ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

İsrail, Hizbullah'la işini bitirdiğinde, sıradaki hedef Türkiye olacak. ..Μετάφραση : Μόλις τελειώσει το Ισραήλ με τη Χεζμπολάχ, η Τουρκία θα είναι ο επόμενος στόχος

 https://pbs.twimg.com/media/GYx8k4HXQAYmKbx?format=jpg&name=900x900 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Και αφού η Τουρκία έκανε ότι μπορούσε για να σπρώξει την Χαμάς (και όχι μόνο) εναντίον του Ισραήλ , και αφού είδε ότι το Ιράν έκανε πίσω στο να χτυπήσει το Ισραήλ , βγήκε σαν πουτανίτσα να ζητήσει από τον ΟΗΕ να χτυπήσει στρατιωτικά το Ισραήλ.!!!

Αν είχες τα κότσια Έρντυ κάντο εσύ.! Γιατί δεν χτυπάς στρατιωτικά το Ισραήλ;; Εδώ ο Νετανιάχου είχε τα αρχίδια από τη Νέα Υόρκη να διατάξει το χτύπημα στον Νασράλα. Χρησιμοποίησε κρυπτογραφημένες στρατιωτικές επικοινωνίες από τη Νέα Υόρκη με το Ισραήλ για να διατάξει τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα της Χεζμπολάχ και στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από το δωμάτιο στο οποίο πραγματοποίησε την εντολή για τη δολοφονία.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ήταν σαν χαστούκι στις Ηνωμένες Πολιτείες...διότι το Ισραήλ διέταξε μια δολοφονία από τις ακτές τους, μέσα από το έδαφος των Τζώνηδων και μετά καμάρωναν ότι το έκαναν από εκεί. βγάζοντας τη φωτογραφία.

Και επειδή μας διαβάζετε εκεί στην Τουρκία να σας το πούμε και στην γλώσσα σας για να το καταλάβετε καλύτερα ....İsrail, Hizbullah'la işini bitirdiğinde, sıradaki hedef Türkiye olacak. ..Μετάφραση : Μόλις τελειώσει το Ισραήλ με τη Χεζμπολάχ, η Τουρκία θα είναι ο επόμενος στόχος.

Ήδη οι Ισραηλινοί μιλάνε για...για «επέκταση της εκστρατείας». Θα γίνει πανηγύρι, και ετοιμάσου Έρντυ για Κουρδιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: