ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Hellenic Air Force F-16s (Including A Brand New Special Color) Visit Aviano Air Base On Their Way To NATO Tiger Meet in Poland

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Τα έλεγα και το 2016....Στο Ν.Α.Τ.Ο. ανήκει η Ελλάδα από το 1952, δηλαδή εδώ και 66 σχεδόν χρόνια! Είναι άγνωστο το πότε θα καταλάβουμε ότι και εμείς είμαστε νατοϊκή δύναμη! Και σύντομα θα χρησιμοποιηθούμε ως νατοϊκή δύναμη....εναντίων της Ρωσίας.!!Κάθε άσκηση αποτελεί τμήμα προπολεμικής σύγκρουσης.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ πληροφορίας και αντιπληροφορίας… όπως δε και μη πληροφόρησης, δηλαδή απόκρυψη της πληροφορίας.
Δεν πρέπει να μαθαίνει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, ότι η πατρίδα του ως χώρος, και αυτός ο ίδιος, θα συμμετάσχει στον επερχόμενο πόλεμο… ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων πρέπει να πιστεύει ότι το μέλλον του είναι μέσα στο € και ότι θα σωθεί μέσα σε αυτό!!!
Θα εκπλαγεί ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, όταν θα διαπιστώσει, ότι δεν θα μείνει μέσα στο €… δεν θα μείνει μέσα στην Sengen… θα παραμείνει μέσα στο Ν.Α.Τ.Ο. μόνο και μόνο για να χρησιμοποιηθεί εναντίων των Ρώσων, ενώ στίφη από σουνίτες θα έχουν κατακλύσει την πατρίδα του ρημάζοντας και σφάζοντας.

Four Hellenic Air Force Vipers made a fuel stop in Italy on their way to Poznan, Poland.

NATO Tiger Meet is an annual exercise that gathers squadrons sporting Tiger (or feline) emblems. The Exercise’s distinctive feature is that the planes that attend it usually get brand new, flamboyant tiger color schemes.
On May 12, 2018, four HAF F-16s belonging to the 335 Squadron from Araxos, wearing Tiger markings, visited Aviano Air Base, in northeastern Italy, on their way to NATO Tiger Meet 2018 in Poland.



The F-16C Block 52+ “003” about to land on May 12.

The F-16C Block 52+ “007”. Note: the pilot wears a Joint Helmet Mounted Cueing Sight helmet.
In this post you can find the photographs (taken by our contributor Claudio Tramontin) of the four aircraft, three F-16Cs (serialled 003, 007, 017) and one F-16D (023), about to land on runway 05 at Aviano: whilst the single seaters featured a quite simple tiger stripe on the upper side of the tail, the two-seater sported a special tiger livery that covered the CFTs (Conformal Fuel Tanks) as well as the external fuel tanks with the text Akir 1941 – Araxos 2018. In fact, the 335 Sqn is the oldest HAF squadron: it was established at Akir (RAF Aqir, Palestine, currently Tel Nof airbase, Israel), in 1941.
More specials will attend NTM2018 that we will cover in the next couple of weeks.

The F-16C “017” this pilot also wears a JHMCS helmet. All images: Claudio Tramontin.





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θέλουμε €ευρώ-νάτο,πάση θυσίά....είναι φετίχ,μ αυτά μεγαλώσαμε,αυτά μάθαμε και θα τα υπερασπιστούμε ότι και να γίνει.Μαζί μ αυτά επίσης θέλουμε φανατικά,όλα τα πολιτικά κόμματα,τις ποδοσφαιρικές ομάδες,την θρησκεία,το αντιρατσιστικό παραλήρημα,την μιζέρια,την πονηριά,και το (τι με νοιάζει εμένα),ότι έχει να κάνει με ξενόφερτη κουλτούρα-συνήθεια.Είμαστε και θα παραμείνουμε στις επαλξεις,ο αγώνας τώρα δικαιώνεται....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή...το να είναι κανείς σε μια συμμαχία δεν είναι κακό, αρκεί αυτή η συμμαχία να του αποφέρει όφελος και ασφάλεια.Όταν είσαι το παιδί για τα θελήματα και για τις καρπαζιές, τότε αυτό δεν είναι συμμαχία....αλλά απλή εκμετάλλευση.Το 99% των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, είναι αποκομμένο κατά επιλογή από τους προγόνους του, και την εναπομείναντα γνώση που άφησαν πίσω τους.

Αν οι κάτοικοι της χώρας έδιναν εξετάσεις στην λογική, το 97 % θα απορριπτόταν χαλαρά. Άντρες και γυναίκες είναι νήπια, συναισθηματικά εξαρτημένα από στερεότυπα. Θρησκεία, κόμματα, ομάδες, ιδεολογίες, πρόσωπα, πράγματα, όσο διαφορετικά και αν είναι τα αντικείμενα της εξάρτησης, έχουν μια κοινή συνισταμένη: Τον σκοταδισμό. Την διατήρηση του υποκειμένου σε κατάσταση εθισμού και διαρκούς κηδεμονίας.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρε αετέ....είσαι δάσκαλος.
Μπορείς να μεταδωσεις το νόημα απλά και κατανοητά.Δεν βλέπω όμως με τα λύπης μου,πρόθυμους έστω ακροατές

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή...αυτά που γράφω και λέω, είναι για λίγους...για αυτούς που έχουν αγνή καρδιά και καθαρό νού.Και φυσικά για να έχω την συνειδησή μου ήσυχη...για αυτό και μπορώ και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.