ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Θέλουμε ΔΕΚΑ FDI και όχι το ιπτάμενο μπιφτέκι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε στο άρθρο : "Η διασύνδεση αυτή, πέραν του γενικότερα άκρως απαράδεκτου πλαισίου στο οποίο τίθεται, βάζει το όλο θέμα σε μια επικίνδυνη ατραπό χωρίς τέλος."

Υπάρχουν πιθανότητες να τα γλιτώσουμε και καμιά απ' τις δύο χώρες (Ελλάδα και Τουρκία) να μην τα αγοράσει.

Αυτό μας συμφέρει από λογιστική άποψη και επιχειρησιακή ταυτοχρόνως. Αφού οι Αμερικανοί δεν είναι σταθεροί σύμμαχοι και δεν φαίνονται ένθερμοι να μας αποδεσμεύσουν τα όπλα που θα κρατήσουν τον Τούρκο μακριά. Απ' την άλλη εμείς θα φέρουμε την αεροπορία μας ποιο κοντά στην Ευρώπη.

Με επιπλέον αγορά Rafale και γενικά η άμυνα της Ελλάδας θα βρει καταφύγιο εντός ευρωπαϊκών θεσμών. Θέλουμε ΔΕΚΑ FDI.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

50 χρόνια αφ' ότου είπαν του Χατζηδάκη στην γιουροβύζο να κόψει το λαιμό του με τις τουρκικές απειλές, μιλάμε ακόμα για καταφύγιο στοι βρωπαϊκοί θεζμοί;;; Όσο για τα φ-35: αφοπλισμός. Γιατί όπως είπε και ο μέγας Τραμπάκουλας: ΝΑΤΟ πούλο! Αιωνία του η μνήμη και ζωή σε λόγου σας...

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα , να και ένα ευχάριστο νέο , στο καλό και να μας γράφουν για την φόλα 35 , έχουμε και δημοσιοκάφρους αν θέλουν να τους στείλουμε ευχαρίστως να τους δώσουν τα φώτα της υποτέλειας αν θέλουν . Άντε να μπει άλλη μια ευρωπαϊκή χώρα στην λίστα f35 να πάνε οι ελεύθερες θέσεις για παραγγελίες μετά το 40 να γλιτώσουμε .

kakos04