ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν το βρετανικό κέντρο επιχειρήσεων στην Ουκρανία

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ρωσικός στρατός έπληξε με πυραύλους τη βάση του Ουκρανικού Ναυτικού στο Ochachiv, μια πόλη στην περιοχή Nikolaev. Το συγκεκριμένο χτύπημα έβγαλε το Κέντρο Επικοινωνιών και το Τμήμα Πληροφοριών της Βρετανικής Υπηρεσίας Ναυτικών Επιχειρήσεων.

Πηγές στην Ουκρανία μας λένε ότι τουλάχιστον ένας ρωσικός πύραυλος ακριβείας έπληξε ακόμα και το περβάζι του Διοικητή της Βάσης!

Σύμφωνα μια πληροφορημένη πηγή ...."Η Βρετανία είναι υπεύθυνη για την επίθεση στη γέφυρα του Κερτς, τη δολιοφθορά NS1 και NS2, τη βύθιση του καταδρομικού Moskva και επίσης για τη χθεσινή επίθεση στη ναυτική βάση της Σεβαστούπολης στην Κριμαία. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να αρχίσετε  να σκέφτεστε να απομακρυνθείτε . Δεν θα σας αρέσει αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια…».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
πιο πιθανή ακόμα μία σκηνοθετημένη πανδειμία 2.11 (Δείμος) με χολιγουντιανά πυρηνικά τούτη τη φορά κλπ. Καθότι οι «αντίπαλες» πλευρές δρουν θεατρικά· διαλεκτικά αν θες και, οι αφέντες τους δεν είναι καθόλου μα ντιπ τζογαδόροι με τα δικά τους κεφάλια.

Π

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δηλαδή πιστεύεις ή βλέπεις κάτι σαν μία προσυμφωνημένη αρχή της τελικής λύσης των διαφορών μεταξύ των δύο βασιλέων της Σελήνης;;

Ανώνυμος είπε...

Ένα συμβιβασμό μάλλον, ανάπαυλα;

Π

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ένα συμβιβασμό μάλλον, ανάπαυλα;"

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό. Αν όντως ήθελαν αυτό, τότε ποιός ο λόγος επί θητείας της Liz Truss στην Αγγλία ξεκίνησαν αυτό το επικίνδυνο σχέδιο casus belli (σε σχέση με τη Ρωσία και τη Γερμανία). Μήπως πίστευαν οι Άγγλοι εντελώς βλακωδώς ότι θα μπορούσαν να κάνουν όλα αυτά επειδή νομίζουν ότι έχουν τον δικό τους πράκτορα της MI6 ως αρχηγό των Ρώσων (Πούτιν), κάτι που θα εξηγούσε τη βρετανική προθυμία να ρισκάρουν...

Μόνο που αυτός ο "Πουτιν" ΔΕΝ έχει απολύτως καμία σχέση με τον παλιό Πούτιν τον πράκτορα της MI6. Τον έχουν αντικαταστήσει....με κάποιον που του μοιάζει.Οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι πάνε για συμβιβασμό. Μάλλον για τελική λύση το κόβω . Είτε ο ένας θα επικρατήσει είτε ο άλλος....είτε κανείς από τους δυο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακόμα και ο θάνατος της Elisabeth ως παράγοντα ή ως ένα ΜΗ ΤΥΧΑΙΟ γεγονός που συνέβη επίσης κατά τη διάρκεια της θητείας της Liz Truss.!!! Το οποίο και αυτό πιθανώς οδήγησε στην απόφαση της Liz Truss να ξεκινήσει αυτό το επικίνδυνο σχέδιο (τελική αναμέτρηση), υπό την καθοδήγηση άλλων φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό."
Σίγουρος δεν είμαι σχεδόν για τίποτα, αλλά πως θα γίνει πιστευτό αν δεν φτάσει το παιχνίδι στα άκρα, από την άλλη νομίζω με όλα αυτά και άλλα στο παρασκήνιο ο σχεδιασμός ολοκληρώθηκε, μένουν οι τελευταίες πινελιές, θα τις δούμε σύντομα.
Και όταν έχεις βρει άξιο αντίπαλο γιατί να τον εξολοθρέψεις; Μετά πως θα διασκεδάζεις;
Ίσως τελικά θέλει πιο πολύ μυαλό για να χάσεις!

Π

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι αλλά ακόμα και έτσι να είναι, κάποιος πρέπει να παίξει τον ρόλο του μουτζούρη.Η Αγγλία θα είναι ο κύριος ένοχος στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος έχει ξεσπάσει και είμαστε στα μισά του.Όλα αυτά είναι προοίμιο για το απόλυτο φινάλε.Τα βιολογικά και χημικά όπλα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν πολύ σύντομα στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Βέβαια δεν έχει μεγάλη σημασία αν πρόκειται για το βρετανικό ναυτικό,για τον στρατό των ΗΠΑ, ΕΕ ή ΝΑΤΟ. Νομίζω ότι είναι σαφές σε όλους: Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε.

Ούτως η άλλως θα γίνουν στιγμιαίες σαρωτικές και δραματικές παγκόσμιες αλλαγές που θα επηρεάσουν την οικολογία ολόκληρου του πλανήτη. Ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο βασιλικούς σεληνιακούς οίκους θα τερματιστεί ΜΟΝΟ από ένα σημαντικό φυσικό γεγονός, την κλίση του άξονα της γης. Ως εκ τούτου, θα συμβούν επίσης μεγάλες πλημμύρες, ηφαιστειακές εκρήξεις, διακοπές ρεύματος, ηλεκτρομαγνητικές εκρήξεις και άλλα φαινόμενα. Ο καιρός θα αυξηθεί σε ακραία επίπεδα γύρω από αυτό το φυσικό γεγονός και στη συνέχεια θα μειωθεί ξανά και θα έρθει στα ίσα του.

Κάτι όμως που θα κάνει αδύνατο τον σύγχρονο "πολιτισμό" μας να ανακάμψει με την μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο σε όλα, όμως ακόμη και αν σταματούσαν όλα αύριο ως εκ θαύματος, η ζημιά έχει ήδη γίνει και είναι ανεπανόρθωτη.

Σε ένα άλλο τελικό σενάριο, ας το πούμε συνέχιση αντιπερισπασμού ή ανακουφιστικό συμβιβασμό.

Τις τελευταίες 2-3 βδομάδες μιλάνε όλοι για ‘βρώμικη βόμβα, καθαρή, λερωμένη κλπ‘.
Μια εικονική πυρηνική έκρηξη λοιπόν ας πούμε στην Ουκρανία, με όλο το τσίρκο, στολές, ΜΜΕ, ΟΗΕ και λοιπούς οργανωμένους οπαδούς (μήπως δεν μπορούν να τραβήξουν και να συντηρήσουν για όσο χρειαστεί τέτοια πομπή;), θα πάγωνε τον πλανήτη, πέρα από τις αλληλοκατηγορίες που θα έπαιζαν πρώτες, σε δεύτερο χρόνο θα ζητούσαν όλες οι πλευρές να επικρατήσει η λογική(!)

Συναντιούνται στο Basel της Ελβετίας και τα βρίσκουν.
Αποτέλεσμα: Η κινεζοποίηση της ζωής στην υφήλιο τετελεσμένη, "Build back better" επάνω στο πτώμα του παλιού και η ζωή συνεχίζεται, αλλά κάτι λείπει... Ο αποδιοπομπαίος τράγος: Το παρελθόν, ο πρότερος βίος.

Π