ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

"Άλλο πράκτωρ και άλλο εισπράκτωρ..."

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γίνεται ολοένα και καλύτερο!
Στην επόμενη σκηνή μπουκάρει ο ΘουΒου με την κλασική ατάκα:
 
"Άλλο πράκτωρ και άλλο εισπράκτωρ..."
 
Τον "έδωσε" ο Μαρι Να Τσι 😂😂😂 ΕΔΩ ....Γράφε Σεφερλή γράφε.!! Κάποιοι ξεσκονίζουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια...δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια. Τώρα ψηφίζουμε με wallet pass 🤪 
 
Με την καλημέρα μου...θα ρίξουμε πολύ γέλιο το επόμενο διάστημα. Ετοιμαστείτε να βγούνε και άλλα άπλυτα τους στην φόρα.Έρχεται η σειρά των άλλων καθαρμάτων .......Σκέρτσος Γεραπετρίτης. Έχω προβλέψει από το 19 ότι θα φύγει με αίμα και θα έχει κακό τέλος.

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολα τα καλα παιδια.
Βρωμα και δυσωδια ετσι ελεγε ενας λοχαγος που ειχα οταν ηθελε να περιγραψει τους απεναντι.
Βρε λες να ειναι ιδια ρατσα?(Με τους απεναντι?)
Η αληθεια βγαινει σαν τη λαβα απο παντου και τους καιει.
Σημερα ακουσα την Παγωνη να λεει οτι ηταν λαθος η καταμετρηση για τον covid,και οτι τα κανανε αχταρμα,τους βαρεσε ο ηλιος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ στο κεφαλι και μιλανε σαν υπνωτισμενοι.
Με αιμα θα φυγει οπως και ο Ερντι η μοιρα τους ειναι δεμενη.
Τωρα θα γινω και λιγο Λυκαστρικος,αλλα σχεδια ειχαν για την Ελλαδα αλλα τους προλαβε η τους ξεφυγε η Ουκρανια,μας ειχανε για διαλυση ,εδω στη Μακεδονια θα ερχομαστε με διαβατηριο ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΥΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ για να παρουν αυτοι διαβατηριο ανευ επιστροφης.

Υ.Γ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕς ΠΟΥ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ..εσύ και εγώ και τα ξέραμε και τα λέγαμε. Αλλά...ο κοιμισμένος και παρτάκιας κάτοικος της χώρας που έτρεχε πίσω από κόμματα, και ψήφιζε κομματικές μαφίες, είχε "βολευτεί", με δάνεια, σπατάλες, ρουσφέτια κλπ...και τα παιδιά τους τώρα αναζητούν εργασία σε άλλες χώρες και αυτοί βρίζουν την Ελλάδα αφ' υψηλού ως βορειοευρωπαίοι..αντί να κοιτάξουν στον καθρέφτη και να κάνουν φτου στα μούτρα τους.

Ε ...αυτοί λοιπόν πρέπει να εξολοθρευτούν αν θέλουμε οι Έλληνες να δούμε μια άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...


Από το στόμα σου και στου Θεού τ΄αυτί! Χρειάζεται μπόλικη χλωρίνη γιά να ξεβρωμίσει πιά αυτός ο τόπος τόσο από τους ντόπιους ξεφτίλες όσο και από τους ξένους πάτρωνες και "επενδυτές" .Αλλοιώς είμαστε καταδικασμένοι.