ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Μόλις είπαν στις ΗΠΑ .... Fuck-Off and Die.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι τιμές για ένα βαρέλι πετρελαίου εκτινάχθηκαν 7 έως 8% χθες το βράδυ στις προκαταρκτικές συναλλαγές της αγοράς, μετά την ανακοίνωση του ΟΠΕΚ+ για μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά περίπου 1,1 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Χθες το βράδυ, το πετρέλαιο έφτασε τα 80,98 δολάρια το βαρέλι και συνεχίζει να αυξάνεται σήμερα.


Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι κορυφαίοι παραγωγοί πετρελαίου στη Ρωσία και στην Ινδία συμφώνησαν να αλλάξουν τον μηχανισμό τιμολόγησης της αγοράς που χρησιμοποιούν για την τιμολόγηση των συναλλαγών πετρελαίου.

Ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στη Ρωσία και το κορυφαίο διυλιστήριο της Ινδίας συμφώνησαν να υιοθετήσουν το σημείο αναφοράς για την τιμή του πετρελαίου του Ντουμπάι με επίκεντρο την Ασία . Έχουν εγκαταλείψει το σημείο αναφοράς Brent που υπάρχει στην Ευρώπη. Τα πράγματα αλλάζουν.

Αυτό θα διευκολύνει πολύ τις χώρες να αγοράσουν πετρέλαιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΗΠΑ! Αυτό είναι τεράστιο. Μόλις είπαν στις ΗΠΑ ...Fuck-Off and Die.

Βασικά, τσιγαρίζουν το μπέικον της Δύσης και δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα άλλο οι Τζώνηδες για αυτό εκτός από τον πόλεμο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ γιατί μοιάζεις να επιχαίρεις για κάτι τέτοιο;
Θα μας οδηγήσει σε περισσότερη ελευθερία;
Ή απλά θα αλλάξουμε επικυρίαρχο;
Είναι προτιμητέοι οι Κινέζοι ή οι Ρώσοι επικυρίαρχοι;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 4 Απριλίου 2023 στις 11:57 π.μ

Γιατί να μην χαίρομαι;; Σε ποιούς έχουμε δώσει την χώρα και την έκαναν ολόκληρη αμερικάνικη βάση χωρίς κανένα αντάλλαγμα , και αντί να πούνε ένα ευχαριστώ κοιτάνε να παραδώσουν το μισό Αιγαίο στους μογγόλους όπως το 1974 παρέδωσαν την μισή Κύπρο στου τούρκους.!!

Με ποιούς είμαστε σύμμαχοι υποτίθεται;; Με τους Ρώσσους η μήπως με τους Κινέζους;; Αν έτσι μας συμπεριφέρεται ένας σύμμαχος ΔΕΝ πρέπει να περιμένουμε απολύτως τίποτε από Ρωσία και Κίνα. Βλέπω πως συμπεριφέρεται το Τυφώνειο Ιερατείο στου κινέζους πολίτες και φαντάζομαι πως θα συμπεριφερθεί ακόμα χειρότερα στους λευκούς δυτικούς.

Με αυτούς όμως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ.!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ;; Η ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ;;; ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.