ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Όλα τα στρατιωτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν απενεργοποιήσει τους αναμεταδότες τους.

 

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kάτι περίεργο συμβαίνει από το πρωί της Δευτέρας στην Αμερική. Όλα τα στρατιωτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν απενεργοποιήσει τους αναμεταδότες τους. Τα αεροπλάνα δεν μπορούν πλέον να παρακολουθούνται από πολιτικές οντότητες ή μέσω Διαδικτύου.

Ακόμη πιο δυσοίωνο, ακούγεται η είδηση ​​ότι σε πολλά περιφερειακά αεροδρόμια στις ΗΠΑ, ειδικά αυτά που βρίσκονται αρκετά κοντά σε βάσεις πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ, τα μαχητικά και άλλα στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφέρονται εκεί αθόρυβα σε αυτά τα περιφερειακά αεροδρόμια, χωρίς καμία εξήγηση.

Μια πιθανότητα είναι ότι οι ΗΠΑ μετακινούν τα αεροσκάφη για να τα απομακρύνουν από πιθανούς στόχους πυρηνικής επίθεσης, όπως αεροπορικές βάσεις. Αυτό -θεωρητικά- θα επέτρεπε σε μερικά από τα στρατιωτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ να επιβιώσουν από ένα πυρηνικό πρώτο χτύπημα. Είναι σχεδόν το ίδιο όπως όταν ο στρατός μετακινεί αεροπλάνα ή πλοία για να αποφύγει έναν επερχόμενο τυφώνα.

Το περιφερειακό αεροδρόμιο στη Βόρεια Ντακότα είναι ένα τέτοιο εναέριο πεδίο όπου λέγεται ότι θα επανατοποθετηθούν στρατιωτικά αεροσκάφη. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 219 μίλια από την αεροπορική βάση Minot, μια βάση πυρηνικών όπλων.

Η είδηση ​​ήρθε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι ένας πολύ ασυνήθιστος και μεγάλος αριθμός στρατιωτικών αεροσκαφών εθεάθη να πετούν σε αυτό το αεροδρόμιο. Σε απόσταση 219 μιλίων από το Minot, το αεροσκάφος που στάλθηκε στο Page πιθανότατα θα επιζούσε από μια πυρηνική επίθεση εναντίον του ίδιου του Minot.

Ερωτήσεις που εγείρονται σήμερα σχετικά με στρατιωτικά αεροπλάνα χωρίς αναμεταδότες, είναι αν , ΟΛΑ τα στρατιωτικά αεροπλάνα έχουν τώρα φυσική επανατοποθέτηση;; Εάν ναι, γιατί;; Αναμένουν οι ΗΠΑ επερχόμενο πυρηνικό χτύπημα;; Ή μήπως οι ΗΠΑ σχεδιάζουν ένα πρώτο πυρηνικό χτύπημα κατά της Ρωσίας και ως εκ τούτου μετακινούν τα αεροπλάνα τους εν αναμονή μιας επίθεσης επιστροφής;;

Δεν υπάρχουν απαντήσεις....για την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: