ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ .. 8 ΕΩΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ .. 8 ΕΩΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ... 

Εβδομάδα υπό το φως της Πανσελήνου στον Υδροχόο. Επαναστατικές συμπεριφορές ατυχήματα και δυστυχήματα που ακούμε συνεχώς.
 
Ο Άρης από τον Ταύρο ενεργοποιεί την Έκλειψη της 16ης Μαΐου.. τα ίδια γεγονότα ξανά βιώνουμε ξανά και ξανά . Η Αφροδίτη απέναντι από τον Πλούτωνα μοιραίοι έρωτες και μοιραίες αποκαλύψεις οικονομικών αλλά και οι κατάσκοποι κάποιων γεγονότων.Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ..τα απρόοπτα βρίσκονται εδώ μπροστά μας και μας αναστατώνουν. 
 
Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μπερδεύει τις καταστάσεις ακραία καιρικά φαινόμενα και Σαββατοκύριακο με τον Ήλιο απέναντι από τον Κρόνο αναγκαστικοί συμβιβασμοί περιορισμοί λάθη και οριοθετήσεις πλάνες και ψέματα δεν σταματούν να μας προβληματίζουν...Νέες εστίες πολέμου ανά τον κόσμο ..ηγέτες σε δύσκολη πλέον θέση ..ενώ η ακρίβεια συνεχίζει να αδειάζει το πορτοφόλι μας.
 
Η Αφροδίτη στο Λέοντα...πιο ερωτικοί πιο διεκδικητικοί όλοι...θέλει η ωραία απολαύσεις αλλά δυστυχώς διάφορες όψεις με πλανήτες δεν την αφήνουν να τις ζήσει.
 
