ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Έχουμε μεγάλο απόθεμα από μαλάκες στο Ελλάντα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχουμε μεγάλο απόθεμα από μαλάκες στο Ελλάντα.

Οι Φρεγατογάμηδες ασχολούνται με την εξέλιξη του ΠΝ. Από 4 FDI και Gowind πήγαμε σε 3 FDI με την 4η να την ψάχνουμε. Μετά από gowind πήγαμε σε Ντόχα, μετά από Ντόχα πήγαμε σε σκέψεις για σαπάκια LCS και τώρα σκεφτόμαστε να σχεδιάσουμε από κοινού με την LM νέα κορβέτα.

Γενικά όλοι οι μαλάκες έχουν μαζευτεί πάνω απ' τον σβέρκο του ΠΝ και κοιτάνε πως θα δώσουν μερίδιο στη μαμά εταιρία. Μιλάμε πως μια νέα σχεδίαση θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια μελέτης. Το ΠΝ μπαίνει στον πάγο. Μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους.

Τα του ναυτικού τα κατέχουν οι ναυτικοί, τα της αεροπορίας τα κατέχουν οι αεροπόροι, τα του στρατού τα κατέχουν οι στραταίοι. Καλό είναι λοιπόν να μη μπερδεύονται οι ρόλοι και τα καθήκοντα και ακόμα καλύτερο είναι το κάρο να ακολουθεί το άλογο και όχι το άλογο το κάρο.

'Όποιοι κάνουν όνειρα για σαπάκια περιπολικά παράκτιας μάχης (LCS) που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος όσων σχεδιάζουν τον μέλλον του USN καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν. Σκέψεις για προβληματικά - αποσυρθέντα απ' την Αμερική αμφίβια AAV7, ενώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε καλό είναι να παγώσουν και να μπουν στο τέλος της λίστας, εκεί δηλαδή που ανήκαν εξαρχής. 

Σκέψεις για LSD whidbey για να χωράνε τα AAV7, να κάνουμε δεξιώσεις, να βγάζουμε φωτογραφίες και λοιπά ωραία, ενώ δεν έχουμε νεόδμητες πλώρες και ο υποβρύχιος στόλος είναι γερασμένος, καλό θα είναι να σταματήσουν και να πάμε για ένα reality check. Επίσης σκέψεις για 3MQ9 των 400 mil, όταν η Ελβετία αγοράζει 6 Heron 900 με 250 mil είναι εκτός πραγματικότητας.

Το καταλάβατε πολιτικά λαμόγια;; Το ναυτικό έχει ανάγκες και η λογική προστάζει αύξηση των παραγγελθέντων FDI και επειδή εάν το θέλετε πραγματικά, θα βρείτε τον τρόπο, καλό θα ήταν όλες οι γαλλικές FDI, να αλλάξουν σε συνεννόηση με την Γαλλία.

5 σχόλια:

Μμ. είπε...


Καλά εκείνα τα διορισμένα κομματοπαπαδάκια-συνδικαλιστάρια,
και μέσω αυτών το μάχιμο καφροπλήρωμα του Π.Ν. δεν έχει κανένα
σοβαρό λόγο και προτάσεις επί του προκειμένου; μια επιτροπή,
ένα κάτι; Αφού βάζουν σε άμεσο κίνδυνο την ζωούλα τους αποδεχόμενοι
να πολεμούν με τέτοια άχρηστα πλωτά φέρετρα, τροφή για τα τούρκικα
Ουάβια.
Βορά των σκυλόψαρων θα γίνουν ενώ ω χρόνω οι σαλονάτοι ναυαρχούκοι των θα γυαλίζουν τα προδοτικά τους παράσημα.
Μα τόση μοιρολατρία, σ' αυτό τον ένδοξο τόπο, τόσο χριστιανικό τυφλό προσκύνημα στον κοτζαμπασίδικο μπολσεβικισμό πχια;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Μμ δεν τους νοιάζει καν για την ασφάλεια των πληρωμάτων. Δεν θα είναι αυτοί μέσα σε αυτά τα σαπάκια. Οπότε το μόνο που τους νοιάζει είναι η ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ.

Κανένας δεν είναι τόσο μαλάκας να θέλει να βρεθεί μέσα σε πλεούμενα νεκροφόρες. Ούτε οι ναύτες το θέλουν, ούτε οι γονείς τους. Γιατί φωνάζουμε και τα χώνουμε τόσο καιρό;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν μπορούν να μας ορίσουν άνθρωποι που δεν έχουν Τιμή. Τα σχέδια τους βοηθούν μόνο το τουρκικό και το ρωσικό ναυτικό. Αυτό είναι οι Τσάτσοι του καζάν καζάν για χάρη του ΝΑΤΟ. Να πάρουμε το Μίμη να μην μπορεί να πολεμήσει το ΠΝ, να μην μπορεί να βγει μαζί με την ΠΑ στην Α.Μεσόγειο, να πουν μετά ότι δυστυχώς ήταν πολύ μακριά ακόμα και το Καστελόριζο στην άκρη του Αιγαίου.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , ούτε με παλούκωμα δεν φοβούνται . Το ότι μιλάμε ακόμα για τα σαπάκια είναι έγκλημα , πρέπει οι μιζαδόροι να εξουδετερωθούν και στα πλώτα φέρετρα και στα ιπτάμενα , που μόνο η λειτουργία τους θα κοστίζει τον μισό+ προϋπολογισμό συν ότι είναι αναξιόμαχα . Πρέπει δηλαδή να ανέβει πανό στο πεντάγωνο μπας και μαζευτούν όσοι τα προωθούν. Και με δεδομένο ότι μπαίνει γενικό φυτίλι παγκοσμίως .
Ενημέρωνε μας και για το βόρειο μέτωπο .

kakos04

Κάτι διάβασα ότι είχε δυσλειτουργίες ο icann ?
https://www.icann.org/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα. Ενημερωμένο σε βρίσκω. Με άφησες ενεό (άγαλμα) πάλι. Ένα παλούκωμα μόνο τι να σου κάνει. Θέλει μετά και κόψιμο το κεφάλι...για να εξαφανιστούν οι βρυκόλακες.

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...την Παρασκευή το μεσημέρι θα μάθω περισσότερα, έχω συνάντηση με το άτομο που είναι στο ΝΑΤΟ. Θα συναντήσει τον Χαρδαλιά το πρωί στην Θεσ/νίκη και μετά θα μου έρθει σφαιράτος στο γραφείο μου...όπου εκεί θα έχουμε να πούμε πολλά. χα χα Καλά το τι "θάψιμο" θα φάει ο Χαρδαλιάς δεν λέγεται.

Γελάνε όλοι με αυτά τα νούμερα που έχουμε στην κυβέρνηση.