ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Η χούφτωσαν οι Ισραηλινοί τους Ρώσους η είχαν κανένα στοκ η χεσπολάδες παραδίπλα, για να εκμεταλλευτούν την Ρωσική παρουσία, και τους τσουτσούρωσαν οι Ισραηλινοί.

 #BREAKING: For the first time in history, the #Israel Air Force targeted a #Russian military base! #Hmeimim Air Base in #Latakia was targeted by the #IsraeliAirFoce over its recent use by the #IRGC Quds Force for sending weapons to #Syria in-order to be delivered to #Hezbollahpic.twitter.com/HkwIOLQIu5

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι παίζει ρε παιδιά χούφτωσαν οι Ισραηλινοί του Pωσους στην Khmeimim;; Ή είχαν κανένα στοκ η χεσπολάδες παραδίπλα, για να εκμεταλλευτούν την Ρωσική παρουσία, και τους τσουτσούρωσαν οι Ισραηλινοί;;

Έγραψαν ότι χτυπήθηκε ρωσική βάση στην Συρία, και πάει το ψωλοβροντι σύννεφο στα ελληνικά μμεδάδικα.  ΨΩΛΟΝ ΒΡΟΝΤΑ γέροντα.

Τα γεγονότα είναι ότι χθες το βράδυ, το κράτος του Ισραήλ πραγματοποίησε επίθεση σε ρωσικές βάσεις στη Συρία, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία επέτρεπε την παράδοση όπλων από το Ιράν σε αυτές τις βάσεις, για μετέπειτα μεταφορά στη Χεζμπολάχ στον Λίβανο. 

 Ο λόγος που το έκανε αυτό το Ισραήλ δεν έχει καμία σημασία για τους Ρώσους. Στο μυαλό των Ρώσων, είναι κυρίαρχοι, είναι πυρηνική δύναμη και υπερδύναμη, και θα κάνουν όπως γουστάρουν αυτοί. Πιστεύεται ευρέως ότι η Ρωσία θα αντεπιτεθεί απευθείας στο Ισραήλ.Το πώς θα γίνει αυτό και πόσο σοβαρό θα είναι, μας είναι εντελώς άγνωστο αυτή την ώρα. Ήδη στη ρωσική κρατική Δούμα γίνεται λόγος για κήρυξη πολέμου. Αλλά αυτό είναι μόνο συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δεσμευτεί να υπερασπιστούν το Ισραήλ, αλλά το Ισραήλ χτύπησε πρώτο . Δεν έχει σημασία ΓΙΑΤΙ χτύπησαν πρώτοι, το έκαναν. Άρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι θέμα «υπεράσπισης» του Ισραήλ γιατί οι Ισραηλινοί έβγαλαν το πρώτο αίμα. Οι ΗΠΑ, ωστόσο, βρίσκονται υπό τον πολιτικό έλεγχο του Ισραήλ επειδή τα χρήματα από αυτή τη φυλή έχουν αγοράσει μεγάλο αριθμό Αμερικανών πολιτικών. 

Τα πράγματα πλέον ξεφεύγουν από τον έλεγχο πιο γρήγορα από όσο μπορεί να σκεφτεί η Διπλωματία. Σήμερα είναι μια κομβική ημέρα στην παγκόσμια ιστορία. Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός. Οι Ισραηλινοί σφράγισαν τη μοίρα τους - και τη δική μας επίσης. Η ζωή όπως την ξέρουμε, μπορεί να μην είναι ποτέ η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: