ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Άλλο κάτοικος της χώρας και άλλο Έλληνας, υπάρχει τεράστια διαφορά στον τρόπο εκδηλώσεως της καταστάσεως, μιλάμε για εντελώς διαφορετική βιολογία είδους ανθρώπου και ψυχονοητικής κατάστασης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με ρωτάει τις προάλλες ένας σχολιαστής..." Μόνο το πολιτιστικό dna έμεινε αναλλοίωτο;Το κανονικό τι έπαθε;" ....Είπα να μην μιλήσω, αλλά δεν γίνεται με αυτά που βλέπω να γίνονται θα μιλήσω αλλιώς θα σκάσω.!! Θα τα πω αν και είναι σίγουρο ότι η αλήθεια πληγώνει όταν την λές δίχως "φτιασίδια". Το κανονικό λοιπόν dna ΔΕΝ είναι το ίδιο...άλλο dna ο κάτοικος της χώρας και άλλο ο Έλληνας.

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής. Σε αυτήν την ευλογημένη χώρα ΔΕΝ κατοικεί μόνο μια φυλή, ένα έθνος. Για αυτό... για όσους έχουν μελετήσει λίγο παραπάνω, από όσο πρέπει... έχοντας κατακτήσει την κρίση, σύγκριση και την διάκριση... και μπορούν να ξεχωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, χωρίς οι ίδιοι στην τελική να τα φάνε!!... Γνωρίζουν να διακρίνουν πολλά πράγματα, και για αυτό προσωπικά διαχωρίζω τον Έλληνα, από τον κάτοικο της χώρας των Ελλήνων.

Και λέω κάτοικο της χώρας και ΟΧΙ Έλληνα, διότι οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων, ειδικά μετά την επανάσταση και όχι "κάθοδο" των Δωριέων και Αιολών (ελληνικών φύλων), των Ηρακλειδών, των Μινύων κ.λ.π. που έμεινε στην ιστορία ως "κάθοδος των Δωριέων"... ήταν πάντα μια μικρή μειοψηφία. 

Το μεγαλύτερο μέρος των γηγενών κατοίκων ονομάστηκαν σαν Έλληνες μετά την "κάθοδο", μιας και τότε ήταν όπου άλλαξε το όνομα της άλλοτε χώρας Πελασγίας σε Ελλάς, εξ ου και οι κάτοικοι ονομάστηκαν σαν Έλληνες, χωρίς όμως οι περισσότεροι εξ αυτών να έχουν καν γενάρχη τον Έλληνα, αλλά τον Πελασγό. Η τεράστια διαφορά μεταξύ Πελασγού και Έλληνα είναι στον τρόπο εκδήλωσης της καταστάσεως... μιλάμε για εντελώς διαφορετική βιολογία είδους ανθρώπου, και ψυχονοητική κατάσταση. Στην ουσία ο Πελασγός είναι ο βιβλικός "Αδάμ"...ο χωμάτινος άνθρωπος. Αυτός που προσκυνά παντόφλες.!!!

Για τους πραγματικούς προγόνους και προπάτορες των Ελλήνων,  π.χ Δωριείς, Αιολείς, Δυμάνες, Υλλείς (Ηρακλείδες) και τέλος οι Ίωνες,  στην ουσία η «κάθοδος των Δωριέων» ήταν μια εσωτερική επανάσταση εναντίων όλων των Πελασγικών φύλλων της Αργείας ομοεθνίας… τα Αργοναυτικά ήταν η έναρξη της πτώσεως των Πελασγών, τα Τρωικά ήταν το τέλος. Βεβαίως τα ελληνικά φύλλα μέσα στον Πελασγικό κόσμο ήταν υπό καθεστώς σκλαβιάς, για αυτό και με την πέμπτη ευκαιρία έγινε της πόρνης. Και θα ξαναγίνει της πόρνης. Διότι στην πραγματικότητα....δεν είχαμε Κάθοδο των Δωριέων....αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Όποιος νομίζει ότι δεν ξέρει τι γράφω, ας ψάξει και ας ερευνήσει  ποιοι ήσαν αυτοί που κατεδίωξαν τους Μυρμιδόνες από την Αίγινα, η έστω τους Μινύες.

