιατί έφτασε τώρα η ώρα

του γένους του σιδήρου.

ΗΣΙΟΔΟΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ 174

Είναι η ώρα να πάμε στο 6ο γένος καί όντως Λύκαστρε στο σύμπαν γίνεται χαμός, δεν έχουν φανερωθεί ακόμα γιατί εμείς τα αντιλαμβανόμαστε ετεροχρονισμένα αλλά έρχονται.

ΚΙΜΩΝ

ΑΡΡ. είπε...



......και της απόπειρας εξαπάτησης των θεών να προσφέρουν τον νεκρό προς βρώσιν στους θεούς.

...................................................

(Αποκωδικοποίησις ή Αποκάλυψις):

Η εξαπάτησις των θεών εδώ μυθολογικώς σημαίνει
την βιαίαν επιβολήν και καθιέρωσιν κρονείων ψευδοθρησκειών (κυρίως των νυν αβρααμικών-μονοθεϊστικών)
αι οποίαι, τεχνηέντως και υπούλως, μυούσι τους άβουλους πιστούς δούλους των, δι' αναλόγων κρυπτοσατανικών συμβολικών μυστηρίων αλλά και απροκαλύπτων σατανικών τελετουργιών, εις την εξοικείωσιν και εθισμόν γεύσεως και βρώσεως ανθρωπίνου αίματος...
Εννοείται ότι όλα αυτά τα λένε αι θρησκείαι του θεού αι οποίαι λειτουργούν ε ονόματι του θεού εξαπατώντας ούτω θεούς και ανθρώπους.

Ο νοών νοείτω
και ο έχων ώτα (συνειδήσεως) ακούειν ακουέτω...



Μμ. είπε...



Κρόνεια μυστήρια: (Η σπορά του Σαρπηδόνος.)

........................................

Κατά τα 1790 ήτανε διορισμένος απ' τον σουλτάνο να κυβερνά την Καβάλα ένα θηριό αληθινό, που τον λέγανε Μουσταφάγα. Τους Ρωμιούς τους έσφαζε, τους κρέμαγε και τους παλούκωνε για ένα ουδέ.
.........................
Ο Καραμανλής τού' κοβε το κεφάλι κ' ύστερ παρατούσε το μαχαίρι και μπρουμύτιζε το κουτσουρεμένο κορμί μέσα στην σκάφη, κι ο Αρβανίτης ζύμωνε το αλεύρι με το αίμα που πέταγε σαν συντριβάνι κι έκανε ένα κόκκινο χαμούρι. και σαν στράγγιε καλά το κορμί, έπλαθε πέντ' έξι μικρά ψωμιά, και το' να το τύλιγε σ' ένα καθαρό μαντίλι και το' δινε τον μουφτή και φεύγανε ούλοι τους. Αυτά τα ψήνανε και τα στέλνανε, κατά προσταγή του Μουσταφάγα, στη Μέκκα. και κάνανε πολλά, γιατί δεν σφάζανε μόνο ένα κάθε ζυμωσιά, μα πέντε και δέκα μαζεμένους. Τέτοιος λυσσασμένος σκύλος ματόχωνε την Καβάλα.
.........................
Οι Ρωμηοί απ' την άλλη μεριά χύμιζαν ολοένα κατά την πλάκα, να πάρουν αίμα για φυλαχτό, μα οι Τούρκοι τους κολώνανε πίσω.
....................
μετά το μαρτύριο, ούλος εκείνος ο κόσμος της πλατείας χύθηκε σαν παλαβός απάνου στο ζεστό κορμί. Κι άλλος σφούγγιζε το αίμα, άλλος ανεσπαζότανε το άγιο λείψανο, άλλος ξέσκιζε ένα κομμάτι απ' το ρούχο του, άλλος δόξαζε τον θεό!

.............
(Φ. Κόντογλου: Το Αϊβαλί η πατρίδα μου: Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΧΙΟΠΟΛΙΤΗΣ.)

..............

Ήταν όλοι τους παιδιά του.
(Του Κρονείου αιματοπότη αρχιμάγου ΑΒΡΑΑΜ παιδιά.)
Τα σχόλια δικά σας.

ΑΡΡ. είπε...



ΚΡΟΝΟΥ ΗΜΕΡΑΙ



Το εις την ελληνική μυθολογία αναφερόμενον ότι ο Ζευς μετεμόρφωσε τον κρονείας εμπνεύσεως Αρκάδα Λυκάονα εις λύκον επειδή εθυσίασε επί του βωμού άνθρωπον εις τους θεούς αποτελεί, όπως και όλαι άλλωστε αι ανάλογοι ιστορίαι της ελλ. μυθολογίας μια βαθιά και υψίστης ηθικής και θεολογικής σημασίας ιεράν αλληγορίαν.
Καθ' ότι ο Ζεύς εκπροσωπεί εδώ την νομοτελειακήν συμπαντικήν τάξιν της ζωής δια την οποίαν η λατρευτική προς τους θεούς θυσία ανθρώπου (ανθρωποθυσία) ήτοι η καθ' οιονδήποτε τρόπον και θρησκευτικήν πρόφασιν χύσις και γεύσις ανθρωπίνου αίματος, αποτελεί δια τον άνθρωπον τήν εσχάτην Ύβριν προς την ιερότητα της ζωής, το έσχατον ηθικόν παράπτωμα, την παράβασιν της¨κάκκινης γραμμής¨ την οποίαν έθεσαν οι θεοί ώστε οι παραβάται αυτής όπως ο Λυκάων να υποβιβάζονται αυτομάτως από άνθρωποι εις την ηθικήν κατηγορίαν του θηρίου τιμωρούμενοι αναλόγως.
Ο Λυκάων δηλαδή δεν ήτο ανάγκη να μεταμορφωθή και εξωτερικώς εις λύκον. η ηθικοπνευματική του γαρ μεταβολή έχει, εξ ιδίας βουλήσεως, ήδη συνετελεσθή.

Άγνως είπε...


Θύται και θύματα η ίδια κρόνεια γεύσις αίματος ...
Ο δίος κατακλυσμός τους πάει πολύ!
Έχεις πολύ δίκαιον Λυκ. και λοιποί φίλοι.