ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ...ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ.



 Γράφει ο Λύκαστρος :

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ....έρχεται η ώρα που όταν θα σας γαμάνε εσάς και την οικογένειας σας, όλοι αυτοί που φέρνουν στην Ελλάδα οι πολιτικοί σας και μόνο προϊστάμενοι, καταπατώντας το Σύνταγμα, τον όρκο και το έθνος... τότε εμείς θα βλέπουμε το θέαμα έχοντας στον πλάι μας την Τίσις.) 

 Ήρθε επιτέλους η ώρα που ο Ερνοτγάν άνοιξε τα σύνορα.!!Ο γράφων πριν χρόνια είχε προειδοποιήσει ως σχολιαστής σε άλλα ιστολόγια...για αυτά που γίνονται σήμερα.!! Τα γράφαμε και ΕΔΩ  όταν λέγαμε ..." οι νεώτεροι βασιβουζούκοι μουσουλμάνοι, που θα αποτελέσουν και την αιχμή της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας εκ δυσμών. Δεν είναι "πρόσφυγες" είναι οι πράκτορες του Ερντογάν.".
Αλλά και ΕΔΩ ...όταν λέγαμε ..."ότι τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας, θα λυθούν εις βάρος της Ελλάδος με πολιτικό τρόπο, με βασικό μοχλό πίεσης τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των νεότερων βασιβουζούκων μουσουλμάνων, που θα αποτελέσουν και την αιχμή της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας εκ δυσμών. Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσο αφορά την είσοδο των βασιβουζούκων, θα παραμείνει η ίδια και από την τυχών έλευση της Ν.Δ. στην κυβέρνηση. Και τον Αμερικάνο Πρέσβη να ρωτήσετε, τα ίδια θα σας πει!"

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπεσε, ήρθε η Ν.Δ ως κυβέρνηση και όπως σας λέγαμε τότε ΠΡΙΝ γίνει ο Κούλις πρωθυπουργός...η πολιτική στο θέμα της συνεχιζόμενης εισβολής ΔΕΝ άλλαξε.!
Το σχέδιο ήταν να παραμείνουν στην χώρα των Ελλήνων… και δεν μιλάμε για χιλιάδες, αλλά για εκατομμύρια… αυτό που μένει τώρα να εξελιχθεί είναι το μετά στάδιο του αποικισμού.


Αυτό που θα πούμε όμως σήμερα είναι ότι  στην ουσία το τουρκικό και βουλγάρικο κράτος, η και παρακράτος μέσω της αστυνομίας… τους οδηγεί στην Ελλάδα. Σε αυτό φταίει και η κυβέρνηση της Ελλάδος… που προφανώς συνεργάζεται ως μεσάζων, τόσο με το τουρκικό και βουλγάρικο κράτος, η και παρακράτος!! Ο συνδετικός κρίκος και στα τρία αυτά νατοϊκά κράτη συμμάχους είναι οι Η.Π.Α. αλλά και η Γερμανία. Προφανώς ο Αλή και ο κάθε Αλή που βλέπουμε στην άνωθεν εικόνα...γενικά οι Σύριοι αποτελούν την δικαιολογία σε ένα μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των λαών… ειδικά οι Σύριοι χρησιμοποιούνται ως Δούρειος ίππος για εποικισμό στην νεότερη Ελλάδα… πίσω από τους Σύριους έρχεται πλήθος λαών και φυλών… και πρακτόρων!

 Κακώς δεν ρώτανε όλους αυτούς…. εάν δεν μπορέσει τελικά, όπως τον έχουν παραμυθιάσει, να πάει στην Γερμανία η κάπου αλλού στην β. Ευρώπη, τι θα κάνει; Θα μείνει στην φιλοξενία της όμορφης Ελλάδας; Αν ναι… ως τι και που θα εργαστεί;;; Και όταν τελειώσουν τα λεφτά που σίγουρα κάποια στιγμή θα τελειώσουν...με τι και πως θα ζήσει στην Ελλάδα;; Θα είχε ενδιαφέρον οι απαντήσεις που θα έδιναν.  Προφανώς κανείς δεν έχει τολμήσει να πει στους λαθραίους, ότι δεν συνορεύουμε με την Ελβετία – Αυστρία – Γερμανία, και ότι τα βόρια σύνορα της Ελλάδος τελειώνουν στην γραμμή Αλβανία – Σκόπια – Βουλγαρία…Όσοι λαθραίοι μετανάστες δεν είναι συριακής καταγωγής(το 0% είναι Σύριοι)… απλά θα παραμένουν στην χώρα των Ελλήνων… και αυτό κάτι σημαίνει για τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων, όσοι διαθέτουν φαντασία μπορούν να αρχίσουν να φαντάζονται διάφορα πράγματα!… βέβαια πάντα στο όνομα του ανθρωπισμού, της ελευθερίας και της δημοκρατίας!


Έτσι αυτοί νομίζουν ότι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι την πορεία τους, περίπου όπως στο χωράφι του παππούς τους!! Φτάνοντας αμέριμνοι στον Γερμανικό «παράδεισο» η ποιος ξέρει που αλλού!
Το ερώτημα είναι το εξής…. γιατί εξ αρχής δεν πηγαίνουν μέσω Τουρκίας στην Βουλγαρία, ενώ σώνει και καλά τους οδηγούν σε Αιγαίο, κεντρική και μετά βόρια Ελλάδα, που είναι η διπλή απόσταση και ποιο επικίνδυνη;;; Απάντηση : Διότι ο τελικός προορισμός είναι η Ελλάδα.!!! 
Υ.Γ Στην άνωθεν φώτο μήπως βλέπετε πουθενά γυναίκες και παιδιά;;; Όχι φυσικά ένας στρατός εισβολής...όταν εισβάλει δεν κουβαλά ποτέ γυναικόπαιδα.
Υ.Γ 1  Κάψτε όλα τα μελλοντικά κέντρα υποδοχής παράνομων προσφύγωνσφάξτε γουρούνια σε όλους αυτούς τους χώρους… ψήστε και κανένα κοψίδι να μυρίσει, αλλά προπάντων να φάτε, δεν είναι κακό! Μετά το γλέντι, εάν υπάρχουν στο εσωτερικό του χώρου κτίρια… αρκετά αργότερα, ανατινάξτε τα! Ούτε τοίχος όρθιος...Όπου πάνε καμένη γη....Και αυτά για αρχή.....ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: