ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Αυτό για κάποιους που πιστεύουν ότι η Κίνα η Ρωσία και γενικότερα η Ευρασία έχει τόσο μεγάλη ανάγκη την Δύση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να τα να τα ... Η Ινδία και συνακόλουθα η Ευρασία. Μαύρο δάκρυ προβλέπω σε Ευρωπαίους και Αμερικάνους κατασκευαστές αυτοκινήτων . Αχ αυτά τα τσιπς...
 
Ινδός κατασκευαστής SUV πουλά 100.000 αυτοκίνητα σε μισή ώρα. Η πρώτη παρτίδα Mahindra Scorpio-N εξαντλήθηκε διαδικτυακά σε 55 δευτερόλεπτα και προκάλεσε την κατάρρευση της ιστοσελίδας.
 
Το SUV Scorpio-N, από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων της Ινδίας, Mahindra & Mahindra, αποδείχθηκε άμεση επιτυχία στην εγχώρια αγορά, με τις πρώτες 25.000 μονάδες να εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό μετά την κυκλοφορία των πωλήσεων, ανέφερε αυτή την εβδομάδα η Carscoops.
 
Η φρενίτιδα προκάλεσε τη συντριβή του ιστότοπου της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα σε 55 δευτερόλεπτα και σύμφωνα με πληροφορίες άφησε πολλούς ακόμη υποψήφιους αγοραστές εκτός της αρχικής παρτίδας. Συνολικά, η εταιρεία εξασφάλισε πάνω από 100.000 παραγγελίες μέσα στα πρώτα 30 λεπτά από την κυκλοφορία. Καθώς κάθε κράτηση περιλάμβανε υποχρεωτική κατάθεση 18.000 ρουπιών (227 $), η Mahindra απέφερε συνολικά 22,7 εκατομμύρια δολάρια σε μισή ώρα πωλήσεων.
 
Το SUV Scorpio-N, το οποίο η εταιρεία αναφέρει ως « ο μεγάλος μπαμπάς των SUV », είναι η τελευταία έκδοση του Scorpio SUV της Mahindra με μοντέρνο στυλ και τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας. Το μοντέλο ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο, με το επίσημο ντεμπούτο να ακολουθεί τον Ιούνιο, αλλά δεν κυκλοφόρησε μέχρι την περασμένη εβδομάδα.
 
Η βιασύνη μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών μπορεί να οφείλεται στη σχετικά χαμηλή τιμή που τοποθετεί η Mahindra στην πρώτη προωθητική παρτίδα Scorpio-N, η οποία κυμαίνεται από 15.178 $ έως 24.673 $, ανάλογα με το πακέτο. Η εταιρεία είπε ότι οι τιμές για τις επόμενες παρτίδες θα είναι υψηλότερες.
 
Ο Mahindra είπε ότι οι παραδόσεις των πρώτων Scorpio-N έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου και η εταιρεία σχεδιάζει να παράγει 20.000 περισσότερα οχήματα μέχρι τον Δεκέμβριο.
 
Σχετικό ΕΔΩ... Βασικά είναι είδηση για όσους το αντιλαμβάνονται. Η πράσινη ενέργεια θα μείνει μόνο σε πράσινα άλογα. Με την Ινδία την Β μεγαλύτερη οικονομία δεν παίζεις. Αυτό για κάποιους που πιστεύουν ότι η Κίνα η Ρωσία και γενικότερα η Ευρασία έχει τόσο μεγάλη ανάγκη την Δύση.
 
Καταλάβατε τώρα γιατί οι δυτικοί αναλυτές και οικονομολόγοι πέφτουν συνεχώς έξω με τους Ευρασιατες;; Γιατί σκέφτονται με τον δυτικό τρόπο σκέψης και θεωρούν την ΕΕ και τις ΗΠΑ τον ομφαλό της γης 100.000 αυτοκίνητα παραγγελία σε μια χώρα που έχει πάνω από 1 δις πληθυσμό Χωρίς να υπολογίσουμε τις υπόλοιπες χώρες της Ευρασίας  .

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...


suvάτοι και τζιπάτοι,
porcάτοι και σκαφάτοι
ΚΥΠάτοι, κορωνοϊοί
αφεντικά και δούλοι
όχλος γινήκαμ' ούλοι
ρουφιάνοι και Βουλή
κομματικά κουβάρια
κι έτσι περνά η ζωή.