ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων μπήκε στο στόχαστρο του κράτους και θα χαθεί με την πάροδο των χρόνων. Θα περάσει στα χέρια του κράτους και των τραπεζών που θα εργάζονται για το κράτος ή και θα είναι το κράτος. Σε μερικές δεκαετίες, μέσω της φτωχοποίησης και της υπερφορολόγησης ο Έλληνας θα αποξενωθεί από την ακίνητη περιουσία του, αρχής γενομένης από τα αστικά ακίνητα, τα τουριστικά ακίνητα και εν συνεχεία από τα υπόλοιπα. Τα ακίνητα πρέπει να παράγουν χρήμα (έχει ακουστεί πολλές φορές ως τώρα από πολιτικούς και όχι μόνο) και χρήμα παράγεται εκτός από την φορολογία, με την μίσθωση και με την δανειοδότηση.


 Θα δημιουργηθούν εταιρείες διαχείρισης ακινήτων που θα επιμελούνται για τις υποθέσεις αυτών. Τα ενοίκια θα αυξηθούν, ώστε οι μισθωτές να στρέφονται και σε δανειοδότηση με εξασφάλιση της προς αγορά κατοικίας τους, με δόσεις χαμηλότερες των μισθωμάτων. Τα δάνεια αυτά θα παράγουν τόκους, οπότε στην ουσία ποτέ δεν θα εξοφλούνται,, αφού οι δόσεις θα καλύπτουν το 90% των τόκων και και θα μεταβιβάζονται με συνοπτικές διαδικασίες σε κάθε νέο μισθωτή- επίδοξο αγοραστή του ακινήτου ο οποίος μέσω ενός νέου δανείου θα εξοφλεί το υπόλοιπο του προηγούμενου και θα "μισθώνει" εκ νέου το ακίνητο στο οποίο θα ανανεώνει την υποθήκη του. Τοκογονία στα καλύτερα της. Το έχουν εφαρμόσει επιτυχώς οι ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες. Οι εξώσεις και οι κατασχέσεις θα γίνονται επίσης με συνοπτικές διαδικασίες.

 Ο σκοπός ήταν πάντα η ιδιωτική περιουσία.Διότι το κλίμα η θάλασσα ο, ήλιος ,δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο μέρος ,συνδυαστικά όπως στην Ελλάδα .Ο Σημίτης και ο Βενιζέλος οι εντεταλμένοι του Δ ΡΑΙΧ,και οι υπόλοιποι των μνημονίων βοήθησαν τα μέγιστα .Ας κάνει ο καθένας αυτό που μπορεί, έστω και αν αυτό φαντάζει λίγο και να μην περιμένει συλλογική οργάνωση. Το άθροισμα όμως αυτών των ατομικών πράξεων πιθανόν να φέρει αποτέλεσμα, πολύ καλύτερο και από συλλογική δράση. Πρώτα πρώτα  να κατανοήσουμε το πρόβλημα, να το κοιτάξουμε κατάματα όπως ακριβώς έχει και να μην αρνούμαστε να το αποδεχθούμε, αλλιώς ποτέ δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσουμε

Υ.Γ   Όλο αυτό το ντόμινο θα πλήξει τους πάντες, ακόμα και αυτούς που σήμερα νιώθουν ασφαλείς από το σύστημα αλλά που αύριο όταν βγούν εκτός παιχνιδιού θα του είναι άχρηστοι.

Υ.Γ 1  Σε όποιον αρέσουν τα θρίλερ και ασχολείσαι με αυτά τα θέματα ας διαβάσει αυτό το φρέσκο, να δει τι έρχεται στην Κύπρο.!!
Για μένα η Ευρώπη,είναι οικονομικά τελειωμένη,τη στιγμή που η Ελλάδα έχει επιτόκια κατώτερα της Νορβηγίας,για να μην αναφερθώ σ’αυτα των ΗΠΑ ! The game is over... Δεν θα περιμένετε για καιρό,αφού η επανεκλογή του Donald Trump,θα φέρει άμεσες κοσμογονικές αλλαγές στο κανονιστικό οικονομικό-εμπορικό σύστημα,σε όλο τον πλανήτη !!!Μέχρι τότε φορτώστε και μερικές λιρίτσες... 🙂...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Ελλαδα ειναι ενας χωρος μια βαση ας πουμε εκεινων των (που λεμε θεους εμεις οι ανθρωποι)κατασκευαστων που εκαναν τους Ελληνες αλλα και τον πλανητη γη αλλα και ολο τον συμπαν που μας περιβαλλη,η Ελλαδα ειναι το ιερο του πλανητη γη και ειναι προστατευμενη δια παντος απο τους κατασκευαστες του κοσμου τουτου δεν προκειται ποτε να καταστραφει και κανενας αυθεντικος ΕΛΛΗΝΑΣ θεν θα πεθανει ουτε θα παθει τιποτε αλλο,οι κατασκευαστες εχουν υπομονη να αφησουν τα οντα που ειναι εχθρικα προς την δημιουργια τους ωστε να τους επισημανουν ολους για ξεκαθαρισυν την κατασταση αυτη τωρα με συνοπτικες διαδικασιες.

Ερρωσθε

ΗΡΑΚΛΗΣ

Unknown είπε...

Βασικά δεν είδα τους «κατασκευαστές» να κάνουν τίποτα όταν 400 χρόνια (500 η Β.Ελλάδα - Θράκη κλπ) είχαν καταληφθεί από τουρκομογγόλους που εξαφάνιζαν τους Έλληνες.Χρειάστηκε ο μισός πληθυσμός να θυσιαστεί για να απελευθερωθεί ένα μικρό κομμάτι της χώρας. Οπότε αν πιστεύουμε σε κατασκευαστές και άλλες αηδίες και όχι στον εαυτό μας θα καταλήξουμε εκεί που ξεκινήσαμε.Καλοί οι μύθοι του Ηρακλή του Αισώπου κλπ , αλλά είναι μύθοι.