ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Γράφει ο Μαύρος Αετός:

Έλληνες (όσοι έχουμε απομείνει πλέον).....σήμερα η ξέκωλη "δημοκρατία" τους παρέδωσε  το όνομα ,την ιστορία αλλά και την Μακεδονία στον εχθρό....ποιάστε τα "ορεινά" ...και αφήστε τους να αλληλοσφαγούν, και να λιθοβολούνται μεταξύ τους (Μπαρμπαρούσηδες-Ντόρες-Τσίπρες-Κασαπίδιδες-Καραμανλήδες-Μιχαλολιάκοι κ.λ.π ) και με το υπόλοιπο πανέρι με τις "οχιές". Ο αυτοαφανισμός τους πλέον είναι θέμα χρόνου...η κυβέρνηση Τσίπρα επιτέλεσε το καθήκον της στα αφεντικά της....μιας και ο σκοπός που τους έφεραν ως κυβέρνηση ήταν το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Δηλαδή οι "φίλοι" και "σύμμαχοι" μας και το ΝΑΤΟ υλοποιούν τα " σχέδια επί χάρτου για τον επικείμενο διαμελισμό της Ελλάδας, μέσα στα πλαίσια του Ν.Α.Τ.Ο. Μέσα σε αυτά τα σχέδια επί χάρτου γίνεται αναφορά για «Μακεδονικό και Κουρδικό κράτος!».
Γράφαμε εδώ στις  18 Φεβρουαρίου του 2018 ..." Εάν δεν γίνουν εκλογές μέχρι το καλοκαίρι με αιτία το σκοπιανό ζήτημα... τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην έχουμε εθνικές εκλογές για τα επόμενα 4 χρόνια, λόγο εθνικών θεμάτων που θα προκύψουν... θα πάμε απευθείας σε οικουμενική."
και εδώ στις 5 Φεβρουαρίου του 2018
" Τα γεγονότα τρέχουν, και τρέχουν με ραγδαίες εξελίξεις. Η αρχή της ραφής, το νήμα στο "πουλόβερ" λέγεται Κουρδιστάν (αρχαίο βασίλειο των Μήδων), και το τέλος της ίδια ραφής λέγεται Μακεδονικό ζήτημα" (Τα Σκόπια - Κόσοβο αποτελούν τις αρχαίες "Δαρδάνιες πύλες της Ευρώπης, κατά τον Τρωικό πόλεμο, δεν είναι τυχαίο ότι στα Σκόπια υπάρχει η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των Η.Π.Α.). Ανάμεσα στο Κουρδιστάν και στα Σκόπια βρίσκεται η Κύπρος, το Αιγαίο, η Β. Ήπειρο και το Κόσοβο. Όλα όσα συμβαίνουν σε αυτές τις περιοχές ειδικά από το αποτυχημένο τουρκικό πραξικόπημα από το καλοκαίρι του 2016 και μετά δεν είναι τυχαία. 4 εμπειροπόλεμα κράτη εμπλέκονται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής για το Κουρδιστάν... Ιράν, Ιράκ, Συρία, Τουρκία. 4 μη εμπειροπόλεμα κράτη (προς το παρόν) εμπλέκονται στην χερσόνησο του Αίμου για τα Σκόπια... Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή της β. Συρίας Afrin, που βρίσκονται οι Κούρδοι του YPG έχουν άμεση σχέση με αυτά που θα συμβούν στα Σκόπια, εάν τολμήσει η "Ελληνική" κυβέρνηση να τα αναγνωρίσει με παράγωγο, η έστω με το όνομα Μακεδονία."

Γνωρίζαμε για το τι θα γίνει....δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα καταδώσει, ποιόν...ποιος θα κατηγορήσει ποιόν....και ποιος θα έρθει ως νέα κυβέρνηση....αυτό που μας  ενδιαφέρει πρωτίστως ως Έλληνες είναι Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ (και αυτό είναι κάτι που το επιθυμούν τόσο οι Αλβανοί, όσο οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι). Μόνο έτσι θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα....και όχι με όποια αλλαγή κυβέρνησης απο τον ίδιο εσμό που αποτελείται από ελλεεινόφωνους....και σπέρματα βαρβάρων και εχιδνών.

Υ.Γ Ο Τρίτος Βαλκανικός Πόλεμος είναι προ των θυρών.....Έλληνες ψηλά  την σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: