ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Μαΐου 2018

NASA Shows Giant Coronal Hole on Sun

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ανθρωπότητα δεν έχει πολύ καιρό ακόμα, πριν την τελική και ολοκληρωτική "έκλαμψη" ή "εκπύρωση" όπως την έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες.Κάτι που έγινε το 2015  πάνω από την Ευρώπη , σε μικρή έκταση ,και έχει σχέση με τα πειράματα του C.E.R.N. και κάποια άλλα συναφή.Στο συγκεκριμένο πείραμα έγινε τεράστια απορρόφηση συμπαντικού αιθέρος μέσα και πάνω από την ατμόσφαιρα της Ευρώπης για χάρη του πειράματος και είχε σαν αποτέλεσμα πολλά και διάφορα και κυρίως την αχρήστευση του ίδιου του πολλαπλασιαστή για αρκετό διάστημα. Ξεχνάνε  τα "σαίνια" της Ν.Α.S.Α* ότι ο Αιθέρας (η Αθηνούλα) έχει άμμεση σχέση με τον ΖΕΥ...δηλαδή τον Ήλιο. Και ότι ξεπετάχτηκε απο το "κεφάλι" του πατέρα της (του ήλιου) κατόπιν βοήθειας του Ηφαίστου (ΠΥΡ) !!!!ΓΙΑΤΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ.ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΓΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

* NASA (Nοthing About Space Administration)

NASA has published a video showing the sun's activity. The recording was made by a satellite of the Solar Dynamics Observatory (SDO) in early May.
The video was captured using deep ultraviolet range filters, so that the large coronal hole would be visible on the solar disk. Beneath the coronal hole there is a darker area in the heliosphere with an increased solar wind speed. Reduced brightness of coronal holes is associated with the mass escape of plasma from these regions into interplanetary space.
Περισσότερα εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: