ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Τρισάγιον η ..άμωμοι εν οδό αλληλούια....Νεκρώσιμος Ακολουθία;;; Διαλέχτεεεεεε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω ότι σε επιφυλακή τέθηκαν οι πορτογαλικές αρχές μετά τον θάνατο μιας 41χρονου βοηθού παιδιάτρου, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, δύο ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού της Pfizer. Στην συνέχεια διαβάζω ότι υποδιοικητής νοσοκομείου στην Αθήνα εμβολιάστηκε  και μπήκε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Και δεν είναι τα μόνα περιστατικά..γενικά όποιος εμβολιάζεται όλο και κάτι παθαίνει...από πρήξιμο στην σιλικόνη του, μέχρι παράλυση του μισού σώματος του. Ένας την τρώει, δύο πεθαίνουν και άλλοι δέκα αρρωσταίνουν. Δηλαδή σε γενικές γραμμές έχουμε αυτό...Τρισάγιον


 Φυλακή η εμβολιασμοί ,διαλέξτε ,νέα τάξη πραγμάτων...διαλέχτεεεεεε. Έχουμε και....
..άμωμοι εν οδό αλληλούια....Νεκρώσιμος Ακολουθία.


 Υ.Γ Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες..... για την αστυνομία..

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Αμ, τώρα που ηύρομεν παπά και τί παπά (κορωνοπαπά),
ε, να μην θάψωμεν και καμιά δεκαριά (εκατομμύρια)
ίνα είπωμεν (=να(π)ούμ(ε)');

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , δυστυχώς η αστυνομία έχει αποτύχει στο κύριο έργο της , στο να προστατέψει τους πολίτες από την εγκληματικότητα ,από την εχθρική κυβέρνηση , τους εισβολείς και το φυτίλι του σοβαρού εγκλήματος - τα εγκλήματα λευκού κολάρου που αποδομούν την κοινωνία καταστρέφοντας την οικονομικά και θεριεύοντας τα μονοπώλια που ισοπεδώνουν τα πάντα. Τα ποσά στα εγκλήματα λευκού κολάρου είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα από οτιδήποτε . πχ ένα καλό βιβλίο https://www.amazon.com/McMafia-Journey-Through-Criminal-Underworld/dp/1400095123 του οποίου ο συγγραφέας είναι από ότι έχω διαβάσει ανεπίσημα ΜΙ6 και όργωνε τα βαλκάνια επί Μιλόσεβιτς (και εκφράζει με τα βιβλία του τις Αγγλικές θέσεις).

Υ.Γ Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες..... για την αστυνομία..
Αυτό αν θες μας αναλύεις τι εννοείς , μια που σήμερα βλέπω το σόου της αστυνομίας με την εκκλησία και το κυνήγι του κοσμάκη για τα θεοφάνεια . Και εδώ φωτογραφίες από μεταφορά λαθρομεταναστών για στέγαση με την συνοδεία της αστυνομίας http://www.oparlapipas.gr/2021/01/lockdown-kai-ton-ta-kat.html

ΑΡΡ. είπε...




Ξένη δημοσίευσις

....................................



ACHTUNG ACHTUNG!


Ρόμπερτ Κέννεντυ: «ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ TA EMBOΛΙΑ mRNA ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ - Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη»


Σε παρέμβαση για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA προχώρησε ο Robert F. Kennedy, Jr γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην προέδρου John F. Kennedy .

Ο Robert F. Kennedy απεύθυνε μήνυμα προς την παγκόσμια κοινότητα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια mRNA λέγοντας το εξής απλό: «Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος»..

Τι αναφέρει αναλυτικά:

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα επείγον μήνυμα αναφορικά με ερωτήσεις γύρω από το εμβόλιο του COVID-19.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολιασμών Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ mRNA που χρησιμοποιείται παρεμβαίνει ευθέως στο ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ του δέκτη-ασθενή και κατά συνέπεια αυτό σημαίνει ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ κάτι που έχει ήδη απαγορευθεί διεθνώς και θεωρείται εγκληματικό.», αναφέρει ο Robert F. Kennedy για να συνεχίσει:

«Η επέμβαση αυτή μπορεί να συγκριθεί με τα ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, μια πρακτική η οποία είναι επίσης αμφιλεγόμενη.

Αν και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί αναλώνονται στο μειώνουν την σημασία του προβλήματος και ακόμη πιο ανόητα μιλούν απλά για ένα νέο εμβόλιο προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αυτό το εμβόλιο είναι προβληματικό σε ότι αφορά των υγεία των ληπτών, αλλά και την ηθική υπόσταση της υπόθεσης.

Επίσης όμως είναι προβληματικό ως προς την ΓΕΝΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, η οποία σε αντίθεση με τη ζημιά που προκαλούν άλλα εμβόλια, αυτή θα είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ.

Αγαπητοί υποψήφιοι λήπτες θα πρέπει ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ μετά την λήψη του εμβολίου δεν θα είστε πλέον σε θέση να διαχειριστείτε τα συμπτώματα του εμβολίου με ένα αποτελεσματικό τρόπο.

Θα πρέπει να ζήσετε με τις ε π ι π τ ώ σ ε ι ς καθώς δε θα είστε σε θέση να απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.

Η ΖΗΜΙΑ θα είναι μη αναστρέψιμη, όπως κάθε άτομο το οποίο πάσχει από μια ΜΟΝΙΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ όπως το σύνδρομο Down, η κυστική ίνωση, τα σύνδρομα Rett, , Turner ή Klinefelter. Αυτό γιατί η ανωμαλία θα είναι μόνιμη.

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα, ότι εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα μετά το εμβόλιο, ούτε εγώ ούτε κανείς γιατρός δεν μπορεί να σας βοηθήσει, με την έννοια ότι κάθε ζημιά που εμφανιστεί στον οργανισμό σας θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη», τονίζει ακόμη ο Robert Kennedy για να καταλήξει:

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα εμβόλια νέας τεχνολογίας ισοδυναμούν με ένα ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και σε αυτή την κλίμακα.

Ο Δρ. Wolfgang Wodarg πεπειραμένος πνευμονολόγος έχει πει: «Αυτό το εμβόλιο το οποίο εμφανίζεται ως πολλά υποσχόμενο, στην πραγματικότητα θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ για την πλειονότητα των ανθρώπων καθώς ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Θέλετε επομένως να γίνεται ένα γ ε ν ε τ ι κ ά μ ε τ α λ λ α γ μ έ ν ο
ζ ό μ π ι ; Ή ένα «ζ ω ν τ α ν ό» ρ ο μ π ό τ;
Είναι επιλογή σας.
Εγώ προσωπικά δε το θέλω».

........................................................


Υ.Γ.

Ο υποψήφιος λήπτης εμβολίου λοιπόν ο δυνάμενος
να εξασφαλίσει βεβαίωσι ιατρού και εταιρίας που καθιστά αυτούς υπευθύνους εις περίπτωσιν εμφανίσεως μη αναστρέψιμης γενετικής μεταλλάξεως εις τον οργανισμόν του,
χωρείτω...
Αλλιώς πάει γυρεύοντας.
Οι ορίζοντες γαρ τας πολιτικάς τύχας της πατρίδος πολιτικοί τυχοδιώκται δεν έχουν δώσει και πολλά δείγματα ότι ενδιαφέρονται αληθώς δια τον Έλληνα και την πατρίδα. Και ως εκ τούτου ίσως δεν είναι και οι πιο κατάλληλοι να συμβουλεύσουν και να εγγυηθούν την ασφάλεια και σωτηρία των πολιτών.

IT'S NO MY DEMOCRACY.

Και ο νοών νοείτω.