ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Καύ-κασσος ο καμένος Κασσός η γή των Magog

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λοιπόν όπως έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα ο Καύ-κασσος που σημαίνει ο καμένος Κάσσος είναι μεγάλη υπόθεση και υπάρχει μεγάλο βάθος πίσω απο αυτήν ιστορία που πάει πολύ βαθειά πίσω στον χρόνο. Όπως πληροφορούμαστε η Τουρκία μετακίνησε 45.000 στρατιώτες στα σύνορα με την Αρμενία. Και μετέφερε εκεί βαριά τεθωρακισμένα.

Η επίθεση του Αζερμπαϊτζάν κατά της Αρμενίας έχει αρχίσει και κλιμακώνεται ήδη πολύ σοβαρά. Η επίθεση ξεκίνησε την προηγούμενη Τρίτη. Χθες, το Ιράν άρχισε να κινητοποιεί στρατεύματα για να προστατεύσει τα σύνορά του με την Αρμενία και είπε στο Αζερμπαϊτζάν ότι «δεν θα ανεχθούν μια αλλαγή στη γεωγραφία της Αρμενίας». Σήμερα, η Τουρκία άρχισε να μετακινεί 45.000 εφεδρικούς στρατιώτες επειδή υποστηρίζουν το Αζερμπαϊτζάν και το Ιράν ανέβασε την πρόκριση ξεκινώντας την κίνηση βαρέων τεθωρακισμένων για να στηρίξει τα στρατεύματά του.

Εδώ να συμπληρώσουμε και να πούμε ότι πριν 5 μήνες  στη χώρα της Γεωργίας, η πολιτική ηγεσία κινήθηκε για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επανέναρξη του πολέμου που είχε με τη Ρωσία το 2008, κατά τον οποίο η Γεωργία έχασε μια περιοχή γης γνωστή ως Νότια Οσετία .Η έναρξη ενός δεύτερου μετώπου, πιστεύουν κάποιοι ανόητοι , ότι θα παρείχε ανακούφιση στην Ουκρανία αναγκάζοντας τη Ρωσία να πολεμήσει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε δύο μέτωπα.

Επιπλέον, στρατιωτικές ΕΚΘΕΣΕΙΣ (μη επαληθευμένες) έρχονται σήμερα από τη Μολδαβία που υποδεικνύουν ότι η στρατιωτική δύναμη  του ΝΑΤΟ μπορεί να μετακινηθεί στη Μολδαβία από τη Ρουμανία.  Ακόμα δεν μπορούμε να το επαληθεύσουμε αυτό . Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ συγκέντρωσαν έναν πολύ σημαντικό αριθμό συστημάτων πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS στα σύνορα της Ρουμανίας με τη Μολδαβία.

Από την θέση που βρίσκονται αυτά τα HIMARS μπορούν να διασχίσουν πλήρως το έδαφος της Μολδαβίας και να εισέλθουν στη νοτιοδυτική Ουκρανία, χτυπώντας εκεί στόχους (ρωσικούς).

Βλέπουμε ότι η διαμάχη μεταξύ Agartha και Shambhala από το παρασκήνιο, έχει περάσει στο προσκήνιο, είναι πλέον εμφανής... και οπωσδήποτε παρουσιάζει τάσεις για να επεκταθεί. Τα λέγαμε άλλωστε ΕΔΩ από παλαιότερα :

"κρατήστε και δύο περιοχές για αρχή... Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν στον ρωσικό Καύκασο και Κασμίρ μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν στον ινδικό Καύκασο... ἄτη → ὕβρις → νέμεσις → τίσις... την τίσι την έχει αναλάβει η Αλίκη και η Αλίκη έχει πολλές μορφές.

Μαζί με μια πληθώρα άλλων ιστορικών γεγονότων  εκτός των Μαυροβουνίου, Ουκρανίας και Γεωργίας, θα αναφερθούμε στην περίπτωση της Σερβίας, Αζερμπαϊτζάν… η πρώτη (Σερβία) είναι καθοριστικός παράγοντας για την χερσόνησο του Αίμου, η δε δεύτερη (Αζερμπαϊτζάν) για τον Καύκασσο. "

Και όπως είπαμε την Τίση την έχει αναλάβει η Αλίκη......όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Και στο σχέδιο έχει βάλει την υπογραφεί του ο θεός των Ελλήνων( ΖΕΥΣ*). Ένα σχέδιο που μετά την ολοκλήρωση του θα οδηγήσει σε μια νέα πορεία ανόδου και αναγέννησης του ανθρωπίνου γένους. Στα μάτια όμως των απλών ανθρώπων, αλλά και στα μάτια των ανθρώπων που ανήκουν στα δύο αντίπαλα ιερατεία...όλα αυτά που σας λέω τώρα μοιάζουν απλά ακατανόητα.

* Ζ.Ε.Υ.Σ σημαίνει :

Ζωοποιός

Ελλάνιος

Υιός

Συμπαντικότητας

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



20) Αυτός ο ιερός τόπος, νους και καρδία της ανθρωπότητος, πάντα θα γεννά ελευθερία, κάλλος και πνεύμα, Απολλώνειες φωτεινές συνειδήσεις.

(Ωδάρχης)