Κριοί..
θέματα σπιτιού επαγγελματικά ..θέματα καριέρας ...οικονομικά όλα αυτά σας απασχολούν.Έξοδα που δεν υπολογίζατε. Ο έρωτας καλά κρατεί ..η Αφροδίτη στο Λέοντα ..θα βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε .Βέβαια η Πανσέληνος τονίζει τις φιλίες και ο κάποιους κρατάτε κάποιους διώχνετε.
Ταύροι...
θα τα βρείτε σκούρα σε όλες τις συζητήσεις επί διαφόρων θεμάτων.Ο Αρης σας δραστηριοποιεί αλλά και σας κάνει πιο νευρικούς ..θέματα Μαΐου επανέρχονται προσοχή σε ατυχήματα μέσα στο χώρο του σπιτιού. Η Πανσέληνος αφορά τον οίκο της καριέρας και την εικόνα σας προς τα έξω άτομα σας βάζουν σε περιορισμούς ...ενώ φίλοι χαϊδεύουν τα αυτιά σας ίσως πλάνες και ψέμματα ακούσετε. Σαββατοκύριακο τα όρια κάποιος τα τραβάει.
Δίδυμοι..
Οικονομικά τα θέματα σας αλλά και συναισθηματικά ..το ένα φέρνει το άλλο .Ο Άρης συνεχίζει να σας κινεί παρασκηνιακά.. κρυφοί εχθροί υπάρχουν παντού. Η Πανσέληνος φέρνει ταξίδια και νομικές υποθέσεις... ενώ κάποιοι σας παραπλανούν ως προς τα επαγγελματικά σας σχέδια και σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια .
Καρκίνοι ...
Σχέσεις στο επίκεντρο και μοιραίες επαφές ..προσοχή σε κάποιες εμπειρίες και πως Θέλετε να τις βιώσετε. Επαναστατικές καταστάσεις με φίλους και με ομοϊδεάτες.. οικονομικά ζητήματα απρόσμενα ενώ η Πανσέληνος σας έχει στην πίεση ...και τονίζει έξοδα προς τρίτους. Ένα ταξίδι που σχεδιάζετε μπορεί να αναβληθεί ..λόγω οικονομικών πόρων . 
Λέοντες...
Κρυφές επαφές πολύ παρασκήνιο ..είτε αφορά οικονομικά είτε εργασιακά δραστηριοποιείστε αναλόγως. Στα επαγγελματικά κάποια ξαφνικά γεγονότα μεσοβδόμαδα ...σας φέρουν προ απροόπτου.Σχέσεις μπορεί να διακοπούν λόγω των επαναστατικών δικό σας διαθέσεων και των ορίων που σας επιβάλλουν οι απέναντι. Χρήματα παίρνετε αλλά και χρήματα δίνετε ..Κυριακή... πίεση ..
Παρθένοι..
Ερωτικές ευχάριστες προβλέψεις για εσάς. Με φίλους πολλές συζητήσεις ..ταξίδια μετακινήσεις νομικές υποθέσεις ..επαφές με άτομα από μακριά ίσως και από το εξωτερικό .Κάτι ευχάριστο.. αλλά και κάτι πιεστικό μαζί στην καθημερινότητα φέρνει η Πανσέληνος και κάποια λάθη εργασιακά..Προσοχή στην υγειά σας όσο κλείνει η εβδομάδα.
Ζυγοί ...
Καριέρα και η οικογένεια είναι αυτά που τραβούν την προσοχή σας .Τα οικονομικά πολλά ..τα έξοδα υποχρεώσεις με τρίτους..Η Πανσέληνος θεωρείται ερωτική... ο Κρόνος συμμετέχει και απαιτεί σταθεροποίηση...Ίσως μία επισημοποίηση σχέσης τώρα..Εργασιακά υπάρχουν κάποια μπερδέματα ενώ την Κυριακή θα νιώσετε μία πίεση από το φιλικό περιβάλλον .
Σκορπιοί ...
Απολαύσεις περιορίζονται .Ο Άρης στον Ταύρο κάνει συνεργάτες ή το ταίρι σας αρκετά επιθετικό...θυμίζει δε ζητήματα που θεωρούσατε ότι είχαν λήξει..Επαγγελματικά απρόοπτα προβλήματά σας βγάζουν εκτός εαυτού ..Η Πανσέληνος αφορά τα του οίκου σας ...και απρόβλεπτα γεγονότα ένα άτομο μεγάλης ηλικίας ίσως σας δημιουργεί κάποια προβλήματα ...ενώ κάποιος έρωτας εσάς τους αδέσμευτους συνεχίζει να σας κάνει ονειροπόλους. 
Τοξότες...
Οικονομικά συναισθηματικά κάποιος θέλει να σας επιβληθεί. Εργασιακή πίεση .. σκληρή καθημερινότητα αρκετό τρέξιμο χωρίς να έχετε ελεύθερο χρόνο γιαυτό προσοχή στην υγειά σας. Απρόοπτα πάνω στην Πανσέληνο... στο σπίτι το κλίμα είναι διχασμένο θετικό και αρνητικό ή αντιφατικό θα έλεγα . Σαββατοκύριακο ποιες οι ανάγκες σας αναλογιστείτε.. 
Αιγόκεροι..
Η Αφροδίτη απέναντι τονίζει το μοιραίο σε κάποια σχέση ..σε μία συνεργασία .Οικονομικά θέματα θα συζητηθούν.Ο Άρης στον Ταύρο σας βάζει σε κυνήγι ..είτε ερώτων είτε σχεδίων ένα ξαφνικό γεγονός σας ταράζει σχετικά με τα οικονομικά σας και πάνω στην Πανσέληνο μία πίεση ιδιαίτερη σας θυμώνει. Χρήματα που δεν υπολογίζατε και οφείλετε ίσως. Σαββατοκύριακο αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να σας βάλει περιορισμούς. 
Υδροχόοι...
Οικονομικά θέματα σχετικά με την εργασία σας σας απασχολούν...Το απωθημένο του έρωτα και αυτό πιεστικό .Στο σπίτι πίεση επαναστατικές συμπεριφορές.. απρόβλεπτα γεγονότα με το ταίρι σας με έναν συνεργάτη.. επαναστάτη τε και γίνεστε πιο απαιτητικοί αλλά έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με κάποιο άτομο που προσπαθεί να σας περιορίσει. Εσείς βέβαια αντιστέκεστε
Ιχθύς..
Ερωτικά τερτίπια σας ζαλίζουν...Με φίλους πιέσεις.. με το ταίρι σας... με συνεργάτες..γενικά πιεστική καθημερινότητα. Απρόβλεπτα στην εργασία σας..Πανσέληνος στον Υδροχόο ένα βάρος σας κυριεύει.. φέρνει ψυχολογικές πιέσεις. Κρόνος που τονίζει θέμα υγείας ενός μεγαλύτερου ανθρώπου δικού σας ..ενώ ο Ποσειδώνας κυβερνήτης σας συνεχίζει να σας παρασύρει σε όνειρα θερινής νυκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: