ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

H EYΡΩΠΗ ΠΕΘΑΝΕ...ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ "ΕΥΡΩΠΗ".!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην άνωθεν εικόνα βλέπουμε το εξώφυλλο της ιταλικής εκδόσεως του μεγάλου περιοδικού VOGUE του παρόντος μηνός (Φεβρουάριος 2020)! Ναί, αυτό , ΔΕΝ είναι fake είδηση! Η Σομαλή Maty Fall Diba, περιγράφεται ως Italian beauty!!! Δεν ήξερα ότι οι Ιταλοί είναι σκουράντζες.!
Φαντάσου να ήταν κάτοικος Κίνας και να ήταν η πιο όμορφη Κινέζα!! Αναρωτηθείτε όμως,γιατί δεν προωθούν την επιμειξία με τους Ασιάτες ,αλλά μόνο με τους σκουράντζες;; Διότι όταν λένε .....πολυπολιτισμό εννοούν επιμειξία με Νεγρίδα.Το χαμηλότερο iq σε σύγκριση με τις υπόλοιπες φυλές.!! 

Μας θέλουν εκτός από έναν γκρι χυλό....και ΒΛΑΚΕΣ.!! Δηλαδή...ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ.!! Μην ξεχνάμε και την Μις Ελσίνκι πιο μαύρη και από την νύχτα.!! Προσπαθούν να γράψουν στο υποσυνείδητο μας ότι όλο αυτό είναι "φυσιολογικό" .....με τόση μαυρίλα , λογικό μετά η Ευρώπη η κοιτίδα της Λευκής Φυλής να πέσει στο σκότος. Το περιοδικό Vogue, είναι ιδιοκτησίας Advance Media που ανήκει στην Εβραϊκή οικογένεια Newhouse. Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω την Εβραϊκή αυτή οικογένεια , άραγε θα παίρνατε ποτέ ως νύφη την συγκεκριμένη Σομαλή...για να κάνετε επιμειξία τα γονίδια σας;;

Η ευγονική έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο στους Έλληνες προγόνους μας, κάτι που έχουμε ξεχάσει στις μέρες μας. Μια Ελληνική ψυχή για να ενσαρκωθεί θέλει και το κατάλληλο "δοχείο" σώμα....όταν αυτά τα δύο εναρμονίζονται δηλαδή όταν σε ένα ελληνικά βιολογικό σώμα μπει/ενσαρκωθεί μια ελληνική ψυχή...τότε έχουμε το ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Δείτε μόνοι σας πως ήταν οι προγονοί μας παλαιότερα, και κάντε μια σύγκριση με τα πρόσωπα , και τους σωματότυπους που βλέπετε γύρω σας σήμερα.




Υ.Γ Αυτοί είμαστε οι Έλληνες...και όχι σκουράντζες  όπως  ο «καλύτερος Έλλην» (ως είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, όταν ήταν πρωθυπουργός) είναι ο κ. Αντεντοκούμπο


2 σχόλια:

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...


Ολίγον προ της καθόδου του ερπετικού και αφύλου αντιχρίστου, - ήγγικεν γαρ καιρός - ο ημέτερος τρυποκαλαθιστής Ανωκατούμπο έσεται, εντός και εκτός Ελλάδος, διασημότερος και αντιπροσωπευτικότερος του Σωκράτους.
Ο δε Ιησούς φαίνεται οσονούπω απολλύειν το (λευκόν) χρώμα του.
(Σκούρα γαρ τα πράγματα)...

Υ.Γ.
Προς τούτοις εκάστη ελληνική κυβέρνησις έσεται οθωμανική χορηγία της Turkish airlines.

Ζήτω η Νέα ημών Δ(ουλο-τουρκο)κρατία!


Υ.Γ. 2
Αλλ' ου προφθάσουσι...

Ανώνυμος είπε...

γιατι εφιαξαν και ασπρες σοκολατες?
για να λερωνονται και τα μαυρα παιδακια...