Οι Έλληνες ουδέποτε ήμασταν ειδωλολάτρες ,άσχετα αν μας κατηγόρησαν ως ειδωλολάτρες. αφού μας πέρασαν δια πυρός και σιδήρου για να μας εκχριστιανίσουν βίαια...για να έρχονται σήμερα να  μας προτείνουν για προσκύνημα παντόφλες, αυτοί που μας κατηγορούσαν ως ειδωλολάτρες.!!!! Μιλάμε για παράνοια.

Ο Έλλην λόγο φύσεως ΕΙΝΑΙ ΟΝ. 

Ο Έλληνας δεν είναι παρτάκιας, δεν προσκυνά παντόφλες, δεν ψηφίζει διαχρονικά λαμόγια, δεν είναι παιδεραστής, δεν είναι ρεμάλι, δεν είναι υπηρέτης κομμάτων και θρησκειών , δεν είναι προδότης της φυλής και του έθνους του. 

 Όσοι ΕΙΝΑΙ Έλληνες (και όχι απλά Πελασγοί) δεν έχουν κάτι να φοβηθούν, από όλα αυτά. Ο φόβος είναι για όσους απλά κατοικούν (ως άλλοι μονοκύτταροι οργανισμοί) στην χώρα των Ελλήνων.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι για κάθε μαργαριτάρι που πετάς να παραθέτεις αξιόπιστες πηγές απο κάτω για να εμβαθύνουμε έτι περισσότερο. Τέλος και για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να τονίζεις συνεχώς στα άρθρα σου ότι όλα όσα αναφέρεις είναι αποκυήματα της φαντασίας σου, ιδίως όταν καταπιάνεσαι με φυλετικές "φαντασιακές" ιστορίες. Δεν είμαστε εδώ για να μάθουμε την αλήθεια αλλά για να ανταλάξουμε απόψεις επί του φανταστικού και μόνο. Νομίζω ότι τα σχολικά βιβλία αρκούν για να μάθουμε την πραγματική ιστορία, όσοι δε, το γουστάρουν το αντικείμενο παρακολουθούν και ΣΚΑΙ. Ο νοών νοήτω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 24 Οκτωβρίου 2022 - 5:43 μ.μ.

Δεν γαμιέσαι λέω μπας και ξελαμπικάρεις.! Άντε που μου θες και πηγές....στα ζώα ότι και να δώσεις πάλι ζώα θα μείνουν.Τράβα αλλού να σου δώσουν πηγές, εμείς εδώ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΗ. Αυτό φυσικά ήταν το λάθος των Ελλήνων...που έδωσαν γνώση στα ΖΩΑ . Και αυτά αντί να το εκμεταλλευτούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την γνώση και να γίνουν άνθρωποι έγιναν ΤΕΡΑΤΑ.

Και εννοείται ότι δεν έχω τίποτα με τα ζωάκια της φύσης...αλλά μόνο με το δίποδο κουνάβι που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, και επειδή νομίζει ότι έχει ένα ελληνικό όνομα στην ταυτότητα αυτομάτως είναι και Έλληνας.

Μην ξαναπατήσεις εδώ...εδώ είναι για ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Είπες

"Ο Έλλην λόγο φύσεως ΕΙΝΑΙ ΟΝ."

Μπορεί. Δεν λέω.

Αλλοι ίσως όμως λόγο παρα-φυσεως ΕΙΝΑΙ OFF.


“Some men are wise and some are otherwise.”


Πηγή
https://www.goodreads.com/quotes/292307-some-men-are-wise-and-some-are-otherwise#:~:text=Quote%20by%20Tobias%20George%20Smollett,wise%20and%20some%20are%20otherwise.%E2%80%9D


Χεχεχε!!!!
Υγ- μπόλικη παντόφλα που χρειάζεται για να ρθει φως....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υγ- μπόλικη παντόφλα που χρειάζεται για να ρθει φως...."

Αν σου πω ότι αυτό είχα πριν 5 λεπτά στο μυαλό μου..θα με πιστέψεις;; Και μάλιστα παντόφλα Νο 47 για να έρθουν στα ίσια τους. χα χα

Ανώνυμος είπε...

Ε τι περίμενες να σου πει τώρα ο πυγαίος καλικάντζαρος

Π

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ε τι περίμενες να σου πει τώρα ο πυγαίος καλικάντζαρος"

Έχεις δίκιο και να πούμε εδώ στους αναγνώστες ότι πυγαίος σημαίνει αυτός που έχει ουρά. «τῶν πτερύγων καὶ τοῡ πυγαίου ἄκρου», Ηρόδοτος.

Πολλοί γεννιούνται με ουρά, εντάξει μην φανταστούν μεγάλη...μια ουρίτσα την οποία αργότερα με εγχείρηση πάνε και την αφαιρούν. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν ανήκουμε όλοι στο ίδιο είδος. Έχει γεμίσει ο τόπος από καλικάντζαρους, γύρω μας.

Και επειδή ΔΕΝ μπορούν να μπούν στην αυτόπορο διαδικασία επαναγωγής της κακερματισμένης εικόνας ενός "Προτύπου" ..και της ανασύστασής της μέσα στην ψυχοσύνθεσή τους, όπως έχουν την ικανότητα οι Έλληνες...θέλουν να γίνουμε όλοι σαν αυτούς.

Το οποίο (Πρότυπο) ναι μεν έχει τριτογεννηθεί,

ναί μεν έχει παραμερισθεί,

ναι μεν έχει αγνοηθεί παντελώς από τους ανθρώπους,

δεν παύει όμως να επικοινωνεί και να ευεργετεί,

όποιον έχει καθαρή καρδιά και

με πάθος αναζητεί την υπέρτατη αλήθεια.

Ζούμε πράγματι σε ένα κόσμο βαθειά νυχτωμένο άπληστο,καιδεν παύουν όμως οι καλικάντζαροι την ίδια ώρα να ροκανίζουν το Δένδρο της ζωής κάθε δευτερόλεπτο που περνά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
ΦΙΛΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ ,ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ (ΑΝΩΝΥΜΟΣ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε έχε χάρη που σε εκτιμώ αλλιώς δεν θα έπερνες απάντηση. Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι στους αναγνώστες σου; Το γεγονός ότι ο Εθνικισμός διώκεται είναι κάτι το πρωτόγνωρο για σένα; Κάθε τι που παρεκλίνει απο το επίσημο αφήγημα διώκεται και δή όταν αυτός που το λέει το υπογράφει με το όνομα και την IP του οπότε τι μας μένει; Μα φυσικά το φαντασιακό, ΚΑΝΕΙΣ δεν διώκει τα παραμύθια εξού και οι μύθοι που έφτασαν στο σήμερα παρ'όλα όσα περάσαμε σαν λαός. Κανένας δεν διανοήθηκε να διώξει και να ξεγράψει τα παραμύθια, απλούστατα διότι είναι παραμύθια και για τον κοινό νού δεν έχουν την παραμικρή χρηστική αξία. Περίμενα μια πιο λιτή και λακωνική απάντηση, ελπίζω πως τώρα έγινα περισσότερο κατανοητός.

*Οι λοιποί ανώνυμοι που με κράξανε για το ότι αναρτώ ως ανώνυμος ας κοιταχτούν στον καθρέπτη.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΨΕΥΔΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Σ(κ)λάβα ψυχή, σ(κ)λάβο αίμα,
καμιά ελληνική αρετή...

Ψεύτικοι άνθρωποι,
ψεύτικοι θεοί, ψεύτικη ζωή,
μαϊμουδάκια περίτρομα,
της κάθε μαμμόθρεπτα
νεκροφίλου θρησκείας..

ποτέ δεν θα γίνουν αυτοί
κανονικοί άνθρωποι.

(Ωδάρχης)


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε έχε χάρη που σε εκτιμώ αλλιώς δεν θα έπερνες απάντηση."

Δηλαδή αν δεν με συμπαθούσες τι περισσότερο θα έλεγες;;; Μου ήρθες εδώ με υφάκι να μου πεις μέσα στα μούτρα μου ότι πετάω μαργαριτάρια και ότι αυτά που γράφω είναι αποκυήματα της φαντασίας μου.!! Τεράστιο φάουλ.

Δεν ξέρω πως σε έχουν μαθημένο αλλά ο γράφων μαγκιές δεν σηκώνει από κανέναν. Και αυτό γιατί μου είναι αδιάφορο αν με συμπαθούν η με αντιπαθούν, η ακόμα καλύτερα να με μισούν. Όταν γράφω κάτι ο σκοπός μου δεν είναι να πείσω κανέναν. Όποιος θέλει τα δέχεται και όποιος δεν θέλει πάλι είναι ελεύθερος να μην τα αποδεχτεί. Δεν μπορεί όμως ΚΑΝΕΙΣ να έρχεται εδώ μέσα στο ηλεκτρονικό μου σπίτι για να μου πει ότι πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Όποιου δεν του αρέσει αυτός ο απλός ΚΑΝΟΝΑΣ είναι ελεύθερος να πάει να διαβάσει και να σχολιάσει όπου θέλει. Αυτά που γράφω εδώ...δεν τα γράφω τόσο για τους αναγνώστες ούτε για το κοινό...για μένα τα γράφω για να έχω την συνείδηση μου ήσυχη τα βράδια και να κοιμάμαι πανεύκολα.

Ένα μνημόσυνο κάνω για την ψυχή μου...γιατί όταν θα έρθει η ώρα να αναχωρήσω από εδώ θα ξέρω ότι εγώ το καθήκον μου το έκανα. Άσχετα αν κάποιοι θέλουν αποδείξεις σαν άπιστοι Θωμάδες. Δεν είμαι ούτε καλός ούτε ευγενικός...το έχω γράψει πολλές φορές ότι είμαι πολύ κακός τύπος...και μου αρέσει που είμαι κακός. Συνειδητά είμαι κακός...γιατί αυτός ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το γεγονός ότι ο Εθνικισμός διώκεται είναι κάτι το πρωτόγνωρο για σένα;"

Για ποιόν εθνικισμό μιλάς;; Για τον εθνικισμό του Νεοδημοκράτη;; Τον εθνικισμό του Χρυσαυγήτη;; Του Πασόκου μήπως;; Μήπως τον εθνικισμό των Κουκουέδων;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ σήμερα πάρτο χαμπάρι....διότι δεν γίνεται να είναι κανείς εθνικιστής και να πηγαίνει να ψηφίζει Ν.Δ, Πασόκ, Τσύριζα, ΚΚΕ, την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα. Νομίζουν ότι είναι εθνικιστές αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο. Νομίζουν ότι είναι Έλληνες...αλλά δεν ζούν και δεν πεθαίνουν σαν Έλληνες.

Όποιος σας λέει ότι είναι εθνικιστής σας πουλάει φούμαρα....για να διωχτεί ο εθνικισμός θα πρέπει πρώτα να υπάρξει ΑΥΤΟΝΟΜΑ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ...και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Με το που πάει να δημιουργηθεί κάτι ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ τσουπ τα πρακτόρια εισχωρούν, τα διάφορα "ζιζάνια" και γαμιέται το θέμα ακόμα από την αρχή της ύπαρξης του.

Ο αγνός και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ εθνικισμός ναρκοθετείται από τα εγχώρια και εξώτερα πουσταριά που κυβερνάνε την χώρα. Και κυρίως αυτοί που μιλάνε για εθνικισμό ΔΕΝ είναι Έλληνες.

Ο Έλληνας δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι είναι εθνικιστής...το έχει μέσα του από την στιγμή της γέννησης του. Δεν χρειάζεται κανένας να του πει ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , διότι το πράττει μόνος του. Η ζωή μας είναι η έμπρακτη φιλοσοφία μας. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Κομμάτι της ζωής μας είναι και οι απαντήσεις μας εδώ μέσα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" *Οι λοιποί ανώνυμοι που με κράξανε για το ότι αναρτώ ως ανώνυμος ας κοιταχτούν στον καθρέπτη."

Ουδείς ανώνυμος σε έκραξε...όλοι γράφουν με ψευδώνυμο. Ο μόνος που σε έκραξε ήμουν εγώ. Και για αυτό φταίς εσύ, και κανένας άλλος.