ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Ίσως κάποια στιγμή το 62%  ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 από απλή εκ του ασφαλούς πολιτική εντολή, να μετουσιωθεί σε 62%+ αποχή από την φορολογική δήλωση.... τότε πραγματικά θα αποτελεί την αρχή της επαναστάσεως, μέχρι τότε έχουμε δρόμο.
 Άλλο η αποχή από τις εκλογές, που είναι στην ουσία πολιτική παθητική αντίσταση ! Και άλλο η μετουσίωση αυτής της παθητικής αντίστασης  σε ενεργή πολιτική αντίσταση, σε αυτό που δεν θέλεις να συμμετάσχεις δεν θέλεις να σου φέρουν με το ζόρι , με την ΜΗ  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.!! 

  Και αν κάποιοι πουν ότι αν δεν καταθέσουν φορολογική δήλωση, θα τους κατασχέσουν το σπίτι τους... η απάντηση είναι απλή. Το διατραπεζικό χρέος το πέρασαν σε διακρατικό χρέος, έτσι η ιδιωτική σου περιουσία μετουσιώθηκε - μετατράπηκε εν μια νυκτί σε εθνικό κρατικό κεφάλαιο! Το σπίτι σου, το χωράφι σου, το αυτοκίνητο σου κ.λ.π. μπορεί να τα κατέχεις εσύ, αλλά θεωρούνται πλέον κρατική περιουσία, αργά η γρήγορα θα ρευστοποιηθούν για να αποπληρώσεις ένα πλαστό κατά ουσία τραπεζικό χρέος, που δημιουργήθηκε για να αποτελέσει οικονομική κρατική μαύρη τρύπα! Εκεί ακριβώς έρχεται και το περιουσιολόγιο... ότι έχεις δεν θεωρείται δικό σου ως ιδιοκτησία σου... αλλά ως ιδιοκτησία της Ελληνικής Δημοκρατίας και θα ρευστοποιηθεί υπέρ αυτής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: