ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Κάποια πράγματα μας τα έλεγαν κάποιοι εδώ και 30 χρόνια, παράδειγμα το «Ίδρυμα Ιπεκτσί». Συνήθως η C.I.A. χρησιμοποιεί κάποιους ανθρώπους – συνδέσμους, από τις δομές ενός υποχείριου κράτους προς τις Η.Π.Α. ώστε να αποτελούν τους συνδέσμους πολιτικής ασφάλειας του πλέγματος των αμερικάνικων συμφερόντων… έτσι υπάρχουν άνθρωποι (μαριονέτες) – σύνδεσμοι, προς την Τουρκία και από την Τουρκία προς την Ελλάδα… η έστω προς το Ισραήλ και αντιστρόφως. Αυτοί οι άνθρωποι – πολιτικής ασφαλείας ζουν ανάμεσα μας, και έχουν απόλυτη κάλυψη όταν συμμετέχουν μαζικά και ενεργά σε κάποιο οργανωμένο σχέδιο… βεβαίως βραβεύουν, η βραβεύονται από ιδρύματα, λέσχες, κλαμπ κ.λ.π. κάνοντας τις «κατάλληλες» γνωριμίες επί του πλέγματος των αμερικάνικων συμφερόντων.

 Όπου βλέπεις «φιλότουρκους»… «φιλοισραηλινούς»… «φιλοαλβανούς»  άτομα να μιλάνε για ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ κ.λ.π. είναι καρατσεκαρισμένοι σύνδεσμοι σχέσεων πολιτικής ασφάλειας, όπου από το επιφανειακό επάγγελμα τους, καταλαβαίνεις και τον ρόλο τους, επί του πλέγματος. Σε αρκετές περιπτώσεις οι σύνδεσμοι του πλέγματος, ανεξαρτήτως κράτους, καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα και μόνο σκοπό. Πριν από μερικούς μήνες σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm… άκουγα ότι ο F.S.A. και Al Nursa ήταν αντάρτες και όχι τρομοκράτες! Αυτή όμως είναι μια άποψη του State Department για τις τρομοκρατικές οργανώσεις στην Συρία… το πρόβλημα σε αυτό έγκειται ότι ο Real Fm υποτίθεται ότι δεν είναι ραδιοφωνικός εκπρόσωπος του State Department… η μήπως είναι;!

Αυτές τις μέρες διαβάζω περί της δηλώσεως του Κιτσίκη...." Ζητώ συνομοσπονδία μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας." .

Υ.Γ  Όταν γράφω εδώ και αρκετό καιρό (από το καλοκαίρι του 2016) ότι τα ζητήματα μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας θα λυθούν με πολιτικούς τρόπους (κατά Β. Λίντλχαρτ Υψηλή Στρατηγική), γνωρίζω το τι γράφω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: