ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Είναι καμένο πολιτικό χαρτί ο Κεριάκος και όσο καθυστερεί την παραίτηση του, τόσο πιο επώδυνο θα γίνεται.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Le Monde
The Washington Post
Politico
The Guardian
Belgian Daily
EuroActive...
 
Όλα τα δημοσιεύματά με πάρα πολύ επικριτικά σχόλια και σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων Predator, εμφανίστηκαν ΠΡΙΝ από το άρθρο των New York Times.
 
Το τελευταίο γιατί "έτσουξε" τόσο πολύ το καθεστώς Μητσοτάκη και τα γνωστά τρολάκια-βαστάζους του, και βάλθηκαν να αποδομησουν τον συντάκτη (όχι το περιεχόμενο του άρθρου) με τακτικές που παραπέμπουν σε σταλινισμό αλά Γκρεκ των δεξιώνε;;
 
Κορίτσια ηρεμήστε και απολαύστε το! Συμβαίνουν αυτά όταν έχουν δείξει ήδη στον άλλον την πόρτα εξόδου για δεκάδες σοβαρότατους γεωπολιτικούς λόγους όπου ο λεγάμενος τα έκανε κυριολεκτικά μαντάρα σαν ερασιτέχνης, στην προσπάθεια του να ικανοποιήσει ασθμαίνων με ντιλάκια μοιράσματος κρατικών δουλειών και χρήματος ΟΛΟΥΣ τους "χορηγούς" που τον στήριξαν για να αναρριχηθεί στην εξουσία.
 
Ως γνωστόν, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον! Είναι καμένο πολιτικό χαρτί ο Κεριάκος και όσο καθυστερεί την παραίτηση του, τόσο πιο επώδυνο θα γίνεται.
 
1. Στημένη λεμονοκουπα είναι πλέον για αυτούς. Ότι ήταν να πάρουν από αυτόν (F35, αμυντική συμφωνία χωρίς ανταλλάγματα κλπ,) το πήραν.
2. Η πρόσδεση της πολιτικής του τύχης με αυτής του Ερντογάν πάνω σε συμφωνίες"συνεκμετάλλευσης" κάτω από το τραπέζι απ ότι φαίνεται από το 18 !
3. Οι αλλαγές στις γεωπολιτικές ισορροπίες στην γειτονιά μας και εντός της ΕΕ.. (Για τις οποίες έχει μαλλιάσει ο στόμας μας να σας το λέμε διαρκώς).

Κάποιος ή κάποιοι όμως του τράβηξαν το χαλί από εδώ μέσα, Ελλάδα, στοχευμένα.
 

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Είμεθα στην σωστή πλευρά της ιστορίας,
στην ολέθρια πλευρά της οικονομίας,
την λοατκική πλευρά του δοσιλογισμού
και την μητσογαμική πλευρά της οικογενειοκρατίας,
του ραγιαδισμού και της φαυλοκρατίας.