ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Τώρα που έκανε ο Μητσότακας το εμβόλιο, θα μας ξαμολήσετε επιτέλους; Έχουμε και δουλειές! Η Ανάπτυξη περιμένει..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχει σχεδόν έναν χρόνο που σας έχω πει ΕΔΩ , ότι στοχεύουν να αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων αφού πρώτα τους υπερχρεώσουν. Χρηματιστήριο, δάνεια, μνημόνια, κορονοκρίση, lockdowns, πτωχευτικός.Τόσο απλά. Το ντόμινο θα κάνει τα υπόλοιπα. Για παράδειγμα....

Ένας εργοστασιάρχης προκειμένου - με το δικό του σκεπτικό - να αυξήσει τα προσωπικά του κέρδη, μείωσε μισθούς και αύξησε τις ώρες εργασίας των υπαλλήλων του.
Φυσικά οι αξιότεροι εξ αυτών τον εγκατέλειψαν βρίσκοντας αλλού δουλειά με πολύ καλύτερες απολαβές και συνθήκες.
Οι υπόλοιποι όμως εκτός ότι τον βλαστημούσαν καθημερινά, έχασαν κάθε διάθεση στην ουσία να δουλέψουν για αυτόν αφού εργάζονταν χωρίς να αμείβονται αναλόγως. Πολλοί από αυτούς βρήκαν αναγκαστικά και μια δεύτερη part time δουλειά με αποτέλεσμα και πνευματικά αλλά και σωματικά να εξαντληθούν. Αποτέλεσμα ήταν να μειωθεί στην ουσία η παραγωγή αλλά και η ποιότητα αυτής.
 
Στο τέλος το εργοστάσιο έκλεισε κι ο εργοστασιάρχης όλα αυτά τα επιπλέον αλλά και τα παλαιότερα που κέρδισε με την πολιτική του τα έδωσε υπεραυξημένα σε χρέη, χάνοντας ταυτόχρονα και την αξιοπιστία του στον κοινωνικό και επαγγελματικό του κύκλο.
Η ανάπτυξη και ο πλουτισμός που περίμενε μέσω αυτής της πολιτικής ποτέ δεν ήρθε. Καταδίκασαν σε ψυχολογικό και οικονομικό θάνατο την κοινωνία για να μην ...πεθάνουν υποτίθεται από τον ιό..αλλά κάθε μέρα "πεθαίνουμε" αργά και βασανιστικά.

Τώρα που έκανε ο Μητσότακας* το εμβόλιο, θα μας ξαμολήσετε επιτέλους; Έχουμε και δουλειές! Η Ανάπτυξη περιμένει..

* Μητσο-τάκας  από το τάκα τάκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: