ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024..

Διανύουμε τον μήνα του Οκτώβρη με έκλειψη ξεκινά κάτι που θα αφαιρέσεται κάποιοι σχετικά με σχέσεις, συνεργασίες η κάτι θα προσθέσετε άλλοι. Γενικά το κλίμα όμως είναι ΜΗ διαπραγματεύσιμο. Κάνεις πίσω για το τίποτε.

Πόσο μάλλον με την κορύφωση της έκλειψης αύριο στις 2/10 στην Πανσέληνο στις 17/10 την Κριαρίσια δύναμη και αγριάδα. Πολεμική φιγούρα ο Άρης από τον Καρκίνο συμμετέχει και στις δύο με ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Πολύ άσχημη όψη. Δύσκολες συνθήκες εάν κάνεις πόλεμο, δύσκολες συνθήκες όμως και εάν αγαπάς. Με τα λεφτά τα δύσκολα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό κάποιες κρυφές συμφωνίες, αλλά και κάποιες αποκαλύψεις κυρίως σκάνδαλα. 

Νεύρα θυμός...ο Άρης πολύ θυμωμένος μαζεύεται και θα κάνει ΜΠΑΜ...μένει ως τον Απρίλη στον Καρκίνο....Πόλεμοι και συμμορίες. Πόλεμοι στην Μέση Ανατολή...Ζυγός ο Νετανάχιου, πόλεμος και στην Ρωσία...Ζυγός και ο Πούτιν...πόλεμος εκλογών και στις ΗΠΑ ...Ζυγός και η Καμάλα.
 
Και οι 3 πλανήτες στις τελευταίες μοίρες...Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας ψάχνουν μέσα από τον χαρταετό πως να κλείσουν τα ζητήματα των ανθρώπων.. Φτωχά μυαλά και άδειες τσέπες είναι ότι χειρότερο μέσα στην γκρίνια της καθημερινότητας. Βήμα βήμα κάποιοι θα αποχωρήσουν από την ζωή σε άλλο...πεδίο. Κάποιοι θα μείνουν να πολεμούν για να δουν το Φώς, και για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Οκτώβρης προλογίζει τα δύσκολα του χειμώνα, αλλά ο Μάης θα φέρει το κάτι καλύτερο. Πως λέμε "ζήσε Μάη μου να φάς τρυφύλι". Ελπίζω να είστε τυχεροί και φυσικά να έχετε Γνώθι Σαυτόν.

Καλό Μήνα....Το 2025 θα έρθει με μεγάλες αλλαγές, το ταξίδι ξεκινά...προσδεθείτε.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ζυγος και γω.
Πολεμος παντου βουρ στον πατσα.
Καλο χειμωνα σε ολους.
Οτι ερθει θα το αντιμετωπισουμε...