ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Κλάπηκαν 3600 λίβρες χρυσού χρυσού από το αεροδρόμιο του Καναδά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η αστυνομία στο Τορόντο και τις γύρω περιοχές είναι έξαλλοι αναζητώντας 3.600 λίβρες χρυσό ράβδο που κλάπηκε από το αεροδρόμιο Pearson στο Τορόντο του Οντάριο. Ο χρυσός λέγεται ότι αξίζει πάνω από 100 εκατομμύρια* δολάρια.

Η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ερευνά μια ληστεία χρυσού στο διεθνές αεροδρόμιο Pearson. Ο χρυσός που εξορύσσεται στον Καναδά μπορεί να ταξιδέψει τώρα μέσω του αεροδρομίου Pearson προς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η περιφερειακή αστυνομία Peel, η οποία είναι υπεύθυνη για την περιοχή, ζήτησε τη βοήθεια των Mounties, είπε το RCMP. 

Η Toronto Sun ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη ότι είχαν κλαπεί 3.600 λίβρες χρυσού που μετακινούνταν μέσω του αεροδρομίου. Η εφημερίδα ανέφερε ότι η κλοπή πιθανότατα συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα**.

3600 λίβρες = 52500 ozt. Επί του παρόντος, ο χρυσός είναι 2.003,28 $ ΗΠΑ / ουγκιά. Επομένως, η τιμή ήταν 105.172.200 $. Βέβαια η τιμή του χρυσού πιθανότατα θα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ αύριο.

Δεν θα εκπλαγώ αν ΔΕΝ υπήρχε ασφάλεια. Μη περιγραφικά κουτιά στοιβαγμένα σε μία ή δύο παλέτες. Σε μια αποθήκη με πράγματα που πηγαινοέρχονται συνεχώς, περονοφόρα ανυψωτικά να κουμπώνουν με φερμουάρ ανάμεσα στις σχάρες, τα φορτηγά και τα οχήματα φόρτωσης αεροπλάνων. Κάποιος πολύ απλά μετακίνησε μια παλέτα χωρίς τα επίσημα έγγραφα. 

** Μεταξύ του οργανωμένου εγκλήματος βάλτε και την κυβέρνηση. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, άλλη μια ανεξιχνίαστη ληστεία χρυσού από το ίδιο αεροδρόμιο. Συνέβη το 1952

Δεν υπάρχουν σχόλια: