ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο Μαύρος Αετός:

Tα ηλίθια κατασκευάσματα των Αμερικανών και των υπηρεσιών τους, έχουν χτυπήσει κόκκινο με την πολύ εξυπηρετική βλακεία τους.Ο λόγος για τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα την αποπομπή του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, απο τον  Γραμματέα του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο.(Διαγραφή Μπαρμπαρούση μετά την προτροπή για πραξικόπημα)Αλλά για να δούμε ΤΙ έκανε ο Μπαρμπαρούσης...κάλεσε ένα αχρείο και εθνοπροδοτικό "στρατό" που φταίει ΚΑΙ αυτός για την σημερινή κατάντια της χώρας, να κάνει πραξικόπημα για να σώσει μια "Ελλάδα" που την έχει ήδη καταστρέψει και ο Στρατός, αφού οι Ένοπλες Δυνάμεις προσέφεραν την δυνατότητα για πολιτική σταθερότητα... ώστε να εφαρμοστεί το 3ο και 4ο και σκληρότερο μνημόνιο!!!

Επί 40 έτη, τα μεγαλύτερα πολιτικά κομματόσκυλα ήταν και παραμένουν οι στρατιωτικοί... πασοκατζήδες , νεοδημοκράτες και λοιπά κομματόσκυλα ! Ναι! όλοι τους κάτω από μια σημαία.. αμύνεστε περί πάρτι σας! Αυτό έκαναν και αυτό συνεχίζουν να κάνουν μέχρι τώρα.!Που υπάρχει μόνο για να ξεσκατίζει και να σιτίζει τους λαθροεισβολείς....και όχι για να φυλάει τα σύνορα της πατρίδος.Ένας "στρατός" που έχει αφήσει την πατρίδα, να πέσει.... χωρίς να πέσει τουφεκιά!.. Από ένα στράτευμα όπου οι ανώτατοι αξιωματικοί του, ομολογούν ότι είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!Αλλά είναι για τα λιοντάρια.

Υ.Γ Αυτά όλα δεν τα γνωρίζει ο κύριος Μπαρμπαρούσης;;; Οπότε δύο τινά συμβαίνουν...είτε είναι πανηλίθιος....είτε τα έχει πάρει χοντρά για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την προδοσία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας...έδωσε "ανάσα" στο σύστημα....κάνοντας πολιτικό αντιπερισπασμό!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ανακαλεσε αυτα που ειπε αρχισε τις δικαιολογιες τις επεξηγησεις και ολα εκεινα τα εμμετικα ολων των κλασσικων κωλοτουμπαιων τζαμπα κουτσαβακιδων και μαγκιτιδων που εχουμε τιγκα μεσα στο κυναιδοβουλιο με την κοπρο του Αυγειου

αα ρε Ηρακλης που χρειαζεται τωρα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Απο την στιγμή που τα είπε και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ και μέσα στην βουλή...θα έπρεπε να τιμήσει τα παντελόνια που φοράει...και να μην ανακαλέσει.Τα παντελόνια δεν τα φοράμε για να μην κρυώνουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό που κατάφερε η Χρυσή Αυγή μέσω του Μπαρμπαρούση...ήταν να δώσει συνεισφορά και στήριγμα στους εθνοπροδότες που ξεπούλησαν την Μακεδονία.Η προσοχή έφυγε απο το μείζον θέμα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της πατρίδος, στην ηλιθιότητα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής....και με αυτό τον τρόπο "ξελάσπωσε" και συσπείρωσε όλα τα ανθελληνικά κόμματα στην βουλή.

Ανώνυμος είπε...

τελικα πρεπει να φυλαγομαστε απο παντου ακομα και απο δικους μας δηλαδη συγγενεις φιλους γνωστους της πουτανας γινεται εμπιστοσυνη πουθενα,θα καταντησουμε να υποψιαζομαστε ο ενας τον αλλον